Marco de Wit 8 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut jo puolitoista vuotta, ettei mitään koronaa ole edes olemassa.

 

Ei siis myöskään mitään koronatartuntoja. Koronatestit löytävät vain jotain vanhoja tai uusia flunssatapauksia.

 

Tavallinen flunssa on siis vain määritelty uudestaan koronaksi. Tämän takia kuolleisuus ei ole noussut eikä myöskään teho-osastolla olevien määrä.

 

Niinpä on täysin järjetöntä seurata jotain korona”tartuntoja”. Rehelliset ihmiset seuraavat kuoleman tapauksia ja sairaalassa olijoiden määriä.

 

 

Nyt vihdoin Hesarikin on tajunnut luopua päivittäisestä fiksaatiosta korona”tartuntoihin”.

 

 

SILTI olemme toimituksessa tulleet siihen tulokseen, että on aika lopettaa päivittäinen rutiininomainen tartuntamäärien uutisoiminen. Niiden sijasta on syytä keskittyä muihin mittareihin sekä koronan kanssa elämiseen. …

Rokotustilanne, kuolemantapaukset ja sairaalassa olijoiden määrä ovat HS:lle jatkossa olennaisimpia epidemiaa kuvaavia mittareita. Tartuntojen määrän kehityksestä kerromme pääsääntöisesti kerran viikossa maanantaisin digissä ja tiistaisin printissä.

 

 

Kuvassa linkki hesariin

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Vihdoinkin: Hesari lopettaa päivittäisten korona”tartuntojen” uutisoimisen!

 1. Tärkeintä on tilastoida kuinka moni sairastuneista ja kuolleista on rokotettuja! Muuten aivopestyt koronalahkolaiset luulevat että rokottamattomat sairastuvat.

 2. Lähes kaikille suomalaisille on annettu myrkkypiikki jolloin nyt voi turvallisesti kääntää takkia. Ei mitään nähtävää. Menkää vain kotiinne.

 3. Ja koronafoobikot luulee pelastuneensa, kun ovat antaneet pistää itseensä myrkyllisen jutkulitkun!

  Rohkea Ja komea Ossi Tiihonen ennusti, että talvella alkaa piikitettyjen massakuolemat!

  1. ”Jutkulitku”😊

   -Parhaiten tätä epämääräistä myrkkyannosta kuvaava nimitys! 👍

 4. Kun suurinosa kansasta n.80% on saatu rokotettua tappavalla rokotteella, niin propaganda on jo tehnyt tehtävänsä. Rokotetut tulevat kuolemaan ehkä vasta 5-vuoden sisällä. Silloin hämätään joillakin muilla valheilla. Eloonjääneet, ne jotka eivät ole ottaneet rokotusta, tappavat siirtolaiset. Näin helppoa on tehdä kansanmurha. Onnistuihan aikoinaan egyptiläistenkin täydellinen hävittäminen. Ja siitä ollaan jopa kehuttu eräässä kirjassa. Tällä tarkoitan alkuperäisiä egyptiläisiä jotka tekivät pyramiidit.

  1. En usko että selviävät niin kauaa. Jo nyt nähdään että tuplarokotetut ovat täysin vailla immuniteettia, kuten Israelissa ja Suomessakin jo uutisoitiin. Silloin mikä tahansa harmiton virus tai bakteeri voi viedä hengen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*