Marco de Wit 12 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

 

Abortti on viime aikoina ollut kuuma aihe, koska suvakit ovat vihdoin myöntäneet abortin olevan satanistinen rituaali.

 

Satanistit: Abortti on satanistinen rituaali

 

 

Niinpä Suomessakin on alettu kauhistumaan miksi abortin saaminen on niin äärimmäisen helppoa. Onneksi Päivi Räsänen on tuonut asiaa esille ja nyt järjestettiin myös miekkari.

 

Mutta hetkinen! Miksei sitä mainostettu kunnolla? Laiton Lehtikin oli miekkarista täysin tietämätön.

 

Jos miekkaria ei kunnolla mainosta, niin eihän sinne ketään voi tullakaan. Niinpä osallistujamäärä jäi vain muutamaan kymmeneen.

 

 

Näyttää siltä, että miekkarin järjestäjät laskivat kristillisdemokraattisen puolueen verkoston varaan. Laskivat väärin. Nykyään nimittäin puolueessa on paljon väkeä, jotka haluavat Räsäsen eroavan! Tai ainakin pitävän mahdollisimman matalaa profiilia.

 

Niinpä nämä piilosuvakit sitten joka käänteessä puukottavat Räsästä selkään.

 

 

Kilttinä kristittynä Räsänen tietysti antaa kaiken anteeksi ja kääntää vain toista poskeaan.

 

Jolloin tulee läiskäyksiä ja puukkoa entistä enemmän!

 

 

Kristillisdemokraattisen puolueen tilanne on siis aivan sama kuin mitä persujenkin. Eli puolueen sisältä pyritään maltillistamaan puolueen linjaa ”realistisemmaksi”, jotta suvakit ja valtamedia eivät vain suuttuisi.

 

Toivottavasti Räsänen ei anna periksi, vaan jatkaa tällaisia upeita mielenosoituksia.

 

 

Suomessa 25 kohtulasta kuolee päivittäin abortissa. He ovat avuttomia, riippuvaisia ja viattomia. Nyt EU:n parlamentissa abortista ollaan tekemässä ihmisoikeutta ja Suomessa aborttilakia ollaan löyhentämässä. Tarve puolustaa syntymättömiä lapsia on suurempi kuin koskaan!
Tervetuloa marssimaan syntymättömien lasten puolesta 11.9 klo: 13.00 Helsinkiin, Senaatintorille. Marssimme sieltä Eduskuntatalolle, jossa puhujana toimii kansanedustaja Päivi Räsänen.
Mukaan voit ottaa omia pro life -aiheisia banderolleja ja julisteita.

 

 

Kuvassa linkki FB-tapahtumasivulle

 

 

Tapahtumasivua hoidetaan kuitenkin erittäin huonosti.

 

Ensinnäkään siellä ei ole postailtu, vaan järjestäjäsivulla. Toiseksi tapahtumasivulla ei ole ensimmäistäkään videota mielenosoituksesta eikä edes kuvia!?! Sen sijaan tapahtumasivulla lukee seuraavaa:

 

 

 

Moderointi on tietysti ymmärrettävää, koska feministit syytävät sivulle herjoja. Moderoijan pitää kuitenkin olla hereillä varsinkin miekkarin jälkeen, jotta tapahtumasivulle tulisi mahdollisimman paljon kuvia ja videoita.

 

Nämä kuvat on löydetty miekkarin osallistujien FB-sivuilta.

 

 

 

 

 

 

 

 

Voit lähettää kuvia ja videoita osoitteeseen [email protected]

 

LISÄYS:

Lukija kirjoittaa:

Olin mukana “Elämän puolesta” -marssilla, enkä ymmärrä mistä “lässähtämisestä” tässä puhutaan. Marssijoita oli oman arvioni mukaan 250-300 ja eduskunnan rappujen edusta melko täynnä. Räsäsen puheen alussa anarkistit aloittivat metelöinnin tien toiselta puolen, mutta poliisit hoitivat onneksi tilanteen.

Muuten, mihinkähän ihmeeseen se ns. “jakamaton ihmisavo” katoaa, kun kyse on kaikkein heikoimmista?

 

Vastaus: Ok. Kiitos tiedosta. Korjataan juttua. Alunperinkin oli otsikossa kysymysmerkki, kun videoita ei löytynyt mistään. Julkaisemme myös uuden jutun miekkarista.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Abortin vastainen miekkari lässähti? Räsästä taas puukotettu selkään!

  1. Fucking lasten murhaajat! Abortti pitää sallia vain mm. raiskatuille ja lapsille, mutta muuten täysi kielto. Kanna vastuusi heikosta seksuaalisesta moraalista aikuisena ihmisenä. Stop viattomien lasten murhat!

  2. Tietty porukka haluaa mahdollisimman paljon valkoisten kristittyjen murhia. Taustalla ovat myös mm. lääkeyhtiöiden suuret bisnekset joihin tarvitsevat paljon kuolleita pikku vauvoja.

  3. ”Kilttinä kristittynä Räsänen tietysti antaa kaiken anteeksi ja kääntää vain toista poskeaan.”

    Nainen joka on mukana korollisessa velkataloudessa – raamattu kieltää koron – ei ole kristitty. Niin Räsänen on tehnyt ja ollut vuodesta 1995 – olemalla eduskunnassa. Nainen joka haluaa tuoda pakolaisia konkurssi leipäjonosuomeen – tuhoamaan maatamme ei ole myöskään kristitty. Nainen joka katselee vierestä kun ihmisiä massamurhataan ja tuhotaan rokotteilla, ei myöskään ole kristitty.

  4. All lives matterikin on nykyisin vihapuhetta. Samoin perinteisten perhearvojen kannattaminen, aborttien vastustaminen ja kutsuminen vauvaa vauvaksi. White lives matter!

  5. Teknisesti abortti on kansanmurhaa. Toki on joitain poikkeustapauksia, joissa abortti on välttämätön esim. vammaiset/downin synrooma jne. Myös valkoisen naisen ja negridin parittelun johdosta alkanut raskaus on syytä keskeyttää, niin silloin ei tule näitä Fatim Diarran kaltaisia haitallisia puolimatuja!

  6. Olin mukana ”Elämän puolesta” -marssilla, enkä ymmärrä mistä ”lässähtämisestä” tässä puhutaan. Marssijoita oli oman arvioni mukaan 250-300 ja eduskunnan rappujen edusta melko täynnä. Räsäsen puheen alussa anarkistit aloittivat metelöinnin tien toiselta puolen, mutta poliisit hoitivat onneksi tilanteen.

    Muuten, mihinkähän ihmeeseen se ns. ”jakamaton ihmisavo” katoaa, kun kyse on kaikkein heikoimmista?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*