6 thoughts on “Päivän video: Tytöt

  1. Mikä näitä vaivaa? Eikö ne kestä todellisuutta? Eikö elämä olekkaan pelkkää ihquu? Kyllähän sitä pitää puolustautua jos toinen maa julistaa sodan.

  2. Olikos tuossa maanmainiot Pantteri ja Tiikerit uljaassa rivistössä säntäämässä puolustamaan kansaansa ja valtakunnan rajoja? Ja vilaukselta pilkisti myös ansioituneen kenraalin Von Mansteinin aina niin uljas ja sotilaallinen olemus.
    Lyhyehkö nautintopätkä ei juurikaan valottanut olivatko aikansa kenraalitovereista myöskin Von Kluge ja vannoutunut kaikkien panssarien isähahmo ja aselajin edelläkävijä kenraalieversti Heinz Guderian …(jatkuu)

  3. ..loihtimassa yhteishenkeä ja maanpuolustustahtoa kyseiseen panssaripataljoonaan. Videossa musiikki mukaansatempaavaa ja uljaan sotilaallista. Näistä nuorista neitosista voinen jo tässä kohdin mainita jotteivat kummoisesti hormoonitasapainoltaan täytä puolisolle sopivia turvarajoja

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*