Marco de Wit 12 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Saara Huhtasaari on kaikin puolin parempi versio pikkusiskostaan Laura Huhtasaaresta. Saara on todellinen aitokansallismielinen, joka vannoo vapauden, perhearvojen ja Sveitsin mallisen itsenäisyyden, suoran demokratian, desentralismin ja puolueettomuuden nimiin. Eikä vain jonain tulevaisuuden utopiana, vaan oikeasti vaatii vapautta ja itsenäisyyttä.

 

Saaraa ei purrapersujen kannata yrittää natottaa tai muutenkaan huijata hyväksymään globalistisia takaportteja, koska hän on nimenomaan erikoistunut huijausten ja valehtelijoiden tunnistamiseen.

 

Valheenpaljastaja Saara Huhtasaari

 

 

Kiinnostus Saaraan on niin suurta, että nyt vihdoin persumedia Suomen Suunta aikoo myös häntä haastatella:

 

Saara Huhtasaari saapuu juttelemaan kanssamme ajankohtaisista asioista tiistaina 14 syyskuuta klo 20 kanavalla Suomen Suunta.

 

Kuvassa linkki Suomen Suunnan FB-sivulle

 

 

Täytyy toivoa, että haastattelu on muutakin kuin haastattelijoiden jaarittelua. Suomen Suunta on myös surkea markkinoimaan lähetyksiään. Yleensä niillä onkin vain muutama sata katsojaa. (Käytännössä paljon vähemmän, koska sekunninkin katsominen ilmoitetaan katsojaksi.) Todellisen pohjanoteerauksen kanava veti raportoidessaan puoluekokouksesta vain muutamalle katsojalle.

 

Nämä sankarit eivät ensin edes löytäneet kokoussaliin. Ruokalan sentään löysivät, mutta luulivat olevansa kokoussalissa! (Ks. kohta 45 sek.)

 

 

Kaiken kukkuraksi kanavan omistaja Niko Riekkovaara suoraan valehteli katsojilleen väittämällä, että ehdolle asettuminen hallitukseen edellyttäisi jäsenmaksun maksamista. (Ks. 6 min.) Voiko enempää nuoleskella puoluejohtoa?

 

Kyllä voi. Nimittäin täysin älytön sähköinen äänestyskään ei herättänyt Riekkovaarassa mitään epäilyjä.

 

 

Elias Ojanperää ei puolestaan yhtään epäilyttänyt purralaisten sääntömuutosehdostus, jonka mukaan puoluehallituksen kokoukset voidaan kutsua hyvin nopeasti kokoon jopa ihan muutamassa tunnissa. Tämä täysin älytön ja ennenkuulumaton sääntöehdotus tarkoittaa sitä, että kokouksen voi järjestää juuri silloin, kun ns. vastarannan kiiskit ovat vähän aikaa tavoittamattomissa tai vaikkapa lomalla ulkomailla.

 

Ei hätää. Elias kertoi puoluesihteeri Simo Grönroosin perustelleen sääntöehdotusta sillä, että enemmistö kuitenkin päättää. Eliaksen mielestä tämä Grönroosin perustelu on tosi hyvä. (Ks. 8 min.)

 

Haloo Elias! Vaa’ankielihenkilöitä on helppo painostaa tai huijata, jos älykkäimmät eivät ole paikalla varoittamassa huijauksesta.

 

Ai niin. Elias lupaa kyllä, ettei persujohto vallanhimossaan koskaan tekisi mitään likaisia temppuja. Timo Soini ja Matti Putkonen niitä aikanaan tehtailivat, muttei Eliaksen suuresti ihailema Purra sellaista koskaan tekisi. Matti Putkonenkin on nykyään muuttunut täysin rehelliseksi ja luotettavaksi.

 

 

Riekkovaara ja Ojanperä eivät myöskään suostuneet kommentoimaan Putkosen järkkäämää sähköistä äänestystä.  Tai edes sitä, että valtamedia kertoi puheenjohtajakisan voittajan 20 min. etukäteen! Eihän näin kiusallisista asioista voi puhua. Ei vaikka niistä chätissä kyseltiin.

 

Kuvassa linkki videoon

 

Videon kommenteissakin ihmetellään äänestystä.

 

 

 

Riekkovaaran ja Elonperän epäilyksiä ei herättänyt edes se, ettei paikalla olleiden jäsenten määrää kerrottu.  Tai että noin 700 ääntä näyttää kadonneen. Tai että 6 prosenttia äänistä hylättiin. Tai ettei tarkistuslaskentaa voi suorittaa!

Kaikki siis täysin normaalia ja varmasti rehellistä. Eihän tässä ole vaakalaudalla kuin mahdollinen pääministeriys, seuraavan hallituksen kokoonpano, Nato-jäsenyys ja geopolitiikka Pietarin porteilla.

 

Persujen pj-vaalien oikeat tulokset paljastuneet? Purra 43%, Puisto 36%, Tiihonen 21%

 

Suomen Suunnan väki vain katsoi ihan zombina tajuamatta tai välittämättä mitä ympärillä tapahtuu.

 

 

 

Ero myös paikalla olleisiin reiluihin ja rehellisiin Levelin poikiin ei voisi olla suurempi.

 

Täytyy vain toivoa, ettei Slim Mill alistu purralaisten epärehellisen kieroilun edessä vaan pitää kiinni oikeuksistaan.

 

Milad “Slim Mill” Dehghanin erotus persuista ilmiselvästi laiton!

 

 

Suomen Suunta on siis todellinen puoluejohdon puudeli. Niinpä persujen puheenjohtajakisan aikana he olivat ainoa media, joka sai haastatella kaikkia kandidaatteja. Persujohto nimittäin tiesi, ettei Suomen Suunnan väki tulisi tekemään vaikeita kysymyksiä esimerkiksi Purran kannattamasta pakkoruotsista.

 

Itse asiassa Suomen Suunta -kanavan omistajan Niko Riekkovaaran mukaan pakkoruotsin suora tai epäsuora (3 pakollinen kieli) kannattaminen ei ole mitenkään olennaista pj-tentissä. Ei myöskään Purran erittäin vihreä tausta ja ilmastouskovaisuus, joka menee niin pitkälle, ettei Purra suostu ajamaan autoa! Siis vaikka hänen työnään on kiertää persukenttää!

 

Kommentoidessaan Miki Sileonin videota pj-vaalista, niin Riekkovaara sanoi tämän kaiken ihan suoraan. Puheenjohtajakilpailun aikaan pakkoruotsista ja vihreydestä puhuminen on pelkkää höpinää.

 

Kuvassa linkki Sileonin videoon

 

 

Riekkovaara ja Suomen Suunta meni Purran nuoleskelussa niin uberpitkälle, että hänen haastattelijaksi laitettiin Suomen Suunnan oma pridepersu. Vain näin Purra suostui haastateltavaksi.

 

Aikooko Suomen Suunnan Riekkovaara ja Ojanperä seuraavaksi tehdä striimiä marssien käsikynkkää lapsia seksualisoivien sadomasokistien ja dildomiesten kanssa?

 

Ai liioittelua? Ei täysiverisissä persuissa mitään pridettäjiä pyöri. No, katsokaapaas tätä.

 

Suomen Suunta: Persupridettäjä feikkihaastattelee Riikka Purraa

 

 

Mielenkiintoista siis nähdä uskalletaanko Saaraa haastatella kunnolla. Tuskin, koska silloin monilla persuilla heräisi kysymys: Miksi Saaralla ei ole kovin suurta luottoa persuihin?

 

Saara Huhtasaari: Riikka Purran persut valeoppositio?

 

 

Voimme olla myös varmoja yhdestä asiasta: Haastattelijat eivät sanallakaan kysy Saaran mielipidettä siitä, että purrapersut vaativat feministihallitukselta Suomen armeijan erikoisjoukkojen lähettämistä Afganistaniin hakemaan Pohjoisen (Pedo) Liiton ääri-islamistisia ”turvamiehiä” Suomeen.

 

Persut: Suomella kunniavelkaa Afganistanille! Saara Huhtasaari: Hevosenp*****!

 

 

Toisaalta ehkä Saara saa sekä sisarensa että monet muut persut rohkaistumaan taistelussa arvoliberalismia ja globalismia vastaan. Toivotaan parasta. Saara ei ainakaan anna periksi.

 

Voit liittyä mukaan keskusteluun!

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Saara Huhtasaari Suomen (Pride) Suunnan haastattelussa klo 20 tiistaina 14.9.2021

  1. Täyttä vaimoainesta,hieno nainen. Ehtoolla tarvii heittää iltarukoukset jotta tämmönen rodun timantti jostain tupsahtas elon tielle. Heitän ”Levolle lasken luojani” oikein tunteella ja jään odottamaan tulevaa.

  2. Toivottavasti Saara Huhtasaari onnistuu itse tuomaan totuutta esille valehteloiden ja teeskentelijöiden kanavalla. Laura Huhtasaari paljastui samanlaiseksi huijariksi, valehtelijaksi ja teeskentelijäksi kuin kaikki muutkin.

  3. Riekkovaara on fanaattinen persujen ihailija. Ei mitenkään yllättävää.

    Ovatko kaikki suomalaiset oikeasti helvetinmoisia valehtelijoita, selkäänpuukottajia ja teeskentelijöitä? Olen järkyttynyt siitä minkälaisia ihmisiä lähes kaikki suomalaiset oikeasti näyttävät olevan. Lisäksi lähes kaikki suomalaiset miehet ovat uskomattomia pelkureita, auktoriteetteja nuoleskelevia ja kumartelevia pelkureita. Oksettavaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*