Marco de Wit 8 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on julkaissut monia juttuja, joissa osoitetaan valtaeliitin kaksoisstandardi.

 

Esimerkiksi Obaman synttäreillä kukaan ei välittänyt maskeista tai suojaväleistä.

 

Obaman jättijuhlat maskittomat

 

 

Monia suomalaisia tämä kaksoisstandardi kummastuttaa. Muualla maailmassa sitä pidetään kuitenkin täysin luonnollisena. Eihän eliitillä ole samat säännöt kuin tyhmillä lampailla!

 

Huvittavaa on myös, että kun suomalaiset tajuavat kaksoisstandardin, niin he vaativat eliittiä laittamaan maskit ja kunnioittamaan turvavälejä. Useimmille ei siis edes tule mieleen, että kyse on vain kyykyttämisestä.

 

Tiihan onneksi asian hyvin tajuaa.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Älyvapaa maskilogiikka. Osa 46

  1. Laiton Lehti on täysin oikeassa. Maskit ja turvavälit ovat vain psykologisen sodankäynnin välineitä ja ne ovat todellakin toimineet.

  2. Tämä ns.”eliitti” on kyllä sellaista koiranoksennusta (katso kuva!) että pelkästään ulkonäöllisistä syistä näiden nilkkien päähänpistoihin ei pidä kenenkään suostua.

    Tosin tässä on vain suorittava porras, ne ylemmän tason kontrollifriikit jotka tätä kusetusta pyörittävät kuuluvat ryhmään (((ei ihmiset)))

  3. Luulen, että syynä on eliitille varattu lääkitys, jota ei rahvas ei saa. Esim. Saksa osti 2 miljoonalla, taisi olla toista tonnia maksavasta lääkkeestä. Trump parani viikossa, veljen tyttö, joka vihaa Trumpia, kertoi Trump oli aika huonossa hapessa eräässä taudin vaiheessa.

  4. Ärsyttää tuon supertaukki Pekkarinen.
    Jos olisin saanut olla paikalla niin olisin ehkä tempaissut peruukkinsa päästään ja heittänyt sen variksien nokttavaksi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*