Marco de Wit 13 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Politiikassa ei ole tärkeää se mitä sanoo, vaan miten sanoo.

 

Yhtä tärkeää on myös se miltä näyttää.

 

Lopulta se voittaa, joka pystyy siirtämään poliittista kenttää omaan suuntaansa. Tämän takia päättäväisesti esiintyvät ja polarisoivat radikaalit ankkuripuolueet aina lopulta voittavat!

 

Paras esimerkki ankkuripuolueesta on tietysti Vihreät, jotka ovat lähes tyhjästä nousseet parissa vuosikymmenessä suurpuolueeksi, joka jatkuvasti ajaa radikaaleja vaatimuksia sekä parlamentaarisesti että ulkoparlamentaarisesti.

 

 

Kauimpana ankkuripuolueesta on tietysti Perussuomalainen puolue. Sen strategiana on olla vain ”tolkun” puolue ja VALITTAA muiden puolueiden hölmöyksistä ja ylilyönneistä. Niinpä persujen ohjelma on hyvin ympäripyöreä. Siinä ei edes vaadita Suomen itsenäisyyttä eli esim. eroa EU:sta tai edes eurosta.

 

Strategisesti vihreät on miesmäinen aggressiivinen puolue, joka vie ja persut on naismainen defensiivinen puolue, joka vikisee. Vihreät ovat strategialtaan paljon jacksonilaisempi/trumpilaisempi puolue kuin persut. Näin vihreät on pystynyt tällä vuosituhannella viemään koko poliittista kenttää valtavasti punavihreämpään ja globalistisempaan suuntaan.

 

Näin myös persut on saatu kääntämään takkiaan joko käytännön tai ihan periaatteidenkin tasolla lähes kaikessa aina EU:sta ja eurosta, feminismiin, homoliittoihin, ilmastokulttiin, sähköiseen äänestyksiin, lasten kokeelliseen piikittämiseen ja jopa afgaanien maahan päästämiseen. Tämän uuskonservatiivisen vikise-strategian pääarkkitehtinä on tietysti toiminut ihan virallisestikin feministiksi tunnustautunut Riikka Purra, joka jatkuvasti keksii lisää takaportteja arvoliberalismiin ja globalismiin.

 

Riikka Purran 12 takaporttia arvoliberalismiin ja globalismiin

 

 

Tämä strategioiden erilaisuus näkyy hyvin myös Ohisalon ja Purran esiintymisessä. Ensimmäinen silmiinpistävä ero on symbolisella tasolla eli vihreät käyttävät värejä, kun taas persut ovat harmaita. Yllättäen Purra jatkaa tätä harmauden linjaa, vaikka puoliblondina voisi muuttaa persujen väristrategian.

 

Erikoista on myös, että Ohisalo ja monet muut feministit, kuten Sanna Marin ihan tietoisesti käyttävät sekä seksuaalista että rotuvoimaansa. Sanna Marin ihan avoimesti flirttailee kuvissa. Ohisalokin tekee sitä, mutta myös korostaa eritysesti arjalaista ulkonäköään. Hitlerkin olisi antanut korkeat pisteet Ohisalon esiintymiselle.

 

 

 

 

Katsokaas minkä näköinen Purra oli pitäessään omaa pj-puhettaan. Purra ja puolue teki käytännössä kaiken väärin. Itse asiassa virheitä on niin paljon, ettei tässä ole tilaa niitä käydä läpi. Lyhytkin vilkaisu kuitenkin paljastaa, että:

 

1. Purra katoaa noihin väreihin!

 

2. Purra antaa kylmän ja ylimielisen vaikutelman.

 

3. Puhe on niin surkea, että Purra luultavasti puhuu totta, kertoessaan, ettei ole suunnitellut puhettaan. Se on kuitenkin järjetöntä, koska kyse on PUOLUEEN mahdollisuudesta mainostaa itseään ja agendaansa. Surkea puhe mustassa luolassa ei edistä puolueen asiaa mitenkään.

 

 

 

Ohisalon ja Purran vertailu on herkullista, koska molemilla suuren miljoonapuolueen puheenjohtajalla on saman tapainen tyyli. Molemmat blondaavia lyhyitä suht nuoria naisia, joilla on jopa saman tapainen esiintyminenkin. Molemmilla on tukitiimi ja kalliit esiintymiskoulutukset. Tästä huolimatta Ohisalo on käytännössä joka asiassa taitavampi eli esim. äänen käytössä, ulkonäössä, kehon kielessä ja tunteisiin vetoamisessa välillä aggressiivisena ja välillä uhriutuvana.

 

Purran ja Ohisalon esiintymiserot ovat siis selvät, mutta erot ovat vielä suuremmat PUHEESSA eli sen sisällössä ja muodossa eli strategisessa viestinnässä. Eli siinä kaiksita tärkeimmässä asiassa, jolla äänet maksimoidaan.

 

Ensinnäkin Ohisalo käyttää ääntään taitavasti vaihdellen jatkuvasti sitä laidasta toiseen, kun taas Purra vaikuttaa jatkuvasti ERITTÄIN kireältä ja suorastaan hengästyneeltä. Ei ihme, että moni on ihmetellyt onko Purra saamassa jotain ASTMA- tai sydänkohtausta.

 

Toiseksi Ohisalo POLARISOI jatkuvasti maksimaalisella tavalla luomalla hyvis/uhri – pahis/rikollinen asetelman, jossa se pahis tuomitaan TOTAALISESTI moraalisella tasolla.

 

Eikä Ohisalo vain polarisoi, vaan jatkuvasti tekee KONKREETTISIA vaatimuksia vihreän agendan ajamiseksi.

 

Eikä vain konkreettisia vaatimuksia, vaan myös SYMBOLISIA tunteita herättäviä vaatimuksia, joihin tyhmempien vihreiden on helppo samaistua.

 

Kaiken kukkuraksi tämän loistava strategia kohdistetaan nimenomaan tärkeimpään kohderyhmään eli NAISIIN. Eli:

 

 1. Totaalinen polarisaatio
 2. Totaalinen tuomio vastustajalle
 3. Totaalinen konkreettisuus agendassa
 4. Totaalinen symbolisuus kansan herättelyssä
 5. Lähes totaalinen keskittyminen omaan kohderyhmään

 

 

Mites sitten Purra? Katsotaan:

 

1. Polarisaatio

Purra toimii täsmälleen päinvastoin kuin Ohisalo. Hän vain vikisee ja esiintyy suvakkien uhrina, muttei polarisoi puhumattakaan, että jakelisi totaalisia moraalisia tuomioita. Päinvastoin. Purra selittää itsekin olevansa feministi ja ymmärtävänsä naisten ja vähemmistöjen vaikean aseman, ruotsinkielisten kärsimyksen, Venäjän suunnattoman pahuuden sekä ilmastokatastrofin että pandemian todellisuuden, joiden kaikkien johdosta tarvitaan globaaleja toimia ja länsi-integraatiota. Pääasioissa Purra alistuu aina Ohisalolle. Niinpä Purra on kehittänyt kymmeniä takaportteja globalismiin.

 

2. Konkretia

Purra ei myöskään koskaan esitä mitään konkreettisia toimenpiteitä edes EU:sta ja eurosta eroamiseksi puhumattakaan, että kritisoisi pankkikartellia ja sitä suojelevaa Natoa ja Natokumppanuutta.

Purran ainoa konkreettinen rajanveto oli, kun hän puheenjohtajaksi päästäkseen ilmoitti kannattavansa turvisten ottamisessa NOLLA-linjaa. Tästäkin upeasta päämäärästä hän heti perääntyi seuraavalla viikolla, kun Nato ja Putkonen vaativat Afganistanin Pohjoisen (Pedo) Liiton turvamiehiä Suomeen.

 

Miksi persut haluavat pedoafgaaneja Suomeen? Nato käskee!

 

 

 

3. Symbolia

Purra ei myöskään pyri vahvistamaan konkreettisia vaatimuksia symbolisilla vaatimuksilla. Ei vaikka Ohisalolla on esimerkiksi sota ”natsilippuja” vastaan. Tämä on Ohisalolta todella ovelaa, koska kyse on hyvin konkreettisesta asiasta, johon tyhmempien vihreiden ja potentiaalisten kannattajien on helppo samaistua. Natsilippu edustaa heille TOTAALISTA pahuutta, joten sen puolustajat ovat kaikki totaalisen pahoja. On äkkiä mentävä vihreiden puolelle taistelemaan totaalisen pahoja natsilippuja ja niitä puolustavia persunatseja vastaan.

 

Vihreät voivat vain voittaa lippusodallaan, koska tyhmät naiset eivät pysty mitenkään käsittämään miksi persut ja yleensäkin porvaripuolueet puolustavat oikeutta heiluttaa natsilippuja.

 

Lisäksi vihreät saavat erittäin rikkaiden ja mahtavien juutalaisten tuen. Näin heidän asemansa esimerkiksi valtamediassa vahvistuu entisestään.

 

Tällaista symbolisotaa Purra ei suostu käymään. Siis siitä huolimatta, että kunnallistasolla jotkut persut käyvät kovaa sotaa Suomen lipun puolesta pridelippuja vastaan. He esimerkiksi vaativat, ettei kunta saa prideliputtaa, vaan liputus pitää olla vain Suomen lipulla. Tämä kulttuurisota on joissain kunnissa aktivoinut persujen paikallistasoa, mutta Purra ei halua tuoda tätä kulttuurisotaa julkisuuteen ja valtakunnalliseksi, vaikka se toisi valtavasti lisää MIESkannatusta persuille varsinkin keskustasta ja kokoomuksesta.

 

Purra ei halua eikä voi ottaa selkeää kantaa pride- ja kulttuurisotaansotaan. Ensinnäkin hän on itsekin pridettäjä, joka kannattaa homoliittolakia. Toiseksi hänen tukiryhmässään on paljon suvaitsevaistoa ja jopa pridettäjiä, jotka itsekin marssivat pridemarsseissa. Mustan poikaystävänsä kanssa äärihomottava Tynkkynen on jo nykyään yksi varapuheenjohtajista. Lisäksi Tommi ”Pride” Pälve pelasti Purran Suomen Suunnan pj-tentissä pehmokysymyksillään.

 

Suomen Suunta: Persupridettäjä feikkihaastattelee Riikka Purraa

 

 

Purra ei ylipäätäänkään suostu lähtemään minkäänlaisiin julkisiin kampanjoihin edes silloin, kun kyse on hyvin yksiselitteisestä asiasta, kuten poikien ympärileikkauksista eli pikkuvauvojen LEIKKELYSTÄ. Edes pakkoruotsin vastaista kampanjaa hän ei suostu aloittamaan, vaikka siinä täysin yksiselitteisesti eli sekä konkreettisella että symbolisella tasolla SORRETAAN suomalaisia. Purra nimenomaa kieltäytyy ruotsinkielisten voimakkaasta kritisoinnista.

 

Halla-aho on yrittänyt välillä vastata vihreiden käynnistämään kulttuurisotaan, mutta sekin on ollut vikinätyylillä, jossa ei koskaan sanota ja vaadita mitään konkreettista.

 

Jussi Halla-ahon kulttuurivallankumouspuhe aito vai huijaus?

 

 

Purra ei kuitenkaan suostu käymään edes näennäistä kulttuurisotaa. Kaiken kukkuraksi Purra ja puoluejohto eivät suostu järjestämään tai edes kannustamaan mielenosoituksia minkään konkreettis-symbolisenkaan asian puolesta. Itsenäisyyspäiväksi persuilla ei ole mitään isoja tempauksia ja protesteja itsenäisyyden takaisin saamiseksi. Edes islamistiterroristien uhreja ei saa muistella. Itse asiassa persuja on käytännössä kielletty osallistumasta Turun terrori-iskujen muistotapahtumaan. Tekosyynä, että ”äärioikeisto” on sen kaapannut, mutta persut eivät alunperinkään ole halunneet luoda siitä säännöllistä muistotapahtumaa.

 

Samaan aikaan, kun persut käskyillään ja jopa kirjaimellisesti poliittisella terrorilla yrittävät estää kaikkia kansallismielisiä järjestämästä mielenosoituksia ja katutoimintaa, niin vihreällä puolueella on massiivinen operaatio monenlaisten mielenosoitusten ja ulkoparlamentaarisen toiminnan järjestämiseksi ja kannustamiseksi. Ohisalo käytännössä puolustaa jopa Elokapina-terroristeja. Siis jopa silloin, kun nämä katkaisivat Mannerheimintien kirjaimellisesti eduskunnan edessä!

 

Ohisalon tiimi myös systemaattisesti aktivoi ja yllyttää nuoria monenlaiseen ulkoparlamentaariseen toimintaan. Samaan aikaan Purra tekee kaikkensa, etteivät Persunuoret vaan tee mitään radikaalia ja konkreettista. Aikanaan persunuoret olivat sekä vallan vahtikoiria että jatkuvasti mediassa, mutta persunuoret lopetettiin ja perustettiin uudestaan Tynkkysen ja muiden nuorten pridettäjien johdolla. Nyt persunuorista ei kukaan ole kuullut enää yhtään mitään paitsi pridetysuutisia.

 

Vallan vahtikoirista on tullut puoluejohdon puudeleita jopa siinä määrin, etteivät persunuoret järjestäneet perinteistä pj-tenttiään, jottei Purra vain joutuisi vastaamaan vaikeisiin kysymyksiin.

 

PS-nuorten pj-paneeli peruutettu! Jenna Simula tukee broileri Miko Bergbomia?!?

 

 

 4. Kohderyhmä

Ohisalo tietää, että vihreän puolueen voima on suvaitsevissa nuorissa naisissa. Vihreiden äänestäjistä yli kaksi kolmasosaa on naisia. Loppu eli miehet puolestaan tulevat naisten perässä tai ovat jotain matuja tai erikoisvähemmistöjä. Niinpä puolueen kannatus nousee VAIN naisia ja heidän feministisiä etujaan korostamalla.

 

Purra tietää, että persupuolueen voima on konservatiivisissa keski-ikäisissä miehissä. Persujen äänestäjistä yli kaksi kolmasosaa on nimittäin miehiä. Loppu eli naiset puolestaan tulevat miestensä perässä. Niinpä pitäisi olla selvää, että puolueen kannatus nousee VAIN miehiä ja heidän etujaan ENSISIJAISESTI korostamalla varsinkin, kun miehet ja perinteiset perheet ovat nimenomaan sorretun asemassa.

 

Konkreettisilla vaatimuksilla ja symbolisilla aiheilla on tosi helppo puolustaa miehiä ja perinteisiä perheitä, koska he oikeasti ovat sorretun asemassa. Samoin olisi todella helppo tuomita feminismi ja pridetys. Purra ei kuitenkaan tähän suostu. Purra ei suostu edes korostamaan miesten heikkoa asemaa, koska hän yrittää saada lisää NAISTEN ääniä. Tämä on strategisesti täysin älytöntä.

 

Mädättävätkö naiset politiikan? Ja persut?

 

 

Ei voi muuta kuin ihailla Ohisalon ja hänen tiiminsä strategista silmää. He uskaltavat olla radikaaleja ja pistää koko ajan kaikki vastustajat puolustuskannalle. Vihreillä on voittajan strategia.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

14 thoughts on “Esiintymispeli: Ohisalo vs. Purra 8 – 4

 1. Ehkä persujen mädätyslinja on kokonaisuutena kuitenkin rahaeliitiltä hyvin harkittua, jolloin suunta voi mennä vain suvakismin ja globalistien suuntaan? Koko rahaeliitti on myös Vihreiden toiminnan tukena. Naisia on hyvin helppo manipuloida rotupetturuuteen ja mielisairaaseen toimintaan, jonka takia naisille ei pidä antaa minkäänlaista valtaa yhteiskunnassa, eikä heillä tulevaisuudessa olekaan sentin senttiä vapauksia. Olemme nähneet miten epäluotettavia ja tuhoisia naiset ovat jos heille antaa yhtään vapauksia ajatella itse. He ovat kehittyneet siihen, että he tekevät mitä yhteiskunnan tai heimon johto sanoo. Eivät he osaa ajatella itse.

  1. Jutusta on tulossa kakkososa, jossa todellakin päädytään siihen, että naiset ovat vain sionistien ja rahaeliitin käsikassaroita, joita valtaeliitti käyttää hajoita ja hallitse -strategiassaan.

 2. Riikka Purra on myrkyllinen mutantit jolla on erityisen huono terveys ja geenit. Tämän takia hän kuulostaa koko ajan kuin olisi joku astmakohtaus päällä, saisi sydänkohtauksen milloin tahansa jne.

 3. Monet suvakitkin vihaavat lapsia, joten ei kannata ärsyttää raskaudella. Ohisalosta huomaa hyvin satanistisen epärehellisyyden ja kaksinaamaisuuden. Suvakkien mukaan valkoisten suomalaisten ei pitäisi tehdä lapsia vaan ottaa lisää ulkomaalaisia Suomeen, mutta suvakkien johtajat itse tekevät valkoisia lapsia! Muut eivät saa tehdä, mutta heidän lapset ovat ”eri asia”.

  1. Persut vaan rilluttelee aasialaisten ja neekerien kanssa samalla kun suvakit pariutuu suomalaisten kanssa ja synnyttelee lapsia.

 4. Riikka Purra on kyllä helvetin ruma nainen muutenkin. Huomaa kyseessä olevan satanistinen myrkyllinen mutantti, kuten monet näkyvät persut.

 5. Vihreät ei kuitenkaan ole nousseet missään kohtaa kunnolla yli 15% puolueeksi ja muissa pohjoismaissa vihreät on jopa alle 5% marginaalipuolueita. Pohjoismaalaiset äänestää aina mielummin ikivanhoja yli 100 vuotiaita läpeensä korruptuneita demari ja porvaripuolueita sekä lässyjä populistipuolueita.

  1. Tosiaan toi 15% raja näyttää vihreillä olevan. Ohisalon tiimi yrittää ylittää sen radikalisoimalla puoluetta yhä enemmän feministiseksi ja naisia palvelevaksi. Tämä on todella rohkea ankkuripuolue-strategia. Mielenkiintoista nähdä saavatko nostettua kannatuksen sillä yli 20%, MUTTA se ei ole välttämätöntä, koska ankkuristrategiallaan Ohisalo feminisoi MUITA puolueita. Näin he pääsivät vaa’ankieleksi hallitukseenkin, kun olivat feminisoineet sekä keskustan, demarit että RKP:n. Ohisalon stategia todella toimii. Feministit tietävät mitä tekevät ja nimenomaan aatteen palolla. Kansallismielisillä nyhverömiehillä olisi paljon opittavaa feministeistä.

 6. Marco on yhtä väärässä kuin vuonna 2015. Ei kulttuurivaltaa oteta katujen kautta vaan instituuttien kautta. Pride-liike ei ole edennyt katujen kautta vaan instuuttien kautta (vasemmistoyliopistojen läpi kävi tarpeeksi nuorisoa, jotka samalla nauttivat viihdekulutuksessaan Hollywoodin uusista homomyönteisistä virtauksista). Pride oli pelkkä hassu katuliike 1980-luvulla kunnes instituutit tekivät lopulta ajan kanssa tehtävänsä. Suuret Pride-marssit viimeisen 10 vuoden aikana ovat olleet siis pelkkää voiton tuulettamista, ei aktivismia. Näiden lainalaisuuksien takia Marcon ja Panu Huuhtasen katutoiminta on ollut surkea epäonnistuminen. Sinänsä hyvä, että Marco keskittyy tällä hetkellä kirjoittamiseen, koska hän taitaa sitä paljon paremmin kuin esiintymistä.

  1. Ai kiitos. Tuo instituuttiteoria on mielenkiintoinen ja sitä on mm. levittänyt professori Kevin MacDonald, jonka mukaan juutalaiset intellektuellit ottivat vähitellen instituutit ja sitten yliopistot haltuunsa. Tämän jälkeen he sitten pystivät kääntämään tieteet ja poliittiset teoriat päälaelleen ja nostamaan juutalaiset dominoivaksi valtaeliitiksi.

   MacDonald ei kuitenkaan suostu miettimään miten instituuttien ja yliopistojen haltuun ottaminen tapahtui. (Sensuroi jopa minun kirjoituksia.) Se edellyttää sekä rahallista että poliittista valtaa eli käytännössä omaa rahakonetta. Tämän vuoksi Laiton Lehti lähtee nimenomaan Cui Bono- ja seuraa rahaa-metodologiasta.

   Katuvalta on valtavan suuri valta, jolla valta on usein otettu monenlaisten värivallankumoustan avulla. Katuvallan kasvattaminen kuitenkin edellyttää myös rahaa ja poliittista tukea. Tämän takia katutoiminnan yhteydessä oli myös puolueen perustaminen, jotta parlamentaarinen ja ulkoparlamentaarinen toiminta tukisivat toisiaan. Yksi asia kuitenkin puuttui: Raha. Tai oli sitä tietyillä tahoilla, jotka olisivat halunneet määrätä kaikesta ja kun tähän ei suostuttu, niin silloin rahamiehet tekivät yhdessä Supon kanssa tuhotakseen sekä katuliikkeet että aitokansallismielisen puolueen. Tästä löytyy yksityiskohtaista tietoa persuilu-kategoriasta.

   No, uusi yritys on kyllä vielä tulossa, kunhan raha-asiat saadaan kuntoon.

   1. Rahakoneteoriasi varmaan oikeilla jäljillä. En usko Supo-teoriaa SKE:n kohdalla. Pienissä puolueissa sisäinen valtataistelu on kiivasta ilman selvää johtajaa. Toki mikäli dissidenttipuolue kasvaa hiukan suuremmaksi on interventio väistämätön (esim. Kreikan Kultainen Aamunkoitto). Tämä varmasti tulee olemaan myös Sinimustien ongelma mikäli saavat kasvua.

 7. Marin, Ohisalo ja Kulmuni on kauniita valkoihoisia naisia mutta kulttuurimarxismi sekoittanut heidän päänsä. Heidän pitäisi löytää sisäinen hitlerisminsä karistaakseen globalismin aivopierun harteiltaan.
  He elävät valheellisessa, luonnottomassa maailmassa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*