7 thoughts on “Päivän kuva

 1. Nykyinen suomalainen suomalaisia miehiä vihaava nainen.

  Voin sanoa, että suomalaisille naisille käy vielä todella huonosti Suomessa, kun suuri ja vahva valtio kaatuu ja teitä ei tule auttamaan yhtään kukaan. Turha kuvitella että saisitte minkäänlaista apua ongelmissa valkoisilla suomalaisilta miehiltä, joita olette vihanneet, vähätelleet ja halveksuneet kymmeniä vuosia. Pitäkää vain ne rajat auki, niin saatte selvitä ihan yksinänne. Kristinuskonkin kaadoitte ja syljette Jumalan ja avioliiton päälle.

 2. Laiton Lehti suorittanut uraauurtavan unitutkimuksen porautumalla Ohimosilmän yöllisiin fantasioihin. Tosin kuvaa käsitelty melko voimakkaasti vähintäänkin moottorisahalla,koska kyseisen suomalaisvihaajan vartalo muistuttaa enempi Muumimammaa kuin tätä solakkaa versiota aina niin jumalaisesta naisvartalosta. Jaa täh?

 3. ”Ovatko nuo mukamas ne paljonpuhutut rinnat?”…miettii oikeassa reunassa oleva kaveri…ööh…anteeksi..Los Negros. piti sanoa

 4. Pitäisköhän jonkun tehdä tunnustus poliisille,
  – että aikoo toteuttaa joukkomurhan
  – jättämällä rokotteen ottamatta, siis tekemättä mitään,
  – jotta virus leviää rokotettuihin ja he tulevat kokemaan tuskallisen kuoleman kolmen vuoden sisällä.

  Pointti on siinä, että jos tätä rikollista ei tuomita Nürnbergin kaavan mukaan, niin sitten joku muu on syyllinen joukkotuhontaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*