Marco de Wit 9 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Uskomatonta!

 

Kuvottavaa!

 

Vantaan kaupunki on ihan oikeasti sitä mieltä, että Lex-koiralla pitää olla maski.

 

Eli vaikeutetaan koiran hengittämistä ja lajiominaista nuuhkimista.

 

Tämä jos mikä on koiran kiduttamista.

 

 

Kuvassa linkki Vantaan Instagram-tiliin

 

 

Kuvan alla on yli 200 kommenttia, joissa lähes kaikissa ollaan raivoissaan tästä koiran kiduttamisesta. Vain kahdessa – nähtävästi kaupungin työntekijän – kommentissa puolustetaan koiran kiduttamista ja syytetään Lexin puolustajia ”kulkutautimyönteisiksi”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Vapauttakaa Lex! Vantaan kaupunki kiduttaa Lex-koiraa maskilla!

 1. Ei käytä maskia. Jos maski ollut kuvaa otettaessa hetken niin ei ole kidutusta ja mitä kuvia muuten katsoo niin onnelliselta koiralta vaikuttaa. Mikäli tahdotte lopettaa huomio huoraamisen ja oikeasti tehdä jotain eläinten hyvinvoinnin puolesta niin voin mielelläni osoittaa muutaman kipupisteen. Tämä koskee myös levelin pellejä, jotka eilen aloittivat asiasta maalittamisen.

  1. Samaa mieltä vitullinen show yhdestä kuvasta jostai ei ole eläimelle ittelleen haittaa… Ihan ku kaivais paskaa perseestä syvältä väkisin

 2. Kaikki eläimet pois välittömästi Vantaan kaupungilta ja rikosilmoitusta tekemään. Todella sairasta kiduttaa eläintä oman agendan ajamisessa!

 3. Lex ei käytä maskia, vaan se on väkisin tungettu sen kuonoon. Samantien Vantaan kaupungin suvakkilehmä olisi voinut teipata jeesusteipillä koiran kuonon!

  Kulkutautimyönteiseksi nimittely on taas perinteistä suvakkilehmien koronafobiaa!

 4. Itkin vuolaasti nähtyäni tämä pikku hauvan kiduttamisen.
  Piikkihulluille ei riitä että tappavat ja vammauttavat pieniä lapsiamme ja tekevät ihmiset lisääntymiskyvyttömiksi ja teurastavat vanhuksiamme sankoin joukoin.

  1. Voisitko antaa tilastot pienten lasten vammauttamisista ja todisteet tuosta lisääntymiskyvyn menetyksestä? Kiitoksia. T: Yksi piikkihullu vaan

 5. Mitä helvettiä? Nyt ihan oikeasti stop tälle sadistiselle ja mielisairaalle satanismille ja myös suvakismin kantava voima naiset totaalisesti kuriin.

  1. Afganistanissa ollaan menossa vauhdilla tahtomaasi suuntaan. Ehkäpä liittyminen Talibaniin vauhdittaisi agendaasi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*