Marco de Wit 11 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Pari päivää sitten kävi ilmi, että terroristijärjestö Elokapina on kutsuttu esittelemään itseään Etu-Töölön lukioon.

 

Ja vieläpä rehtori Joanna Ovaskan luvalla!

 

 

No mitä sitten? Eikö oppilailla ole oikeus kutsua poliittisia järjestöjä kouluun esittäytymään?

 

On ehdottomasti!

 

 

Ongelmana kuitenkin on, että vain punavihreitä järjestöjä saa kutsua. Kansallismielisiä järjestöjä, kuten Suomen Sisua ei saa kutsua!

 

Kyse on siis aivopesusta.

 

 

 

Tämän aivopesun tekee entistä törkeämmäksi se, että rauhanomaisia kansallismielisiä järjestöjä ei kutsua samalla, kun saa kutsua äärivihreän terroristijärjestö Elokapinan. Siis siitä huolimatta, että sen perustaja on ihan AVOIMESTI tukenut terrorismia.

 

Elokapinan johtaja: ”kansanedustajat ja liikemiehet pitäisi ampua.”

 

Suomenkin Elokapina ihan avoimesti ja TOISTUVASTI rikkoo lakia ja vaarantaa ihmisten henkiä mm. katkomalla teitä. Suomen Uutiset kertoo:

PS-valtuutettu Pia Kopra moittii rehtorin menettelyä.

– Etu-Töölön lukion rehtori on vahvistanut, että eräänä tapahtumana on ollut tällä viikolla Elokapinan toiminnan esittely. En pidä asianmukaisena menettelynä, että oppilaitokseen kutsutaan Elokapina-tyyppistä liikettä esittelemään toimintaa, joka käyttää lain rikkomista keinonaan vaikuttaa ilmastoasioihin, Kopra kommentoi Suomen Uutisille.

– On erittäin kyseenalaista, että tällaisia liikkeitä päästetään oppilaitoksiin mainostamaan toimintaansa. Esimerkiksi Britanniassa liike on asetettu paikallisen terrorismipoliisin ääriliikelistalle. Myös Suomessa Elokapina on mainittu sisäministeriön väkivaltaisen ekstremismin tilannekatsauksessa.

 

 

Kuvassa linkki Suomen Uutisiin

 

 

Miettikääpä tätä: Täysin rauhanomaiset ja lakia nuodattavat kansallismieliset järjestöt, kuten Suomen Sisu eivät pääse kouluun samaan aikaan, kun sinne pääsee punavihreät järjetöt, joiden toimintatapana on nimenomaan rikkoa lakia.

 

Onko rehtori Joanna Ovaska mielisairas?

 

Vai onko hän itsekin viherterroristi?

 

 

Ainakin Ovaska on äärivihreä feministi, joka ei pelkästään tue terroristeja, vaan ihan avoimesti haluaa politisoida koulun ja aivopestä oppilaitaan.

 

Ei siis tule yllätyksenä, että Ovaska on vihreän puolueen pitkäaikainen aktiivi. Itse asiassa hän on ollut myös Keravan vihreiden puheenjohtaja.

 

 

 

Joanna Ovaskainen ja musta homo Jani Toivola vuonna 2012

 

 

Ovaska on niin äärifeministi, että on jopa huolissaan ”sukupuolittuneista” leluista, värivalinnoista ja kehusanoista.

 

 

 

Ovaska on myös ihan kiimassa laittomista ja muista maahanmuuttajista. Hän on innoissaan, että laittomatkin saavat Suomessa äänestää.

 

Suomea tuhoava massamaahanmuuttohan hyödyttää nimenomaan vihreitä tuomalla heille lisää äänestäjiä.

 

 

 

Kunnanvaltuustossakin Ovaska teki kaikkensa laittomien puolesta.

 

 

 

Pahinta on, että Ovaska aivopesee nuoria oppilaitaan sairaaseen multikulttiin.

 

 

 

Tultuaan rehtoriksi Ovaskainen ihan ylpeästi selittää ajavansa feminismiä!

 

Linkki Etu-Töölön Lukion sivuille

 

 

Ovaska jopa ilmoittaa Twitterissä, että on rehtori ja päivystävä feministi.

 

Kuvassa linkki Ovaskan Twitteriin

 

 

Ennen vanhaan rehtorit sentään yrittävät esittää olevansa puolueettomia, mutta nykyään on suorastaan kunnia-asia tunnustaa väriä.

 

Varsinkin punaväriä, kun opetusministerinä on Antifa-terroristijärjestöä fanittava Li Andersson.

 

 

 

Ovaska luultavasti saa vain uranostetta terroristien kutsumisesta kouluunsa.

 

Antifa-opetusministeri Li Andersson suojellut murhanhimoista terroristia

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

26 thoughts on “Töölön terroristirehtori Joanna Ovaska vihreä äärifeministi!

 1. Tämä on juuri sitä mitä naiset ovat itse halunneet ja haluavat. Valittelut sikseen. Viattomat lapset pitää pelastaa ja pistää mielisairaat naiset kuriin. Kun annat naisille vallan niin näin käy. Elämme naisten itsensä unelmamaailmassa.

  Metriäkään ette tule naiset tulemaan kodin ulkopuolelle kun valta vaihtuu. Teille jokaiselle tehdään selväksi yhteiskunnan säännöt. Lasten lähelle teillä ei ole mitään asiaa ”opettamaan”.

 2. Ei ole kyllä minkäänlaista sääliä suomalaisia naisia kohtaan, mutta pitäkää näppinne erossa lasten ”opettamisesta”. Feministit ovat ainakin tehneet sen hyvän työn, että ovat opettaneet minkäläisia kylmiä ja epäluotettavia lehmiä suomalaiset naiset ovat. Hyvä feministit. Olette edes saaneet jotain hyvää aikaan.

 3. Hyvä vain että kaikki näkevät mitä naiset tekevät aina kun he saavat lopulta yhteiskunnassa vallan. Tämä on tapahtunut historiassa monta kertaa ja aina kun naiset ovat saaneet vallan, he ovat tuhonneet yhteiskunnan ja sivilisaation. Naisille ei yksinkertaisesti pidä antaa yhtään valtaa ja kaikki naiset ovat potentiaalisia pettureita jos heille vain antaa valtaa.

 4. Naisten käyttäytymistä ei pidä enää sallia. Ovat näyttäneet karvojaan aivan liian pitkään. Historian yksi pahimmista virheistä oli antaa naisille äänioikeus. Tulemme poistamaan sen lopulta.

 5. Naisilta oli erittäin paha virhe lähteä suvakismiin, feminismiin ja fanittamaan monikulttuurisuutta. Lopulta he tuntevat tämän nahoissaan ja naiset tullaan jättämään feministiseen ja monikulttuuriseen unelmaansa. Hyvää matkaa kun talous kaatuu ja naiset menettävät vahvan valtionsa. Miehet eivät välttämättä tarvitse naisia, mutta naisille miehet ovat välttämättömiä, paitsi jos he saavat vahvan valtion ja suuret yritykset liittolaisikseen!

  Naisille ei yhtään armoa. Tuntekoot petturuuden ja sen seuraukset nahoissaan.

 6. Naisesta näkee hyvin minkälaisia narttuja suurin osa suomalaisista naisista nykyisin on. Ottakaa vain mallia muista nartuista. Älkää naiset olko erilaisia ja erottuko joukosta! :D Naisille ei pidä koskaan antaa minkäänlaista valtaa yhteiskunnassa tai huonosti käy.

 7. Näyttää siltä,että näitä viherkommunisteja on solutettu koulujen rehtoreiksi Helsingissä!

  Pari vuotta sitten Kontulan yläasteella muslimit soittivat koulun keskusradion kautta islamistista materiaalia niin kovaa, että se kuului kilometrien päähän. Sattumalta koulun rehtori oli viherhomo! Tämän jälkeen huolestuneet suomalaiset pitivät mielenosoituksen koulurauhan puolesta, niin yhdenvertaisuusvaltuutettuna toiminut viherkommunisti Kirsi Pimiä teki rikosilmoituksen täysin laillisesta mielenilmauksesta. Eli viherkommunisti Pimiä syyllistyi poliittiseen vainoon!

  Myös viherkommunistien matumyönteisyys on absurdia. Nimitttäin jos henkilö on matumyönteinen, niin silloin hän on myös raiskaus ja pedofiliamyönteinen!

 8. Voitte olla varmoja etteivät muut naiset tule tekemään suvakismille ja feminismille yhtään mitään. Japanissa ja Kiinassa eivät naiset hypi silmille.

  1. Koneettomuusteoria on aika hurja. Olen ajatellut aina että koneet ajettiin torneihin vain tekosyyn saamiseksi niiden sortumiselle. Aika vaikee ajatella miten monille videoillekin tallentunu toisen koneen tuleminen olisi voitu feikata ja mikä ja miten torneihin olisi oikeesti osunu? On puhuttu palavasta lentopetroolista ja koneen romuakin ollut kuvissa.
   Paljon oudompia juttuja taas on lento 93 ja varsinkin Pentagon johon ei millään ole voinu osua mitään matkustajakonetta.

   1. Ei se mitenkään ole hurja. Lentokone ei kestä tuollaista törmäystä. Eikä lentokone läpäise paksua teräsmuuria kuin feikatuissa videoissa.

    Lentokoneilla ei ollut mitään tekemistä WTC tornien tuhoutumisella. Tornit räjäytettiin.

    99,9 % ihmisistä ympäri maailmaa näki vain sen minkä media näytti.

    Ja media näytti käsiteltyä kuvamateriaalia
    lentokoneista. September Clues on tyhjentävästi asian esitellyt.

    https://fakeotube.com/v/31

    Miten käy lentokoneelle kun se törmää noin 1000km/h vauhdilla kovaan seinään, betoni. WTC tornien ympärillä oli paksu teräsrautaverkko. Lentokone murskaantuu olemattomiin läpäisemättä seinää.

    https://m.youtube.com/watch?v=RZjhxuhTmGk&feature=youtu.be

    1. On se aika hurjaa jos käytännössä suoraan uutislähetykseen on tommoseen aikaan saatu lisättyä jokin feikkikone ja otettu riski että se valtava ihmismäärä joiden katseet oli jo kiinnittyny torneihin saadaan uskomaan koneeseen plus että se on täytynyt vielä lisätä moniin videoihin. Lentokoneen muotoinen aukko tornissa ja massiivinen räjähdys, tulipallo, palaminen ja savu. Millä semmoset saadaan aikaan jossain toimistorakennuksessa? Pitäs olla vähintään jokin öljy tai kaasusäiliö.

     1. Ei ihmiset mitään konetta nähneet. Etkö katsonut videoita. Alkuperäisissä ihmisten ottamissa videoissa ei puhuta mistään lentokoneista. Media näytti ihmisille manipuloitua kuvamateriaalia. Mitään lentokoneita ei osunut WTC torneihin.

      Vain trikki kuvattuja, feikattuja koneita oli osuvinaan WTC torneihin.

      WTC tornirakennukset tuhottiin räjäyttämällä

      Ihmiset näkivät vain sen mitä media näytti heille.
      https://www.dailymotion.com/video/x4jtw8c

      Ihmiset näkivät jotain mahdollisesti iskeytyvän vain toiseen torniin. Mahdollisesti ohjus. Mahdollisesti. Alkuperäisissä nauhoitteissa ihmiset eivät näe lentokoneen iskeytyvän tornirakennukseen.

      Not only is it impossible for the wings to have cut through the steel columns but it is absolutely impossible for the fragile wing tips to have also cut through the steel columns.

      Suurta yleisöä pidetään pilkkana kuolleiden kustannuksella.

 9. tuo rintamamiestalo sijaitsee ilmeisesti keravalla…mites vihreä voi sellaisessa edes asua kun se on energiasyöppö,pitäisi asua mahdollisimman pienessä kerrostaloluukussa jos eläisi niinkuin opettaa.

 10. Suurten kaupunkien koulut, lukiot ja yliopistot varsinkin suorastaan imee itseensä nykyään tämmösiä rehtoreiksi ja opettajiksi kun saavat täysin vapaat kädet toteuttaa itseänsä ja aivopestä lapsia.

 11. Minusta kaikilta menee pointti vähän ohi tässä asiassa. Jos tarkoituksena olisi todella ottaa valta pois Gateseilta, Soroksilta, Zuckerbergeilta ynnä muilta miljonääreiltä ja palauttaa se ihmisille ja normaaleille korruptoimattomille instituutioille, tämä olisi erittäin hyvä asia. En vain voi käsittää, miksi Soros on päästetty ohjailemaan tätä hommaa, eivätkö elokapinalliset todella ymmärrä että heidät on muutettu täsmälleen sen pahuuden armeijaksi jota heidän oli tarkoitus vastustaa?

 12. Karsee tyyppi,lyhyesti sanottuna.Tunnen monia tosi loistavia ja järkeviä,mut tää o ihan kuonaa. Femisnitit on aina hiljentynyt kysymykseen: Naisten keksinnöt?…ööh…tuota noin….odotas… Vastaus: merkittävin keksintö on rintaliivit eli maitorauhasten kannatuslaitteisto noin lyhyesti.

 13. Vapaamuurareiden mädätys ja sota yhteiskuntaa vastaan. Haluavat totaalisen vallan. Sota terrorismia vastaan kiihdytti sotaa käteisrahaa vastaan sekä meidän vapauksia vastaan, COVID911 on jatkumo tälle sodalle. sanoo:

  Ja konservatiiviset, tai kansallismieliset opettajat savustetaan ulos kouluista. Tai niitä ei edes palkata opettajiksi.

  Vieläkään ei valtamediassa ole esitetty mitään selitystä näille tuhoille, jotka eivät voi olla virallisen 9/11 tutkimuskomission raportin mukaisesti terroristien ohjaamien lentokoneiden aiheuttamia. Lentokoneiden polttoaineen ja liike-energian määrä ei riitä siihen alkuunkaan, eikä taloon WTC7 edes osunut mitään. Todelliset syylliset ovat vapaalla jalalla.

 14. Tulevaisuuden kristityssä maailmassa eivät naiset hypi silmille ja aivopese tai myrkytä lapsia, sekä pidä rajoja auki.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*