4 thoughts on “Päivän video: Mustat ruokalassa

 1. Toivottavasti nimimerkki Pikkulammas jatkaa tärkeiden videoiden tekemistä jossa paljastuu ketkä ovat mukana vapaamuurari järjestelmässä. Hänen tekemä video kaaoksesta järjestykseen on ainutlaatuinen ja merkittävä paljastus jollaista ei Suomessa ole aikaisemmin nähty.
  Useimmat meistä ovat kuulleet miten vapaamuurari järjestelmä on kietonut valtaansa yhteiskunnan, mutta juuri kellään ei ollut käsitystä miten syvälle ja laajalle se on levinnyt. Suuri kiitos nimimerkille Pikkulammas. Se mitä ihmiset ei ymmärrä,on se että poliisipäällikkö ja järjestäytyneen rikollisuuden päällikkö saattavat kuulua samaan loosiin. Näin jälkeenpäin vaikuttaakin siltä että koko kylmä sota oli enimmäkseen lavastettua, suuren yleisön harhauttamista ja kontrolloimista. Puhumattakaan sodasta terrorismia vastaan! Aivan turha sota jossa tapatettiin miljoonia ihmisiä suuren vapaamuurari spektaakkelin takia.

  https://tokentube.net/v/3241834927/J%C3%A4rjesyst%C3%A4-kaaoksesta

 2. Kun jatkuvasti puhutaan älykkyydestä, niin tässä on mustaa valkoisella asiaa.
  https://detgodasamhallet.com/2021/09/04/gastskribent-kyosti-tarvainen-minskad-intelligens-i-de-nordiska-landerna-till-foljd-av-invandring/
  Kun maan keskimääräinen älykkyysosamäärä on alle 90, on vaikea ylläpitää demokraattista yhteiskuntaa ja Suomi on menossa kovaa vauhtia siihen suuntaan, jos ei pian tehdä muutosta maahanmuuton suhteen, kuten Tanska on tekemässä.

  1. Kiitos hyvästä linkistä.

   Voisiko muuten Marko joskus ilmoittaa oman ÄO tuloksen? Kun kirjoittaa niin paljon tästä aiheesta niin on aivan varmasti testauttanut itsensäkin. Rehellinen avoimuus tuo hyvin positiivisen imagon kuten huomaa Levelistä ja kaikkialta.

 3. Rakas Jussi kun ymmärryksessä on sen verran vikaa että ei osaa vetää johtopäätöksiä näkemästään voi vain
  epäillä ÄO:taan
  PS sinä olet varmasti testauttanut itsesi. 😜

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*