3 thoughts on “Sarjakuva: Suvakin painajainen

  1. USA:n lippu edustaa vain kasvotonta liittovaltiota ja keinotekoista yhteiskuntaa. Suomen lippu sen sijaan edustaa suomalaista kansaa ja isänmaatamme.

  2. Naiset saivat rahaeliitin palvelijoina ”totaalisen vallan” yhteiskunnassamme. He tuhosivat perheet, avioliitot, kristinuskon ja yhteiskuntamme. Kun läntinen sivilisaatio romahtaa, he katoavat johtamansa feminismin mukana ja pieni osa naisista ryömii anteeksi pyytäen takaisin vahvojen miesten luo. Naiset voivat olla varmoja, että yhteiskuntamme kaatuessa heille ei tulla antamaan senttiäkään vapautta ja valtaa. Olemme nähneet mitä naiset tekevät vallalla ja vapaudella ja se ei ole mitään kaunista. Heitä ei ole luotu ajattelemaan ja päättämään yhtään mistään.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*