Marco de Wit 12 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Eilen oli 9/11 terrori-iskun muistopäivä, joten media alkoi taas valehtelemaan sen tekijästä. Varsinkin, kun 9/11-iskua käytettiin myös tekosyynä Suomen osallistumiseen Afganistanin miehitykseen.

 

Uskomatonta kylläkin, niin nyt nähtiin taas kuinka myös suuri osa kansallismielistä kenttää ja mediaa EDELLEEN uskoo sionistien valheisiin.

 

9/11-iskua eivät nimittäin tehneet muslimit, vaan juutalaiset. Eli siis sionistien avustama Israelin tiedustelupalvelu Mossad, jotta U$Srael (USA, Israel, Saudi-Arabia) ja niiden kätyri Nato saisivat tekosyyn perustaa tukikohtia ja hyökkäillä ympäri maailmaa. Ideana oli tuhota varsinkin Israelia ja sen liittolaista Saudi-Arabia vastustaneita muslimivaltioita, kuten Irak, Libya, Iran, Syyria, Libanon, Yemen, jne.

 

Tämä on niin päivänselvää, että jos joku poliitikko muuta väittää, niin tiedät hänen olevan raukkamainen valehtelija ja sionistien kätyri.

 

Tietysti joku poliitikko voi olla naivin tietämätön, mutta jos tarjoat hänelle esim. tätä kirjaa, niin hän ei taatusti sitä lue. Eli hän on tahallaan tietämätön, joka on vielä oikeastaan pahempaa valehtelua ja maanpetturuutta.

 

Kuvassa linkki kirjaan

 

 

Tässä siis kätevä rehellisyystesti, jota ei muuten läpäise juuri yksikään persu. Itse asiassa sinut erotetaan puolueesta, jos alat levittämään ja puhumaan tästä kirjasta esim. Homma-foorumilla tai ylipäätään missään persujen järjestöissä.

 

Mielenkiintoista nähdä minkä linjan VKK valitsee.

 

 

9/11-iskujen pistäminen muslimien syyksi on täysin älytöntä varsinkin, kun yksikään lentokone EI osunut WTC 7-pilvenpiirtäjään. On täysin päivänselvää, että kyse oli kontrolloitu purku räjäyttämällä.

 

Tuukka Pensala: WTC 7 romahduksesta uusi tutkimus valmistumassa

 

 

 

 

Jos joku jaksaa ja ehtii, niin voisi taas tehdä analyysin siitä kuinka moni kansallismielinen julkaisu ja johtava kansallismielinen aktiivi levittävät valetta muslimien järjestämästä 9/11-iskusta. Prosentti on 20-vuoden jälkeen edelleen noin 99 % eli kertoo siitä kuinka pitkälle kansallismieliset ovat pelkkä valeoppositio.

 

On yleensäkin täysin älytöntä ja lapsellista Hollywood-logiikkaa kuvitella, että joku terroristijärjestö pystyisi luomaan laajoja terroristiverkostoja ja toteuttamaan monimutkaisia terrori-iskuja ILMAN jonkun valtion apua. Tämän vuoksi lähes kaikki suuret terrori-iskut ovat VALTIOTERRORISMIA, joita toteuttavat varsinkin Israel ja Nato. Niiden ei tarvitse pelätä valtamedian paljastuksia, koska ne hallitsevat näitä valtamedioita.

 

Esimerkiksi 70- ja 80-luvun lukuisat pommi-iskut eivät olleet punaterroristien, vaan Naton suorittamia osana operaatio Gladiota.

 

2000-luvun islamistien suuret iskut, kuten 9/11-iskut eivät ole islamistiterroristien, vaan Israelin ja Naton suorittamia iskuja osana Gladio II/B-operaatioita, joilla pyritään toisaalta luomaan poliisivaltio ja toisaalta demonisoimaan ja tuhoamaan varsinkin Israelin vastustajat.

 

Poliisi järjesti Strasbourgin terrori-iskun?

 

 

Kyllä. Muslimit ovat oikeassa siinä, että Israel ja Nato freimaa heitä suurterroristeiksi!

 

Tämä ei tietysti poista sitä tosiasiaa, että yksittäiset hullut islamistit voivat milloin tahansa alkaa veitsellä Allah Akbar-puukottamaan tai katkomaan naisten kauloja, kuten on usein tapahtunutkin. Monimutkaisemmat islamisti-iskut ovat kuitenkin lähes järjestään tiedustelupalveluiden järjestämiä. Esimerkkinä Turun terrori-isku, jossa tunnetun islamistiterroristin annettiin hyökätä naisten kimppuun, joskin hän luultavasti olikin tehokkaampi kurkunkatkoja, kuin Supo, poliisi ja Niinistöt olivat odottaneetkaan.

 

 

Joku voisi sitten tietysti ihmetellä, että jos Israel ja Nato järjestää näitä terrori-iskuja liukuhihnalta ja vielä tuhotakseen Venäjän liittolaisia, niin miksei Venäjä paljasta koko kuviota? Hyvä kysymys, johon on yksinkertainen vastaus: Myös Venäjä järjestää terrori-iskuja, joskin lähinnä Venäjällä ja liittolaismaissaan, jotta voi tuhota poliittisia vastustajiaan. Putin esimerkiksi järjesti Moskovan kerrostaloräjäytykset, jotta saisi vallan. Samoin hän järjestelee iskuja Tshetseniassa, yms. jotta voisi pitää Etelä-Kaukasuksen öljyalueet hallussaan.

 

Pääsääntö on, etteivät suurvallat paljasta toistensa pahimpia törkeyksiä, koska molemmat syyllistyvät niihin OMASSA vaikutuspiirissään. Toisaalta suurvallat EIVÄT kiellä asiallista tutkimusta toistensa false flageistä, koska näin voivat tarvittaessa paljastaa toisen suurvallan, jos se alkaakin tekemään paljastuksia. Niinpä amerikkalaiset tutkijat ovat tehneet hyvää tutkimusta Venäjän false flageistä ja päinvastoin.

 

Natottajat kauhuissaan: Venäläinen näkökulma hybridisotaan -luento Tampereella

 

 

Terrori-iskut ovat erittäin tehokas keino manipuloida kansalaisia. Turun terrori-iskullakin saatiin tekosyy ajaa Suomessa läpi poliisivaltiolakipaketti varsinkin, kun persutkin saatiin siihen mukaan ”terrorismin vastaisen taistelun” nimissä. Vain LL päätoimittaja Marco de Wit varoitti ja vastusti poliisivaltiolakipaketista miekkareilla ja kaikin muin keinoin samalla kun kaikki muut kansallismieliset ja heidän mediansa olivat hiljaa. Osana tätä operaatiota myös SKE tuhottiin sabotaasilla erään kääpiön, persujen ja monenlaisten muiden Supon myyrien toimesta, koska se ainoana puolueena kertoi tästä koko kuviosta avoimesti.

 

Tässä Hannu Yli-Karjanmaan luento valtioterrorismista.

 

Klassikkoluento: Valtiot johtaa terroristeja

 

 

Tässä puolestaan Marcon video 911-iskuista.

 

Laittomat Uutiset: Israel teki 9-11 iskun

 

 

Erityisesti Riikka Purra ja purrapersut ovat erittäin allergisia näille ”salaliittoteorioille”. Purran mukaan käytännössä kaikki Israel- ja Nato-kritiikki on ”salaliittoteoriaa”, jos CIA ja Mossad eivät ole tehneet virallista tunnustusta.

 

Purra on niin Naton orja, että luopui turvisten nollalinjastaan heti, kun Nato käski Suomen erikoissotajoukkoja lähtemään Afganistaniin hakemaan Naton liittolaisia eli Pohjoisen (Pedo) Liiton raiskailevia ääri-islamistisia ”turvamiehiä” Suomeen. Hallituskaan ei heitä halunnut, mutta Purra yhdessä ex-rauhanturvaaja/miehittäjä Juha Mäenpään ja äärisionistisen persupoliisin Tom Packalenin kanssa vaativat ja saivat lopulta hallituksen hyväksymään myös heidän hakemisen. Tietysti nämä Naton afgaanirikolliset tulevat sitten Suomessa jatkamaan huumekauppaa, pedofiliaa ja Gladio-verkoston luomista.

 

Tiettävästi yksikään persu ei ole valittanut, että Purra vaati pedoafgaaneja Suomeen. Tämä kertoo aika paljon persujen natotus- ja Gladio-asteesta.

 

Miksi persut haluavat pedoafgaaneja Suomeen? Nato käskee!

 

 

 

 

Lue lisää vihakirjoja:

Top 10 vihakirjaa: Ketkä hallitsevat maailmaa? Kansanmurhaajat nimetty!

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

35 thoughts on “9/11 terrori-isku oli Israelin operaatio! Sionistipersut pimittää?

 1. WTC 7 ja Pentagon olivat niin naurettavia tapauksia että jos niistäkin huolimatta uskoo viralliseen selitykseen on joko todella aivoton tai paha ihminen. Ranskassa iskuilla on saatu entiset poikkeuslait ja poliisivaltio vakinaistettua. Austaraliasta taas on koronaan vedoten luotu jopa poikkeusellisen rankka poliisivaltio.

   1. Suomi: Kutsutaan ääri islamistisia sotarikollisia suomeen ja kun joku näistä tappaa Turussa satunnaisia naisia puukottamalla niin taskusta vedetään vakoilulaki jolla viedään kansalaisten yksityisyys :D

 2. Suomessa ei ole enää laki voimassa. Suomalaiset ovat sionistien silmissä vapaata riistaa jota vainoavat ja **********. Myöskään suomalaisten ei pidä totella rikollisen miehittäjänsä ja maanpettureiden käskyjä. Ehkä sota on ainoa ratkaisu pysäyttää rikollinen kansanmurha.

  1. Jos luulet vaalien tai jonkun intuellektin lässytyksen korjaavan mitään, olet pahasti väärässä. Esinahattomat ovat vallassa ja hallitsevat kaikkea järjestelmää.

   1. Väärin juutalaiset eivät ole pahoja siitä kansasta syntyi Messias joka kuoli myös heidän puolestaan.

 3. On täysin selvää, että WTC oli järjestetty valtioterrori-isku. Ainoa todiste mitä sinun edes tarvitsee tietää on WTC 7, johon ei osunut yhtään mikään ja joka räjähti täysin rakennusräjäytyksellä. Uskomatonta miten tällainen menee läpi. Ei siis ole ihme, että sionistit pystyivät ajamaan myös koronahuijauksen läpi.

 4. Rahaeliitin on äärimmäisen helppo jatkaa loputtomia sotia koska suurin osa ihmisistä on niin terminaalisen tyhmiä, naiiveja ja lammasmaisia. Heille ei tule mieleen miksi rahaeliitti räjäyttelisi ja tappaisi ihmisiä lavastusmielessä.

 5. Meidän ei pidä noudattaa rikollisten kansanmurhaajien, maanpettureiden ja miehittäjiemme lakeja ja sääntöjä. Suomen poliiseina esiintyvillä ei ole minkäänlaista toimivaltaa Suomen maaperällä. He ovat vihollisiamme ja kansanmurhaajia.

 6. Lapseni eivät tule koskaan luottamaan poliisiin, virkamiehiin ja poliitikkoihin. He ovat kansanmurhaajia ja kansamme vihollisia, vihollisen rikollisia miehittäjiä.

 7. Jumala on antanut ihmiselle oikeuden olla vapaa ja kantaa asetta itsepuolustukseksi. Suomalaisten kuuluu olla vapaita. Satanistit ovat vallassa.

 8. Rikollisella miehittäjällämme ja heidän joukoillaan ei ole minkäänlaista valtaa meihin. Aikovatko ampua kun karkaamme laillisesti rajan yli? Tätäkö meidän vapaus olikin? Meillä ei ole varaa jäädä enää odottelemaan.

 9. Minä en tottele Jumalan vastaisia lakeja ja ihmisiä. Jumala on ihmisen korkein auktoriteetti, eikä Saatana.

 10. Emme voi vain jäädä vangeiksi ja kuolla sukupuuttoon. Herätkää fucking lampaat! Pitää lähteä liikkeelle ja vapauttaa kansamme satanistien kynsistä.

 11. Poliisilla ei ole mitään oikeutta toimia Suomen maaperällä kansaamme vastaan ja sekaantuen vaaleihin, poliittisiin liikkeisiin ja kansanmurhaten ihmisiä. Poliisi on vihollinen.

 12. Tulen ikuisesti vihaamaan itse Suomen valtiota ja hallintoa vihamielisyydestään ja petturuudestaan. Emme voi antaa valtion ja hallinnon pysyä vahvoina ja tuhota meitä.

 13. Esinahattomien juonia!

  Missä on kaikkien neljän lentokoneen mustat laatikot?!!
  Jostain syystä kukaan ei kaipaa näitä mustia laatikoita ja niistä ei käydä minkäänlaista julkista keskustelua. Tämä herättää kysymyksiä!

  Muutama vuosi sitten Venäjää syyteltiin Ukrainassa tapahtuneesta lentokoneen alasampumisesta, niin vastavetona Venäjä uhkasi paljastaa todellisen tahon, joka on wtc-iskujen takana ja kas kummaa Venäjän syyttely loppui!

  Typerät jenkit kuvittelivat sotivansa terrorismia vastaan, vaikka todellisuudessa Esim. Irakin kohdalla kyseessä oli maan ryöstö ja tuhoaminen, eli hyvin vakava sotarikos!

  Luojan kiitos, että on tapahtumassa käännös tässä 20 vuotta kestäneessä sodassa, jossa myös Suomi on osallisena. Esinahattomien vastaiset voimat ovat kasvussa ja lähi-itä on kohta vapautettu esinahattomien ylivallasta!

  Hizbollah on voimakkaampi kuin koskaan ja kaikkihan tietää mikä on heidän lopullinen tavoitteensa. Typerät jenkit pelkäävät urheita Hizbollahin sotureita!

 14. Mahtavasti maalailtu utopia ilman todisteen todistetta, mutta eihän avohoitopotilaat niitä kaipaakaan.

 15. Hyvä video linkistä. Itse pidin tornien räjäyttämistä huuhaana, mutta videolta ja todistajien lausunnoista homma näyttää vahvasti räjäytykseltä. Jokainen voi itse katsoa ja tehdä omat mielipiteensä. Samaten jutut tornien vakuutuksista ja tiettyjen henkilöiden poisjäännit ja kolmannen tornin tuho yhdistettynä videoon antavat oman silauksensa.

  Sitä tuntuu kuin olisi ollut unessa.

  https://gab.com/BeachMilk/posts/106916012512579596

 16. Huvittaa kun täälä joku meuhkaa että ”herätkää fucking lampaat” vaikka oikea paikka olisi jossain iltapaskojen kommenttiosiossa mikäli sieläkään enään menee sensuurin läpi. Epäilen vahvasti että tätä lehteä kommenteista puhumattakaan hirveän moni 9/11 virallisen totuuden uskova lukee joten täälä tuon iskulauseen huutaminen on kun seinälle puhuis. Tosin niin se olis myös sielä iltapaskojen kommenteissa kun pääosin aivottomat botit niitä pystyy lukemanaan. Vallankumous on jo ovella ja tulemme sen näkemään seuraavan 10 vuoden aikana ja silloin näiden mätäpaisenden tuntti putisee kun oikeat kansallismieliset ottavat maan haltuun. Odotan todella miten VKK puolue tulee tätäkin asiaa käsittelemään vai ollaanko sieläkin hyshys kokoasiasta. Tätä järjestelmää ei kyllä sisältäpäin muuteta vaan meidän patrioottien tarvii se tehdä !

  ”Taisteluja voidaan hävitä mutta sota ei ole ohi ennenkuin se on voitettu”

  -Suomalainen patriootti

 17. Marco ja kumppanit!
  Katsokaapa tämä video alusta loppuun iltanne ratoksi:
  9/11 Alchemy Facing Reality (Full Documentary)
  https://youtu.be/5Zz04_-f0GE

  Videon kuvaus:
  ”A documentary produced by Wolf Clan Media in 2017 about 9/11, the advanced technology involved, and the continual coverup by controlled opposition “truth” movements.

  Chris uses his skills as an audio engineer and filmmaker to build upon the work of Dr. Judy Wood, and by focusing on the advanced holographic image projection technology used to mimic large Boeing airliners. Directed (Free) Energy Technology (DEW) is the main type of technology used on 9/11; from creating “plane” illusions to turning 7 large world trade center towers to dust, steering a giant Hurricane Erin off the coast, altering the Earth’s magnetic field, levitating cars, and interfering with nearby cameras and phones; on this day September 11, 2001, 17 years ago, energy, matter, metal, elements, and our very reality was manipulated before our very eyes. And it is long overdue that we begin wrapping our minds around what our eyes saw but our minds initially couldn’t comprehend.

  Chris joins the ranks of Dr. Judy Wood in being one of only a few to have trusted what their own eyes were telling them, instead of the scripted propaganda coming out of the mainstream and controlled alternative radio, TV, and online media outlets. From demonstrating that the impossible cartoon physics of large aluminum commercial planes flying at abnormal high speed at low altitude, with no trailing air vortex, very little sound, effortlessly gliding through solid steel girders, impact hole showing no evidence of “planes” nor even high heat as people were seen alive and well in the impact holes, and verifying without a shadow of doubt it was not merely “video fakery”, to demonstrating how disinfo alternative agents and groups have blatant Occult/Freemason connections, and to the foreshadowing of 9/11 throughout movies, TV shows, and even throughout history; Chris Hampton provides the most complete picture of the entirety of the events that unfolded that day.

  Furthermore, Chris Hampton, and the entire crew at Wolf Clan Media, demonstrate that the “other” 9/11 sites: the Pentagon, and Shanksville, Pennsylvania, correlate in almost the same way as with the World Trade Center destruction. Once again Energy was Directed to create a hole in the Pentagon, and in the ground at Shanksville; both sites also showing no evidence of *conventional* planes; neither impacting or remaining after the holes were made. Chris also has the keen eye to match the events at all the sites to the minute by minute magnetometer readings of the Earth’s Magnetic Field. Absolutely insightful and fascinating stuff!”

 18. Valtioterrorismia. Ja nyt nähdään että niin kutsuttu sota terrorismia vastaan on tullut kotiin. Meitä pidetään terroristeina jos olemme eri mieltä valtion kanssa, kuten nyt huomataan koronaterrorista.

  11.9.2001 iskuissa rikollinen eliitti siirsi maailman lähemmäksi Uutta Maailman Järjestystä.

  Suurta yleisöä on valitettavan helppo petkuttaa.

  Ja jopa itse tapahtumat tuona päivänä eivät tapahtuneet siten kuin tiedotusvälineet halusivat ihmisten sen näkevän monista dramaattisista kuvista huolimatta.

  https://911planeshoax.com/

 19. Kaksi kaksi suurinta syytä suomalaisten kansanmurhaan on suomalaisten geneettinen alistuminen ja sokea usko auktoriteetteja kohtaan, sekä Perussuomalaisten petturuus ja tyhmyys. Ilman Perussuomalaisten sabotaasioperaatioita ja terroria aitokansallismielinen liike olisi voinut kasvaa paljon vapaammin. Suojelupoliisi käyttikin persuista koostuvaa väkivaltaistakin terrori ja sabotaasirinkiä tuhotakseen aitokansallismieliset. Rinkiä johtaa Perussuomalaisissa mm. CIA:n operaattori Matti Putkonen. Samoin Suomi Ensin-liikkeessä tehtiin samaa. Olette kuvottavaa saastaa jotka rahasta, viinasta, huumeista ja muista eduista autatte tuhoamaan oman valkoisen kansanne! Suomalaisille sabotääreille ei tarvitse antaa kuin pari kymppiä tai satasta tai vähän viinaa ja naisia niin puukottavat selkään.

  1. Tästä piti kirjoittaa juttu, mutta nyt ei löytynytkään sitä videota missä iskujen jälkeen Trump selitti, että lentokoneet eivät mitenkään voineet romahduttaa torneja. Myöhemmin hän kuitenkin tajusi ihmisten tyhmyyden ja alkoi kannattamaan virallista linjaa.

 20. Poliisilla on tulevaisuudessa hyvin tukalat oltavat, sillä kansanmurhan, maanpetoksen ja korruption paljastuttua suurelle massalle kukaan ei tule enää uskomaan poliiseja. He ovat maanpettureita ja vihollisiamme.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*