10 thoughts on “Päivän video: Mustalaiset kiduttavat suomalaista?

 1. Varmasti vain yksittäisiä mustalaisia! Aivan varmasti on yksittäisiä mustalaisia!!! Lähes kaikki mustalaiset ovat todellisuudessa todella mukavia, rehellisiä ja ahkeria. Ovat jatkuvasti töissä ja elättävät itsensä! Kyllä kansa tietää.

  Mustalaisten suuri ystävä Marco on järkyttynyt kun yksittäiset tapaukset antavat huonon maineen mustalaisille.

  1. Ovat myös tunnettuja vanhempien kunnioittamisesta, joka tosin rajoittuu omiin, jos edes niihinkään. Valtaväestön vanhempia kohtaan ei tarvitse osoittaa edes peruskäytöstapojakaan.

 2. Mustalaiset ja juutalaiset ovat samoja. Itsekkin he sen kertovat.
  https://romanit-info.webnode.fi/news/romanit-israelin-kadonnut-sukukuntako-totta-vai-tarua-/
  Molemmat väittävät että heitä on muka aina vainottu ja sorrettu. Mutta ehkäpä he itse ovat toisten vainoajia ja sortajia. Joidenkin psykoppaattisissa mielissä asiat vain kääntyvät päinvastaisiksi. Näin se vain on. Tässä video, jossa tulee esille joidenkin ajatusmaailma.
  https://www.youtube.com/watch?v=bqum-U5ZBf8

 3. Tampereella ammattiopistossa aloitetaan koulutus vain romaneille, koska eivät oikein pärjää muiden kanssa. Jotenkin oudosti suvakit kuitenkin pystyy ja haluaa alkaa rotuerottelemaan romaneita tämmöseen tarkotukseen ja järjestämään vain heille tarkoitettuja koulutuksia. Voisiko vaikkapa Tampereen kaupunki järjestää koulutusta vain suomalaisille? Ei tietenkään. Suomessa saamelaisuus ja romainius kun tulee verenperintönä samaan aikaan kun suomalaiset on avoin käsite.

 4. Herra Hitlerille iso ******** vaikka ****** ******* *******. Laskiskelin joskus jotta euroopassa olisi 60 miljoonaa enempi näitä turhia leirinuotiosoittajia ilman Adolffia Nykyiset ”työnarkomaaniLeiffit” olisi syytä palauttaa lähtösijoilleen eli viemärijärjestelmien kultakehtoon Intiaan kehitysapuun määrätyillä varoilla. Siinä kans yksi naurettava valtio raiskareineen tuo Intia. Lehmänulkoiluttajakansa

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*