Marco de Wit 7 syyskuun, 2021

 

 

Kansallismielisyydellä on kaksi ongelmaa:

 

1. Ihmisten tyhmyys

 

2. Ihmisten tietämättömyys

 

Yleensä tietämättömyys perustuu tyhmyyteen, mutta nykyaikana suurin syy on aivopesu. Valtaeliitti käyttää valtavia summia aivopestäkseen ihmisiä jo pelkällä käsitetasolla. Tämän vuoksi kansallismielisyyden käsitettä pyritään koko ajan vesittämään.

 

Ennen vanhaan ihmiset tiesivät automaattisesti että Suomi kuuluu suomalaisille. Kansalaisuuden kriteerinä pitää olla se omaako suomalaista verta eli esi-isiä. Samoin pidettiin itsestään selvänä, ettei Suomeen voi päästää massoittain muun maalaisia. Rajojen avaaminen ei tullut kenellekään edes mieleen. Koko ajatuskin olisi ollut maanpetturuutta.

 

Ennen vanhaan pidettiin myös päivänselvänä, että Suomen pitää olla puolueeton. Suomi on idän ja lännen välissä eikä sen missään nimessä pidä taas joutua niiden taistelutantereeksi. Suurvalloille isottelemista pidettiin mielipuolisena. Kenellekään ei myöskään tullut edes mieleen, että Suomen pitäisi lähettää sotilaitaan toiselle puolelle maailmaa taistelemaan muiden sodissa ja varsinkaan hakemaan turviksia Suomeen. Koko ajatuskin olisi ollut maanpetturuutta.

 

Ennen vanhaan pidettiin myös päivänselvänä, että Suomen pitää olla poliittisesti itsenäinen. Kenellekään ei tullut edes mieleen, että pitäisi luovuttaa päätösvaltaa jollekin toiselle valtiolle tai valtioliitolle. Koko ajatuskin olisi ollut maanpetturuutta.

 

Sama juttu taloudellisessa ja kulttuurisessa itsenäisyydessä samoin kuin yksilönvapaudessa.

 

Jotenkin nämä päivänselvät kannat on kuitenkin saatua mädätettyä. Miten? Mädättämällä vähitellen peruskäsitteitä. Kuvottavin vale on väittää, että Suomi on itsenäinen, vaikka suuri osa Suomen lainsäädännöstä on alisteista EU:n lainsäädännölle.

 

Tässä uusin versio kartasta, jossa käsitteiden mädättäminen selitetään neljällä mädätysasteella.

 

 

Mädätys on onnistunut niin hyvin, että persutkin ovat jo pitkälti kolmannella mädätysasteella joko käytännössä tai jopa retorisesti.

 

Ehdota karttaan parannuksia. Voit myös tehdä sen uudestaan graafisesti paremmaksi. Tulevaisuudessa on tarkoituksena laittaa kartta nettiin ja linkit jokaiseen lauseeseen.

 

 

Kuvaa klikkaamalla se suurenee

 

Kartan ensimmäinen sarake lähtee siis siitä, että ensin pitää olla käsitys kansasta etnisenä yksikkönä. Tämän jälkeen tärkeintä on omata sotilaallinen itsenäisyys, koska ilman sitä ei voi olla aitoa itsenäisyyttä.

 

Vapaus tulee viimeisenä, koska sekin edellyttää ensin aitoa itsenäisyyttä. Kansikuvana oleva Nolanin kartta kuvaa tätä hyvin siinä mielessä, että konservatismi on vapauden edellytys.

 

13 thoughts on “Missä olet aitokansallismielisellä kartalla?

 1. Onko kansallismielisyys oleellinen osa libertarismia? https://www.lp.org/issues/immigration/

  https://en.wikipedia.org/wiki/Libertarian_perspectives_on_immigration

  Toki Marcon kovasti mainostama Hoppe vastustaa matujen kansainvaelluksen sallimista, mutta muuten nuo maan rajat kahlitsevat ehkä jopa useimpien liberalistien arvostamia yksilönvapauksia.

  Kansallismielisyys toki kuuluu selkeästi sekä konservatismiin että liberalismiin. Konservatismiin vanhojen rakenteiden säilyttämisen itseisarvon puolesta ja liberalismiin meliorismi-vaatimuksen ja yhteiskuntasopimuksen takia; joka kieltää vallanpitäjiä vaarantamasta kansalaisten oikeuksia vapauteen, turvallisuuteen ja omaisuuteen.

 2. Sotien jälkeen sosialismi ja globalismi alkoi vallata alaa ja varsinkin Kekkosen jälkeen johtoon tulleet ovat täysillä tuhonneet maamme, kansamme ja myyneet Suomen vaiheittain pois. Nykyään esim. presidentin virka on pahimpien maanpettureiden palkinto ja eläkevirka.

  1. Mikä on tämä isäsi maa (valtio)?

   Se on tämänhetkinen systeeminen valtiovaltakoneisto. Olettaen että olet suomalainen, eli et ainoastaan suomilainen/sukalainen (SUomen KAnsalainen), niin isoisoisäsi valtiovaltasysteemistä ja koneistostahan ei enää ole niin paljoa olemassa. Se on muutettu ja luovutettu kansanpettureiden toimesta.

   Suomen kansa eli suomalaiset ovat edelleen sama ja voi olla pysyvästikin. Osa heistä voi toki olla geneettisesti ei puhtaasti suomalaisia. Lisäksi heitä saattaa tukea sellaiset kansallismieliset sukalaiset, ketkä kannattavat moninaisuutta maailmassa, eli täten suomalaisuuden varjelemista elämänlajina.

   Kansa, se mihin se sanana viittaa, sen määritelmän perusedellytys, ei ole kadonnut.
   Jos tukee ja rakastaa kansoja ja haluaa säilyttää kansoja, siitä riippumatta mitä itse on – on kansallismielinen.

   Jos kansoilla ja kulttuureilla ei ole mitään väliä niin silloin isänmaa saa muuttua ja muuttuukin pojanmaaksi vaikka joka 25:des vuosi.
   Tässä ei käytännössä niinkään kunnioiteta juuria eikä arvosteta maan omaa kansaa, kuin ollaan ylpeä pieni koneenratas vallankoneistossa joka (nykyisellään) ei välitä paskaakaan kansasta, juurista, nykyisistä ja menneistä kansan uhrauksista kansan hyväksi. Isänmaallinen on täten pitkälti tiedostamaton hyödyllinen idiootti isänmaattomalle ja kansattomalle eliitille.

   Koko Suomi syntyi nimenomaan kansallisvaltioksi.
   Sitä on mädätetty.
   Tätä rataa kohta sitä ei ole olemassa kansallisvaltiona. Ja hieman myöhemmin ei ylipäätään minkäänmuotoisena valtiona sillä täällä asuvilla ei ole juuri mitään yhteistä jolla olisi juuria. Suomi saattaa olla kadonnut tai Oceanian tai Eurasian maakunnan nimi (”1984”).

   Itse olen +75% suomalainen, eli en puhtaasti suomalainen. Silti olen suomalainen ja kansallismielinen. Samoilla linjoilla minulla on muita suomalaisia tai ristisuomalaisia ystäviä sekä sukulaisia, monia sukalaisia, suurin osa kaikista ovat kuitenkin vahvasti suomalaisia. On erittäin toivottavaa että asia pysyy näin ja että todellisuus on vastaavanlainen kymmenentuhannen vuodenkin kuluttua. Ja että japanilaisiakin on olemassa silloin.

   1. Tuossa oli eniten järkeä varmaan puoleen vuoteen muihin juttuihin/kommentteihin verrattuna. Marcoliini, anna tälle kaverille kynä ja vie se satanistien huutelija taikaisin suljetulle.

   2. En ole suomalainen, olen 1/16-osa hollantilainen. Mutta olen silti isänmaallinen. Isänmaatani, Suomea (niin sen katson) voin aina puolustaa. Kansallismielistä valtiota nimeltä Suomi, en ikinä.

    En taida ymmärtää että muslimikin on kansallismielinen. Hän ei vain ole suomen-kansallismielinen. Kun kerran ruvetaan sanoilla leikkimään. Tietysti isänmaallinenkin voi olla jonkun toisen isänmaan maallinen. Mutta kun nyt itse luen itseni vielä suomalaiseksi, niin olen suomalaisten isien maata puolustava yksilö.

 3. Moskovan välirauhassa Suomelta lakkautettiin kansallismielisyys eikä se sen jälkeen ole enään politiikkaan oikein palannut.

 4. Minun kansallismielisyys on sitä, että vaadin Hennalan ja Tammisaaren leirejä takaisin, koska työ on kesken!

  Suvakismin aika ohi!

 5. September 5th, 2021Nordic Resistance Movement: "In the last week of August, activists from the Nordic Resistance Movement went hiking in Sarek National Park in Lapland, northern Sweden. This video chronicles their ascent of Sarektjåkkå" sanoo:

  https://odysee.com/@NordicResistanceMovement:2/sarek-hiking-2021:6

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Sarek

  ”Sarek on kansallispuisto Pohjois-Ruotsissa Jokimukan kunnan alueella.” ”Puisto on pyritty pitämään mahdollisimman koskemattomana ja eristyneenä monipuolisen luonnon suojelemiseksi.”

  ”Sarek on vuodesta 1996 ollut osa Laponiaksi kutsuttua, Ruotsin Lapin alueen luontoarvoja ja saamelaiskulttuuria turvaavaa kohdetta Unescon maailmanperintöluettelossa.”

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Laponia

  ”Laponia on Ruotsin Lapissa sijaitseva Euroopan suurin yhtenäinen luonnonmaisema. Sen luonto on säilynyt lähes koskemattomana. Nimi tulee Lapin latinankielisestä nimestä.” ”saamelaiset käyttävät Laponiaa edelleen porojensa laidunmaana niin kuin ovat tehneet jo satoja vuosia”

  https://www.thousandwonders.net/Sarek+National+Park

  ”Late spring, summer, and early autumn are the best times to visit with milder temperatures suitable for camping.”

 6. Miksi ihmeessä sotajoukot ulkomailla on mädätystä? Ajatellaan, että Suomi kouluttaa miehet ja antaa aseet suomalaisille vapaaehtoisille, jotka menevät pyörittämään huumekauppaa Ruotsin lähiöihin. Toiminta on taloudellisesti voitollista ja valta siirtyy neekereiltä suomalaisille. Tietysti Suomi voisi hyökätä myös Venäjälle ja palauttaa Karjalan, mutta se ei ole sotilaallisesti mahdollista.

  Suomen on ehdottomasti osallistuttava sotatoimiin ulkomailla, jotta miehet saavat kenttäkokemusta ja sukupuolten välinen tasapaino pysyy tasaisena. Miehiä syntyy 5% enemmän kuin naisia ja perheettömäksi jäävät miehet alkavat sotia kotimaassa, jos tilannetta ei tasoiteta sotatoimilla ulkomailla.

  1. Suomalaiselle sotilaalle kaikki mainiosti soveltuvat komennuspaikat löytyvät Euroopan alueelta, roskaväkeä poistamassa Euroopan maaperältä.

   Yhtään kauemmas ei suomalaisella sotilaalla ole mitään syytä mennä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*