Marco de Wit 10 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on saanut paljon viestejä monilta tahoilta siitä miten Riikka Purra on globalistien ja ruotsinkielisen eliitin myyrä, joka on kehittänyt kymmenittäin takaportteja globalismiin. Purra selittää olevansa kriittinen EU:ta, euroa, Natoa ja pakkoruotsia kohtaan, mutta EI vastainen. Ei ainakaan käytännössä. Aina löytyy joku takaportti globalismiin.

 

Riikka Purran 12 takaporttia arvoliberalismiin ja globalismiin

 

 

Niinpä valtaeliitin kätyri Matti Putkonen järjesti Purran persujen puheenjohtajaksi ennenkuulumattomalla sähköisellä äänestyksellä, jota EI voi tarkistuslaskea.

 

Persujen pj-vaalien oikeat tulokset paljastuneet? Purra 43%, Puisto 36%, Tiihonen 21%

 

 

Laiton Lehti on myös saanut valtavasti viestejä siitä miten Purralla on massiivinen hallituskiima. Tätä samaa sanoo myös eräs tutkija, jonka mukaan Purra on jo sopinut Kokoomuksen kanssa hallitusyhteistyöstä ja Suomen viemisestä Natoon.

 

Tutkija: Purran salainen suunnitelma ja pelon ilmapiiri

 

Tutkijan ennustus on nyt osoittautunut hämmästyttävän oikeaan osuneeksi, sillä Purran esikuntaan puoluetoimiston poliittiseksi suunnittelijaksi on PS:n sivujen mukaan kaikessa hiljaisuudessa nimitetty Brysselissä aiemmin persuille työskennellyt Mikael Lith.

 

Lithin tiedot ovat ilmestyneet puoluetoimiston sivuille Purran takapirun, Matti Putkosen alle.

 

Kuvassa linkki persujen sivuille

 

 

Laittoman Lehden toimitus tulkitsee Lithin nimityksen valmistautumisena hallitustaipaleeseen kokoomuksen ja RKP:n kanssa. Onhan Lith EU:ssa työskennellyt, tiettävästi vakaasti EU-integraatiota, vahvaa komissiota ja Natoa ajava toimija. Lith on myös toistuvasti vähätellyt pakkoruotsin törkeyttä. Kyseessä on siis todellinen valtaeliitin kätyri, jolla on myös taustansa takia hälyttävän vahvat kansainväliset suhteet globalisteihin.

 

Lithillä on pitkä ura politiikassa. Hän oli useissa merkittävissä asemissa persunuorissa. Ja tietysti erittäin hyvää pataa pahimpien homottajien kanssa.

 

Persujen homotusringillä Nato-kytkentöjä?

 

 

Lith on aina ollut myös erittäin hyvää pataa ruotsinkielisten mädättäjien, kuten Purran nykyisen vasemman käden, Marika Sorjan kanssa.

 

Marika Sorja ja Mikael Lith

 

Riikka Purran vasen käsi Marika Sorja fanittaa dildoilevaa arvoliberalismia!

 

Lith menee niin pitkälle ruotsinkielisten ihailemisessa, että kiistää Ruotsin koskaan mitenkään riistäneen Suomea! Jos et usko, niin katso alla olevaa twiittiä. Isovihan aikaan venäläiset tietysti riistivät Suomea, mutta sitä ennen ruotsalaiset valloittivat ja riistivät Suomea satojen vuosien ajan massamurhilla ja jatkuvalla veriverolla.

 

 

Lithin asenne on tyypillinen natottajille. Pahuus tulee vain idästä ja pelastus on aina tullut lännestä. Sveitsin mallista puolueettomuutta ei voi ajatellakaan, koska Venäjä on niin suunnattoan paha, että vain Nato ja Vara-Nato EU voi meidät pelastaa.  Tätä narratiivia nimenomaan RKP viljelee.

 

Riisto- vs. sivilisointiteoria määrää ajattelusi. Jakaa myös persut kahtia!

 

 

Lith oli pitkään läheisen nuoruudenkaverinsa, kansanedustaja Vesa-Matti Saarakkalan avustaja ja oikea käsi. Saarakkala loikkasi sinisiin, mutta hankki itselleen hillotolpan heti kun tajusi sinisten romahtavan. Saadakseen itselleen töitä Lith alkoi esiintymään kansallismielisenä ja pääsi avustajaksi EU:iin.

 

Pitkästä persu-urastaan huolimatta Lith on yrittänyt pitää matalaa profiilia erikoisen yksityiselämänsä takia. Hän on ollut aiemmin julkisuudessa pahoinpitelytuomionsa takia.

 

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomiin

 

 

Erikoista Lithin pahoinpitelytuomiossa on se, että hänet tuomittiin myös uhkailusta. Lith oli siis mafiatyyliin kiristäen uhannut kostaa naiselle, jos tämä kertoo Lithin sikailusta. Kaiken kukkuraksi Lith teki tämän kaiken uhkailun ja sikailun niin älyvapaalla tavalla, että jätti todisteita joka paikkaan. Niinpä hän hävisi oikeudenkäynnin totaalisesti. Lopulta Lith murtui ja myönsi kaikki syytökset.

 

Tämä Lithin epävakaus herättää kysymyksen mitä kaikkea muuta hän on sekoillut?

 

Lith näyttää kiristysalttiilta henkilöltä. Lisäksi hän on kiitollisuudenvelassa monille globalisteille. Selittäisikö kiristys ja/tai kiitollisuudenvelka sen miksi Lith yhä uudestaan yllättää jopa purrapersut globalismikiimallaan? Lith tekee nimittäin kaikkensa mädättääkseen persuja EU- ja Natomyönteisimmiksi.

 

Selittääkö tämä kaikki myös sen miksi Lith on niin hyvää pataa toisen erittäin kiristysalttiin takapirun, Matti Putkosen kanssa? Tekevätkö molemmat töitä natottajille? Onko tässä yksi syy miksi persujohto niin kovasti kannattaa takaporttia Natoon eli yhä syvenevää Natokumppanuutta?

 

Todisteet: Persujen Matti “Vapaaherra” Putkonen pomottaa persuja

 

Ottaen huomioon Matti Putkosen mahdolliset tiiviit yhteydet Yhdysvaltojen keskustiedustelupalveluun, Lith toimisi linkkinä ja Putkosen työparina Ruotsin, Saksan ja vastaavien toimijoiden asiamiesverkoston suuntaan. Niinpä Lith piti tuoda EU:sta Helsinkiin puoluetoimistoon Putkosen mieheksi.

 

Persujen “työmies/vapaaherra” Matti Putkosella CIA-yhteyksiä?

 

Edelleen moni puolueen liepeillä veikkailee, että Nato- ja EU-mielinen Juhani Huopainen sekä myös vapaamuuraritaustan omaava Matti Viren noussevat Lithin seuraan Purran ja Tavion hovikabinettiin. Kaikki ovat takapiru Putkosen miehiä. Ei ole varmoja todisteita siitä, onko Lith, Huopainen tai Viren ollut jonkinlaisessa yhteistoiminta- tai jopa tiedustelukoulutuksessa Yhdysvalloissa, mutta moni sitä veikkailee.

 

Purran hovi alkaa siis muotoutua. He tulevat viemään persut hallitukseen, jossa sitten alkavat leikkaamaan tavallisilta ihmisiltä rahoittaakseen massiiviset pankkituet. Samalla purrapersut tietysti vievät Suomen pankkiirien nyrkkiin eli Natoon.

 

 

 

Lue lisää:

Miksi persut haluavat pedoafgaaneja Suomeen? Nato käskee!

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

15 thoughts on “Purran hoviin vahvistus: Pahoinpitelevä EU-fanaatikko Mikael Lith

 1. Lith on siis istutettu Purran vanhaan virkaan määrittelemään persujen linjaa seuraaviin vaaleihin niin että se käy tuleville hallituskumppaneille, mutta että sillä samalla voi yhä hämätä persukarjaa.

 2. Valtamediaa persut ainakin alkaa jakamaan ja kumartelemaan entistä enemmän. Siinä tulee muutosta Halla-ahoon ja ovat täydellinen vastakohta Trumpille joka julisti sodan mediavallalle. Persut taas tulee pönkittämään valtamedian valtaa ja siinä sivussa myös omia Suomen Uutisiansa.

  1. Persuthan suosivat vain kahta propagandablokkia, eli rahamediaa ja persumielistä muka-vaihtoehtomediaa, eli persumediablokkia.
   Persut syrjivät systemaattisesti vapaampaa mediaa. On se jännä kun on esitetty olevansa kansanomainen, mutta toimii aina eliitin tavoin ja eliitin hyväksi.

 3. Onhan se mukavaa että näille on aina yksi puolue avoinna jonne voi tulla. Sielä saa olla oma itsensä eikä tarvitse pelätä asioiden julkituloa. Oat suojelee.

 4. Onkohan Mafia-Putkonen antanut viinaa, pornoa ja uhkapelejä(räsypokkaa?!) Lithille ja esinahattomat ovat salakuvanneet rietastelun!

  Tämä on helppo tapa kiristää BB-persuja!

 5. Siitähän on kyse, kuten Purrankin tekemissä strategioissa. Machiavellistä markkinointistrategointia ja karjan hallintaa.
  Piti oikein tuoda ännestäjille ja kentälle tuntematon Lith jostain periferiasta persueliitin ytimeen juonittelijan asemaan. Lith on lisäksi jonkinlainen poliittinen broileri, eli ei menestyisi ilman puoluetta ja tyypillistä poliittista juonittelua ja on näistä riippuvainen.

 6. Persut on aina ollut valeoppositio mutta viimeaikaiset tapahtumat ovat jänniä, haluavat ilmeisesti tuhota puolueen ja ajaa äänestäjät takaisin keskustan ja vastaavien pariin

 7. Marcoliini.. Paljonkos sulle on tuomioita kertynyt vuosien varrella? Syytön, heitto, ensimmäinen kivi jne.

 8. Nämä petturit ovat aina ympärileikattuja, todella limaisia friikkejä ja Suomessa jostain kumman syystä aina ruotsalaisista suvuista. Nytkin johtavat persut ovat hyvin usein ruotsalaisia tai ruotsalaisen pääoman ostettuja kätyreitä.

  1. Mielenkiintoinen pointti. Monet ovat kysyneet mistä tuo Lith-nimi tulee. Onko jollain tarkempaa tietoa? Sinänsä on täysin totta, että persuissa on todella paljon ruotsinkielisten frontteja, jotka ovat vesittäneet taistelun pakkoruotsia vastaan.

 9. Matti Putkonen = Raiskaaja
  Jussi Halla-aho = Ainakin yksi tiedetty avioliiton ulkopuolinen lapsi.
  Mikael Lith = Naisen hakkaaja ja naisten mafiamainen uhkailija.
  Riikka Purra = Leniniä palvoneen yh-perheen suvakkikasvatti ja feministi.

  Puolue täyttä homosaation kannattajia ja mädättäjiä.

  Siinä teille uuskonservatiivinen maanpetturipuolue.

  1. ”Siinä teille uuskonservatiivinen maanpetturipuolue.”

   Unohdit, että sivarista – joka kannattaa vihollisarmeija Natoa – oltiin tekemässä pääministeriä.

   Paljon pahemmin ei voisi juurikaan mennä.

 10. Virhe myös tuossa twiitissä eli lapsia seksiorjiksi suomesta maailmalle kauppasivat Turkilaiset ja tarkemmin ottomaanit jotka silloin olivat siellä vallassa. https://fi.wikipedia.org/wiki/Osmanien_valtakunta
  Tapahtumassa saattoi olla myös toinen puoli eli henkilöt jotka myivät heidät jotka on juuri näitä Suomea puhuvia valloittajia jotka kytkeytyvät milloin mihin. Mulla on heidän eli tahoista jotka tekevät laillistettua sotarikoksia Suomalaisille aika tarkka otanta ainakin Helsingin alueelta. Tuli viimeistään esille globaalit lonkerot kun itseeni kohdistuneet rikokset alkoivat niin laitoin vielä viestiä ulkoministeriöön että katkaisen niskan lapsikauppiailta. Se oli hyvä että tein niin loppuen lopuksi aika hyvin kuulolla maailma tällä hetkellä. Monet maat myös alkaneet muuttaa lainsäädäntöjä aiheen ympäriltä joka hienoa. Tosiaan johtuen näiden rikollisten asemasta aihe ei koskaan ole noussut puheen aiheeksi globaalisti ja toisilta maailta puuttui ja puuttuu lainsäädäntöä aiheesta ja myös haasteellista että missä rajat menee. Lasten raiskaamisesta ei tienkään ole ollut konsensusta kansalaisten näkökulmasta koskaan vaan on vanhaa voima politiikkaa joten edelleen ihmisillä saattaa olla mahdollisuus kitkeä ongelmaa. Oli kanssa vähän vaikeita tilanteita kun ei me kukaan silloin varmaan tiedetty miten massiivisesti meidän omat johtajat julkikset mediat eliitti ovat mukana muunmuassa lapsiprostituutiossa. Ongelma globaalisti tosiaan sitten ihan järkyttävässä mittaluokassa jos oikein nyt muistan niin maailmassa on tällä hetkellä arviolta noin 5miljoona lasta pelastettavana ja vailla turvallista perhettä. Pelkästään tässä seksuaalisen uhan mielessä!

  Meillä poliittisesti ainakin Eu tasolla Sdp on ollut samassa blokissa jossa ajetaan ja kannatetaan pienten vauvojen raiskaamista en ihan varmaa kuuluuko vihreät samaan. Tahot myös asemassa yhteiskunnissa tällä hetkellä jossa tappavat lapsia tai asiasta huolestuneita joten intuitio siitä että joudumme heidät tappamaan on lähellä totuutta. Myös juuri tuo määrä tekee siitä ettei voi vangita vaan ihmiset joutuu tekemään arvovalinnan eli tappamaan rikolliset. Peli on ollut käynnissä muutaman vuoden tämänkin aiheen parista eli jos seuraatte ihmisiä kuolee kummallakin puolella koko ajan. Eikä sitä maalais järjellä tarvitse paljoa punnita että jos voi tehdä puolustus kyvyttömälle lapselle oman intohimon takia jotain tuollaista mitä voi tehdä muille vaikka oman taloudellisen aseman parantamiseksi. Historiaa kun saadaan varmaan auki paremmin seuraavan 20 vuoden aikana jos ihmiset voittaa. Saadaan tästä aiheesta paljon ymmärrystä monille kauheuksille edellisen 200 vuoden aikana sekä ymmärrystä miten paljon lapsille tehdyt traumat näkyy sitten kaikkena ikävänä taas muilla.

  Isosta vihasta.. Meillä on myös omat kauheudet tehty naapurivaltioisaa historian saatossa. Siinä oikeassa idän suunnan kanssa oli ilmeisesti ollut sotaa noin 100 vuotta viidestä sadasta vuodesta ennen toista maailman sotaa. Vaikka ääriesimerkkinä keskustan nuoriso liikkeen nimi perustui henkilölle joka ilmeisesti poltti elävältä satoja puolustuskyvyttömiä lapsia ja naisia kirkon sisälle Neuvostoliitossa. Itse laajan tietopohjan omaavana en oikeastaan koskaan suosittele kenellekkään lähtemään tuohon suohon kyllä sen tyhmempikin tajuaa mihin se johtaa! Suosittelisin juuri keskittymään mitä tapahtunut vaikka 10 vuoden sisällä ja millaisia näkymiä elämä tarjoaa 20 tai 30 seuraavalle vuodelle.

  Voin tulla mahdollisesti muuten moikkaa tuossa 25.9 järjestettävässä miakkarissa. Paikalle tuloni tietysti vaarantaa kaikkien turvallisuuden johtuen rikollisesta johdosta, mutta asiat ei parane jos ei ihmiset osoita mieltä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*