Marco de Wit 10 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Tapahtumasivulta:

Aiheettomat huostaanotot on lopetettava! Lapset ja perheet ovat vailla oikeusturvaa viranomaiskoneiston armoilla, sijaishuollon miljardibisneksen pelinappuloina. Tule Eduskuntatalon portaille la 25.9.2021 osoittamaan mielipiteesi lasten ja perheiden puolesta.

 

Klo 13 aloitamme pitämällä puheita eduskutantalon portailla, sen jälkeen marssimme kulkueena Senaatintorille.

 

Voit tuoda mukanasi aiheeseen liittyviä kylttejä ja banderolleja. Voit myös auttaa levittämällä tietoa tapahtumasta jakamalla tätä tapahtumasivua tai lähettämällä kutsuja Kutsu-nappulan avulla.

 

 

Kuvassa linkki FB-tapahtumasivulle

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Loppu lastensuojelubisnekselle -miekkari 25.9.2021 klo 13 eduskuntatalolla

  1. Marco, Mari ja Jenspa, kaltaisianne lapsistaan täydellisesti huolehtiva vanhempia eivät ole kaikki äidit ja isät, kuten te olette. Tietysti tuleva totuus komissio tuomitsee ja laittaa vastuuseen aiheettomat huostaanotot. Vaan joskus en tiedä, voi olla hyvä lapsen kannalta hänen prhaakseensa, tämä huostaanotto, onko vai eikö? Totuuskomissio aikoinaan sitten omana aikanaan langettaa tuomiot näillekin ”saastoille, lapsenryöstäjille”. Sitä odottaessa huomisen aamun kirkkautta vartoen.

  2. ”Vilja-Erikalle selänkääntäneet sossusählät heti linnaan”…siinä on banderollia kansalle. Ihme , jos tapaukseen liittyvät ”lastensuojelijat” ovat yhtään missään virassa. Muistan kyseisen keissin vuosien takaa. Joskus olis hyvä vaikka väkisten tehdä tarpeellinen huostaanotto. Nykyään ihan pisnestä vai?

  3. Sossumafia, korruptoitunut oikeusjärjestelmä, vahva valtio ja byrokratiakoneisto, poliittinen poliisi ja armeija, sekä monikulttuurisuus ovat kaikki mitä naiset itse ovat koko ajan halunneet. Te olette naiset itse halunneet kaikkea tätä ja halunneet elää tällaisessa Suomessa. Älkää nyt alkako välittämään siitä mitä itse olette koko ajan halunneet! Mutta jättäkää viattomat lapset sentään rauhaan. Perustakaa vaikka joku oma saatanan feministivaltionne johonkin. Miksi te vaaditte kaikkia mukaan feminismiinne? Tehkää jotain keskenänne aivan rauhassa. Pysykää erossa muista.

  4. Koronarajoitukset ovat ajaneet monet perheet pahaan taloudelliseen ahdiknkoon. Edessä on kulta-ajat lastensuojelubisnekselle.

  5. Lasten huostaanotot ovat miljardiluokan vuosittainen yksityinen bisnes.

    Ei voi olla ajattelematta että yli- innokkaat sossutädit saisivat rahallisia korvauksia hankkiessaan uutta materiaalia noihin rahastusrattaisiin. Yhteiskunta maksaa bisnesmiehille keskimäärin 100 000 € / lapsi / vuosi; ongelmalapsista tuplat.

  6. Olen lapseton, mutta minua silti kosketti kuunnellessani Eerikaan liittyvää äänikirjaa. Lastensuojelu on kamala bisnes, jossa kukaan ei opi virheistään mitään. Viimeisin konkreettinen esimerkki on Koskelan tapaus. Ja kohta varmaan tulee taas samanlainen tapaus ja sitten haukutaan lastensuojelu, sosiaalitoimi yms. lyttyyn, mutta mitään muutosta ei tapahdu käytännössä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*