Marco de Wit 10 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Marxilaisuus on kääntänyt länsimaisen yhteiskunnan päälaelleen. Ensin sosialismilla, joka kartellisoi koko talouden valtaeliitin käsiin. Sitten kulttuurimarxismilla, joka tuhosi valtaeliittiä uhanneet itsenäiset yhteisöt ja perheet. Lopulta se tuhosi myös yhteiskunnan henkisen ja uskonnollisen vastustuksen ateismilla, joka nostaa valtion ja sitä hallitsevan lobbaridemokratian kaiken yläpuolelle. Valtiosta tuli Jumala.

 

Tämä kommunistinen pahuuden kolmio on sitten myös täysin politisoinut tieteen. Ei siis vain filosofian ja kulttuuritieteet, vaan myös valtio- ja taloustieteet. Eikä siinä kaikki. Myös biologia ja jopa fysiikka on mädätetty valtaeliitin ja sen johtaman aivopesun toimesta.

 

Tämä selittää sen miksi fyysikot luulevat luonnon olevan eräänlainen ateistinen deterministinen kellokoneisto. Fyysikot sulkevat silmänsä siltä tosiasialta, että partikkelit eivät ole mitään reaktiivisia biljardipalloja, vaan jopa valitsevat oman liikkeensä!

 

Kyllä. Kvanttifysiikassa tämä on tunnettu jo pitkään, mutta sitä on epätoivoisesti yritetty selittää deterministisesti.

 

Onneksi on John Conway, joka on uskaltanut kehittää ja mainostaa vapaan tahdon teoreemaa.

 

 

 

 

Miksei kirkot ole kiinnittäneet huomiota tähän teoreemaan? Sehän antaa paljon voimaa uskonnoille ja varsinkin kristinuskon pyhän hengen käsitteelle.

 

Samalla teoreema antaa myös paljon voimaa luonnolliseen järjestykseen uskoville konservatiiveille. Ei pelkästään biologinen evoluutio, vaan koko universumi pienimmistä hiukkasista alkaen on konservatiivien puolella ohjaten meitä luonnolliseen konservatiiviseen järjestykseen.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Johdattaako Pyhä Henki aitokansallismielisiä?

 1. Ei, kyllä se on eloonjäämisen vaisto joka kertoo että nyt ei kaikki ole kohdillaan. Ja se on se sama vaisto joka aloittaa aikanaan tässä sodassa sen fyysisen konfliktin.

   1. Haloo Helsinki teki teikäläisistä biisin: Foliohattukauppias. Voit kuunnella läpi, kun ei vaadi lukutaitoa. Suosittelen koko ”lehdelle”.

    1. Jaa, jos kerran Laitonlehti on ”foliohattukauppias” niin mitä sitten saksalaiset ovat:

     https://www.kopp-verlag.de/c/corona

     Onko teknisesti ja tietotaidollisesti maailman kehittynein kansa siis täynnä foliohattukauppiaita? Kannattaa muutenkin seurailla tuon sivuston tarjontaa. Sieltä löytyy kaikkea itsepuolustuksesta selviytymispakkauksiin. Ja kaikki siis pelkkään foliohattukauppiasta.

     Toinen sivusto joka kannattaa perata kunnolla läpi on:

     https://www.raeer.com

     Sivu latatuu hetken aikaa mutta sieltä löytää kaiken nato-langoista makuupusseihin. Ja sieläkin siis kaikki on pelkkää folihattukauppiaan tuoterepertuaaria.

     Oikealle nimettömälle voi kertoa että mitä paremmin valmistautuu sitä vähemmän yhteiskuntien romahtaminen vaikuttaa.

     1. En usko että enemmistö saksalaisista on kanssanne samaa mieltä liskoihmisistä, juutalaisten salaliitosta tai joulupukin todellisuudesta. Joka kansakuntaan mahtuu määrä X kylähulluja, koska mielenterveyspalveluiden määrärahat ovat kuitenkin rajatut.

 2. >Miksei kirkot ole kiinnittäneet huomiota tähän teoreemaan?

  Koska jos on olemassa vapaa-tahto niin kaikkivoivan jumalan on oltava silti tietoinen jo etukäteen näistäkin tapahtumista. Kristinusko nyt ei vaan ole mitenkään looginen kokonaisuus

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*