Marco de Wit 9 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kansanedustajista aitokansallismielisten suurin sankari on tietysti Ano Turtiainen.

 

Pahin kansallismielisyyden mädättäjä on puolestaan Sebastian Tynkkynen. Varsinkin, kun sähköisellä äänestyksellä pääsi purrapersujen 3. varapuheenjohtajaksi. (Miksiköhän Tynkkynen ei valita tarkistuslaskennan mahdottomuutta? Ai niin, kukapa sitä omaa oksaansa sahaisi.)

 

Äärihomottava Sebastian Tynkkynen persujen 3. vpj-ehdokkaaksi

 

 

Miksi Tynkkynen on pahin mädättäjä? Koska Tynkkysen mediataidot ovat ylivoimaisesti paremmat kuin muilla persuilla.

 

Tosin se ei ole paljon, mutta se riittää, koska kaikki kilpailu on SENSUROITU. Pahimman matuaallon aikana oli Youtubessa paljon hyviä kansallismielisiä striimaajia, jotka saivat paljon suurempia katsojamääriä kuin mitä Tynkkynen.

 

Tynkkynen olikin yksi kaikista surkeimmista striimaajista, mutta nyt hänestä on tullut ”paras”, koska muut ovat TOTAALISESTI poistettu ”vihapuhujina”. Tynkkynenkin on saanut useamman vihapuhetuomion, mutta jotenkin mystisesti hän on saanut pitää kanavansa. Siis vaikka hänen islam-kritiikkinsä on taatusti ollut kovempaa kuin monen muun, jotka on totaalisesti sensuroitu.

 

 

Laittoman Lehden päätoimittajalla Marco de Witillä oli 13 Youtube-kanavaa, jotta osa olisi voinut olla ns. maltillisia. Mikään ei kuitenkaan auttanut. Käytännössä pelkkä Moi-sana riitti koko kanavan poistamiseen ilman mitään varoituksia. Sama juttu neljällä huomattavasti maltillisemmalla Mari Kosonen kanavilla.

 

Tynkkynen on kuitenkin saanut pitää kanavansa, koska mustan miehen naineena äärihomona hän on suvakkien hierarkiassa korkeammalla kuin aitokansallismieliset miehet ja naiset. Varsinkin, kun hän kehtaa demonisoida aitokansallismielisiä ihmisvihaajiksi.

 

Persujen Tynkkynen: Etnonationalismi on ihmisvihaa

 

Onneksi on kuitenkin yksi aitokansallismielinen, joka on saanut pitää Youtube-kanavansa. Kansanedustaja Ano Turtiainen!

 

Tosin syynä näyttää olevan se, että kanavaa hoidetaan erittäin huonosti. Niinpä sillä on yli kymmenen kertaa vähemmän tilaajia kuin Tynkkysen kanavalla. Katselukerratkin olivat vielä vajaa vuosi sitten vain muutamissa sadoissa katsojissa eli käytännössä nolla. (Youtube rekisteröi katsojaksi, jos sekunninkin vilkaisee videota. Koko videon katsoo oikeasti vain 10-20%. Poliittisissa videoissa luku on hyvin alhainen, koska ihmiset ovat niin tyhmiä, että katsovat mieluummin joitain musiikkivideoita kuin kansan kohtaloon vaikuttavia poliittisia videoita.)

 

Persuista erottuaan Turtiaisen kanavan katsojamäärät nousivat tuhansiin, mutta edelleenkin pysyvät itsepäisesti vain tuhansissa samalla, kun Tynkkynen kerää helposti kymmeniä tai jopa satoja tuhansia katsojia.

 

PLEASE. Turtiaisen eduskuntaryhmän pitää vihdoin tajuta Youtube-kanavan tärkeys. Tällä hetkellä siinä ei ole kaikista alkeellisimpiakaan asioita, kuten videon lopussa olevia omien videoiden mainoksia tai edes linkkiä Anon ja VKK:n kotisivuille. Tämä on käsittämätöntä, koska sellaisten laittaminen on ilmaista ja erittäin helppoa eli parin minuutin juttu.

 

Tässä esimerkkinä Tynkkysen Youtube-sivu. Siis se ei ole mitenkään erityisen hyvä, vaan välttävä eli 6/10 pistettä, MUTTA siinä on ainakin perusasiat kunnossa.

 

Kuvassa linkki Tynkkysen Youtube-kanavaan

 

 

Videoissaan Tynkkysellä on yksinkertainen animaatio, joka kehottaa likettämään ja tilaamaan. Mitä enemmän tilaajia ja liketyksiä, niin sitä enemmän Youtube videota mainostaa. Tällainen animaatio puuttuu Turtiaisen videoista.

 

 

 

Tynkkysen videoiden lopussa on mainokset ja linkit hänen vanhempiin videoihinsa. Tällainen automaattinen ominaisuus on helppo ottaa käyttöön kanavalla ilmaiseksi parissa minuutissa. Tämäkin puuttuu EDELLEENKIN Anon videoista, joka on lähes rikollista epäpätevyyttä.

 

 

 

Kannattaa muistaa, että Tynkkynen on pyörittänyt kanavaansa jo useita vuosia OMILLA VOIMILLAAN. Tiettävästi hänellä ei ole ollut mitään homotiimiä, tms. auttamassa, vaan hän on oikeasti ainakin 90% omalla ajallaan ja vaivallaan kanavaansa pyörittänyt. Plus kaikki muut hänen mediaprojektinsa. Kansanedustajaksi pääseminenkään on tuskin mediaoperaatioita paljon helpottanut. Itse asiassa Tynkkynen on valittanut persujen olevan ihan pihalla mediastrategioista, joten he ovat luultavasti vain vaikeuttaneet ja rajoittaneet Tynkkysen omaa mediastrategiaa.

 

Turtiasen tilanne on paljon helpompi. Hän on maailmanmestari, jolla on oikeasti kansan tuki ja valtavasti auttamaan valmiita aktiiveja mukaanlukien myös nuorempaa väkeä, kuten Levelin porukka. Turtiaisella on myös oma eduskuntaryhmä rahoineen sekä nyt myös VKK-puolueen organisaatio apunaan. Turtiaisen pitäisi olla mediavoimaltaan ylivoimainen, mutta verratkaapa hänen kanavaansa Tynkkysen kanavaan.

 

 

Kuvassa linkki Ano Turtiaisen Youtube-kanavaan

 

 

Kanavan huono hoitaminen johtaa siihen, että ensimmäisen vuorokauden aikana videolla on vain pari tuhatta katsojaa.

 

Onneksi vaihtoehtomedia ja monet someaktivistit sitten auttavat levittämään videota ja nostamaan katselijamääriä säällisiksi. Jos kanavaa kuitenkin hoidettaisiin edes vähän, niin katsojamäärät saataisiin helposti kymmeniin tuhansiin.

 

 

Kuvassa linkki videoon

 

 

Kaiken kukkuraksi Anon kanavalla on MAINOKSIA. Tämä on täysin älytöntä, koska tulot ovat vain noin 1 euro/1000 katselukertaa. Kuukaudessa Ano nettoaa kanavallaan vain muutaman kympin samalla, kun menettää valtavasti katsojia varsinkin, kun mainokset muuttuvat koko ajan pidemmiksi ja lukuisimmiksi.

 

Puhumattakaan siitä, että Ano mainostaa kanavallaan kuvottavia kommunisteja. Tässä Tampereen Työväen Teatterin mainos. Kyseinen äärikommunistien teatteri myös vaatii, että koronapassi otetaan käyttöön!

 

Kuvassa linkki Anon videoon

 

 

 

 

Nyt sitten joku taas selittää, että ”Laiton Lehti levittää negatiivisuutta”.

 

No niin tekeekin, jotta saataisiin jäljelle jääneelle aitokansallismieliselle medialle ryhtiliike.

 

Turtiaisen pitää ottaa itseään niskasta kiinni ja parantaa kanavaansa. Hänellä on uskomattoman lojaali katsojapohja, joka likettää hänen videoitaan ennenkuulumattoman kovalla prosentilla. Omalle seurakunnalle saarnaaminen ei kuitenkaan riitä, vaan pitää levittää sanaa myös suurelle yleisölle.

 

Ano pystyisi parantamaan kanavaansa valtavasti muutamassa minuutissa. Tai jos on täysin kädetön, niin myöntää sen ja pyytää apua Levelin porukalta. He taatusti osaavat. Sitä paitsi he ovat muutenkin hoitaneet 90% Anon ja VKK:n mainostamisesta.

 

 

Yksi Youtube-kanava on on kuitenkin vain jäävuoren huippu. Ano on kansanedustaja, jolla on eduskuntaryhmän suuret rahat ja resurssit. Hänen pitää nimittää mediapäällikkö ja mediatiimi, joka luo mediastrategian. Mediatiimin jokainen jäsen saa näin sitten oman vastuualueensa.

 

Mediapäällikkö on erittäin tärkeä työ, joten siihen pitää saada joku pätevä henkilö. Mediapäälliköksi EI saa nimittää James Hirvisaarta, vaan hänet on pidettävä mahdollisimman kaukana kaikesta mediatoiminnasta.

 

Hirvisaarella on monia vahvuuksia, mutta mediaosaaminen ei niihin kuulu. Hirvisaari on ollut aitokansallismielisten kansanedustajien aatelia ja myös kiinnostava persoonana, mutta hän ei ole koskaan osannut markkinoida itseään. Tästä kertoo myös hänen Youtube-kanavansa, joka toimi aneemisesti myös silloin kun hän vielä oli kansanedustaja.

 

Hirvisaaren Youtube-kanavassa on kaikki niin väärin, ettei tässä ole tilaa sitä selittää.

 

 

Kuvassa linkki Hirvisaaren Youtube-kanavalle

 

 

 

Yksi mediastrategian osa-alueista on tietysti myös esiintymisen opettelu. Kansaa EI saa herätettyä pelkillä perisuomalaisilla paperipuheilla, joissa ei edes nosteta katsetta ylös paperista. On puhuttava suoraan kansalle. On otettava katseyhteys yleisöön. On liikutettava käsiä ja herätettävä tunteita.

 

Lisäksi on mentävä kansan luo turuille ja toreille. On tehtävä pitkiä suoria lähetyksiä, jotka herättävät huomiota. Anon persoona taatusti keräisi kymmeniä tuhansia katsojia. Näin kanavalle tulisi myös valtavasti lisää tilaajia, jotka synnyttäisivät ns. positiivisen kierteen ja video nousisi trendaaviin.

 

Usein Anon ei tarvitsisi muuta kuin kävellä ulos eduskunnasta ja alkaa kommentoiden kuvaamaan esim. ekoterroristien tempauksia. On täysin käsittämätöntä, että Tynkkynen on ainoa kansanedustaja, joka uskaltaa lähteä työpaikaltaan kuvaamaan terroristeja esim. eduskunnan edessä olevaan puistoon, Mannerheimintielle tai ratsastajapatsaalle. Jos Ano ei jaksa, niin pistää sitten edes jonkun avustajan kuvaamaan. (Ei kuitenkaan Hirvisaarta.)

 

 

Laittoman Lehden toimitus ei tätä missään nimessä haluaisi sanoa, mutta ei ole muuta vaihtoehtoa.

 

Ottakaa oppia Tynkkysestä!

 

Alla olevassa videossa Tynkkynen tekee monia esiintymisvirheitä. Näyttää jopa siltä, ettei hän oikeasti edes (ylimielisyydestä?) halua maksimoida puheensa tehokkuutta ja videonsa katsojamäärää. Itse asiassa epätasapainoisena homona hän näyttää olevan jopa degeneroitumassa plösöön puliukkotyyliin. Tästä kaikesta huolimatta hän kuitenkin osaa PUHUA. Hän osaa puhua ilman paperia suoraan yleisölle ja pitää puheen sekä kategorisen loogisena että tunteellisena ja kaiken lisäksi vielä käsiä käyttäen.

 

 

 

 

Muualla maailmassa nämä esiintymisen aakkoset ovat poliitikoille peruskauraa. Ei ole kyse mistään kovin vaikeista asioista. Pienellä panostuksella VKK varmasti pystyy ottamaan kansallismielisen ilmatilan eli median haltuun.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Mediapeli: Tynkkynen vs. Turtiainen 6 – 2

 1. Ehkä Tiainen opettaa Anoa jossain vaiheessa, tai luulisi ainakin Tiaisen tietävän media-asioista jotakin.

 2. ”Kannattaa muistaa, että Tynkkynen on pyörittänyt kanavaansa jo useita vuosia OMILLA VOIMILLAAN. ”

  Rahaväen leirissä, siellä kukaan ei pyöritä mitään omin voimin.

  Hyvä artikkeli. Mutta voi olla, että analyysi – konkluusio – on väärä.

 3. Ikävä kyllä Anosta ei ole pitämään livelähetyksiä. Leveli jos menee VKK porukkaan (vai joko menivät) pelastavat paljon.

  Tynkkynen tämän osaa. Muuten hän on ylimielinen, ei vaivaudu vastaamaan sähköposteihin. Kokeiltu laittaa usealla eri postilla. Vakuuttava esiintyjä, mutta alan kallistua siihen suuntaan, että loppupelissä oman edun tavoittelija vaikka muuta antaa ymmärtää.

  1. Hän on aivan varmasti oman edun tavoittelija ja käyttää kyynärpäitäkin, röyhkeää taktiikkaa varmistaakseen asemansa säilymisen ja menestyksensä. Tämähän on tullut selväksi myös Oulussa jossa hän on pelannut Lokkaa ja Wiikiä pois ja ollut huono yhteistyökumppani kansallismielisellä rintamalla.
   Minusta ei ole yhtään sen vakuuttavampi esiintyjä kuin kakatessaan housuihinsa BigBrother talossa, mutta monelle menee näköjään sukkana läpi se helposti tuotettu sisältö joka ei vaadi ajattelua ja taustatöitä tai olisi yhtään arka aihe hänen oman poliittisen uran kehittymisen kannalta. Eli edelleen kiero paskahousu suoraan sanottuna ja päpättää kepeitä kahvipöytämonologeja kameralle ihan samalla tavalla kuin BB talossa.
   Jotain hyvää hänessä toki on mutta useimpien kansanedustajien lailla hänen ei pitäisi olla kansallisessa päätöksentekoprosessissa, mikä oikeasti vaatisi vahvaa selkärankaa ja pelottomuutta haastaa vaikka omaakin leiriä.

 4. Poliitikoilla ja puolueilla ei Tynkkystä lukuunottamatta ole juuri minkäänlaisia Youtube-kanavia että siinä mielessä voisi erottua, mutta Ano taitaa olla sen tyyppinen ettei hän välitä tehdä tai pistää kuin virallisia pönttöpuheita tililleen. VKK:lla voisi tietysti olla oma kanavansa johon Ilkka Tiainen ainakin saisi monipuolista materiaalia tehtyä.

 5. Moni saattaisi myös pitää Laittomalle lehdelle oppitunnin siitä kuinka sivusta saisi vähemmän sekavan, toimivamman ja lehdelle jonkin logon.

 6. Mediapeliä nämä mielenosoitukset myös ovat.

  Nyt on tulossa kaksi mielenosoitusta lähiaikoina. Molemmat eduskuntatalon edessä.

  Tätä ei voi enää kovin ystävällisesti sanoa joten:

  Ihmiset kokoontuvat hetkeksi yhteen ja menevät katsomaan sen jälkeen televisiota. Kuin pikkulapset piirileikin jälkeen pikkukakkosen iltasatuja katsomaan.

  Koettakaa nyt viimein tajuta että kaikki ne jotka eivät halua elää orjina, joutuvat tekemään elämänsä vaikeimman ratkaisun mikä tarkoittaa kahta vaihtoehtoa. Joko alistua ja jäädä saappaan alle tai ryhtyä suoraan toimintaan. Ketään tyrannia ei kiinnosta kun joukko ihmisiä menee vinkumaan eduskuntatalon rappusille.

  Tällainen pehmoilu on täyttä itsepetosta. Nyt tarvitaan kovuutta. On pysäytettävä rokotukset. Täytyy olla myös valmis osoittaa kovuutta hyökkäileviä gangsteri poliiseja vastaan.

  Suomen päättäjät pääsevät aivan liian helpolla.

  Et omista mitään ja olet onnellinen?

  Vain täysin antautunut pelkuri voi edes ajatella että tämä voisi olla vaihtoehto.

  Nyt ei ole muuta vaihtoehtoa kuin oikeasti aktivoitua ja osoittaa kovuutta vihollista vastaan.

  Jos lapsiimme laitetaan myrkkyä, jokaisen vanhemman on oltava valmis kovaan vastarintaan. En halua enää lukea yhtäkään nyyhky juttua vaan nähdä kun vihollinen saa sitä mitä se ansaitsee murhista ja tyranniasta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*