Free speech 13 syyskuun, 2021

 

Leveli ei pelkää ketään. Ei edes persuja otteessaan pitävää Putkosen mafiaa.

 

Leveli tutkii kuka persuissa pysäytti hyvin alkaneen jarrutuskeskustelun, jolla olisi voitu torpata hirviömäinen velkaunionin synnyttänyt EU:n elvytyspaketti.

 

Persut pettivät jälleen

 

Syyllinen oli helppo arvata: Ville Tavio, josta Laiton Lehti on varoittanut jo vuosien ajan.

 

Persujen Ville Tavio tuomitsee pridetyksen?

 

Levelin pojat kertovat asiasta video-ohjelman lopussa.

 

Tietysti Tavio toimii yhteistyössä Riikka Purran ja Matti Putkosen kanssa. Tämä kolmikko on nimittäin ottanut puolueen haltuunsa ja viemässä Suomea syvemmällä Vara-Nato EU:iin ja lopulta Natoon.

 

 

 

 

16 thoughts on “Leveli paljasti persujen EU-myyrän: Ville Tavio!

    1. Toi pitää ottaa huumorilla. En tosin itsekkään ole perillä miksi lippu on esillä. Israeliahan ei tuoda millään tavoin tuossa ohjelmassa esiin muuten.

 1. Tavio, Peltokangas ja Rydman ovat tällaisia takinkääntäjiä ja valehtelijoita joilla on aina vain suuri uho ja suuret puheet. Heidän tarkoituksenaan on imeä kansallismielisten äänet koskaan tekemättä mitään.

 2. No missä kohtaa kuuden tunnin videota se nyt sitten on että saisi kuulla mihin johtopäätös perustuu?

  1. Pidän uskottavana että yksikin henkilö olisi ajanut tällaista oppositiosabotaasia, vaikka tosiasia onkin että käytännöllisesti katsoen kaikki persut ovat oppositiopolitiikan sabotoijia tavalla tai toisella. Passivisuus ja myötäily on yhtä suuri synti.

   Viivytyskeskustelu olisi käytännössä vaatinut karkeasti parikymmentä minuuttia puhetta per persu per vuorokausi. Tai jos puheenjohtajisto jaksaisi istua vuorokauden ympäri niin jotain päälle puolen tunnin per edustaja.
   Kyllä sitä lahjattomampikin pystyy avustajan kanssa kirjoittaa puheita (puhutaan vielä hiiiitaaasti) vähän miksaten samaa sisältöä uudestaan ja tunteisiin vetoavaa tekstiä.
   Olisi ollut helppoa.

   Kaikki ketkä valittivat asiaa mutteivät tehneet mitään ovat myös SYYLLISIÄ! He olivat vannoneet edustavansa kansaa ja siis pettivät kansan, nuo kirotut puhuvat iilimadot. He ovat ikäänkuin tykistörintama joka voisi tulittaa hyökkäävää vihollista vastaan – mutta päättääkin mennä joukolla korsuihin ottamaan munkkikahvit, paitsi että nuo iilimadot ovat vielä pahempia. Tykistöt olisivat silti itse tulilinjalla eikä olisi muhkeita palkkoja turvallisilla hillotolpilla.

   Miten he elävät itsensä kanssa??

 3. Purralle taas taisi olla liikaa edes koko keskustelun alottaminen. Ei saa härnätä kokoomusta ja EU:ta!

 4. Mielenkiintosta olisi myös tietää kuka tai ketkä oli jarruruskeskustelun keksijät ja puuhamiehet ja kuinka se saatiin menemään läpi yleensä niin pelkurimaisessa persupuolueessa.

Comments are closed.