Marco de Wit 13 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on aina varoittanut, että naiset tulevat mädättämään koko Suomen politiikan.

 

Monet eivät kuitenkaan ole ottaneet varoitusta tosissaan, koska pitkään naiset olivat politiikan konservatiiveja. Tämä on yksi syy miksi sata vuotta sitten monet konservatiivipoliitikot hyväksyivät naisten äänioikeuden. He halusivat lisää ääniä itselleen!

 

Ainoastaan suoran demokratian Sveitsissä tajuttiin naisten muodostama vaara ja tämän takia monissa kantoneissa ei naisille annettu äänioikeutta ennen kuin vasta 1970-luvulla.

 

 

Vasta tällä vuosituhannella naiset ovat kääntäneet takkinsa. Ja todella kovaa. Konservatiivinaisista onkin usein yhdessä yössä tullut pridettäviä, arvoliberalismia ja globalismia kannattavia suvakkeja.

 

Naiset ovat siirtyneet massoittain punavihreisiin puolueisiin samalla, kun miehet ovat siirtyneet porvaripuolueisiin. Koko poliittiinen kenttä on yhä voimakkaammin polarisoitunut sukupuolen perusteella, vaikka valtamedia ei tästä mielellään puhu. Ylivoimaisesti suurin osa miehistä on ”rajakki rasisteja” ja ylivoimaisesti suurin osa naisista on suvakkeja.

 

Tämä polarisaatio näkyy myös mielipidetiedusteluissa. Naiset esimerkiksi selvästi vastustavat porvarihallitusta, vaikka suvakkitoimittaja Timo Filpus ei sitä haluakaan kunnolla kertoa.

 

 

Kuvassa linkki Maaseudun Tulevaisuuteen

 

 

Toinen vielä hälyttävämpi asia on se, että naiset mädättävät puolueita myös SISÄLTÄ käsin. Naiset ovat nimittäin surkeita pitkäjänteistä omaa vastuuta edellyttävässä talousmaailmassa, mutta erinomaisia pelkkää kieroilevaa verkostoitumista edellyttävässä puoluepolitiikassa. Taloudessa mielisairaiden on mahdoton toimia pitkään, mutta politiikassa se on suorastaan helppoa. Politiikka suorastaan houkuttelee hulluja feministejä. Tämän vuoksi sekä Kokoomus että Keskusta ovat viime vuosina muuttuneet feministisiksi suvakkipuolueiksi.

 

Kokoomuksen puheenjohtajaa Petteri Orpoa kutsutaan yleisesti Petturi Orvoksi, koska aiemmin hän oli paljon konservatiivisempi ja kansallismielisempi. Monet eivät kuitenkaan ole tajunneet, että Orvon suvakoituminen on nimenomaan Kokoomuksen erittäin vahvan naisjärjestön seurausta. Jos Orpo ei suvakoidu, niin naiset ottavat puolueessa täysin vallan aivan kuten he ottivat Keskustassakin.

 

Rehellinen Petturi Orpo vs. Halla-aho

 

 

Naiset ovat mädättämässä jopa kristillisdemokraatteja. Nimenomaan naiset ovat puukottamassa Päivi Räsästä selkään ja yrittävät jopa heivata häntä ulos koko puolueesta.

 

Abortin vastainen miekkari lässähti? Räsästä taas puukotettu selkään!

 

 

Naisjärjestöjen valta selittää myös sen miten koko Suomen poliittinen kenttä on keikahtanut niin paljon vasemmalle, että alunperin erittäin konservatiivinen Keskustapuolue on nykyään FEMINISTIHALLITUKSESSA!

 

Jösse: Siunatut pissikset

 

 

Pahinta on, että naiset ovat nyt saaneet vallan myös persuissa. Vaikka persujen kannattajista vain noin kolmannes on naisia ja hekin usein liittyneet miehensä painostuksesta, niin tästä huolimatta persujen naisjärjestö dominoi puoluetta. Siis jopa siinä määrin, että heillä on ohituskaista vallan ytimeen eli puoluehallitukseen.

 

Persujohto haluaa etuoikeuksia persunaisille. Missä PerusÄijät?

 

 

Nyt puoluetta johtaa feministiksi tunnustautunut Riikka Purra. Puolueen puheenjohtajistossa on peräti kaksi naista ja yksi homo! Ainoa mies on Mauri Peltokangas. Mielenkiintoista nähdä mitä hän tekee. Tuskin paljoa, kun ei hänellä ole ollut edes rohkeutta perustaa eduskuntaan miesverkostoa. Peltokankaalla puheet ovat aina suuremmat kuin teot.

 

Miksei eduskunnassa ole miesverkostoa? Persutkin vastustavat!?!

 

Kaiken kukkuraksi Purran linjana on pyrkiä luomaan puolueelle ”suvaitsevaisempi” imago ja markkinoida itseään erityisesti naisille.

 

Jahtaako ohituskaistafeministi Riikka Purra persujen konservatiiveja?

 

Tämä uusi linja on puolueelle taatusti tuhoisa.

 

Mädättävätkö naiset politiikan? Ja persut?

 

 

Toisaalta naisten määrän lisääminen persuissa pönkittää Purran omaa asemaa puolueessa. Niinpä persutkin femininisoidaan.

 

Onko VKK miesten ainoa toivo?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

30 thoughts on “Naiset mädättävät jälleen: Vastustavat porvarihallitusta

 1. Naisille ei pidä koskaan antaa senttiäkään vapautta ja valtaa yhteiskunnassa. Kaikki näkevät miten siinä käy. Jopa globalistinen rahaeliitti tietää, että naisten valta yhteiskunnassa tuhoaa yhteiskunnan! Naiset kuriin ja naisten äänioikeus pois. Edes nykyisin nykyinen suvakismi ja avoimet rajat ei olisi mahdollista ilman naisten valtaa ja naisten äänioikeutta! Naisten äänioikeus pitää saada pois ja se tullaan saamaan kun naiset tuhoavat läntisen sivilisaation!

  Jos kannatat naisten äänioikeutta, olet rotupetturi ja mädättäjä.

 2. Peltokangas ja Orpo ovat molemmat hyvin selkärangattomia ja epärehellisiä opportunisteja. Ei heitä kiinnosta mihin puolue on menossa kunhan he itse saavat etuja. Molemmat ovat tohtori Edward Duttonin kuvailemia myrkyllisiä mutantteja. Samoin Ville Tavio ja muut maanpetturit.

 3. Naisille ei missään nimessä pidä antaa äänioikeutta ja valtaa. Se on tuhon tie. Naiset ovat mädättäneet kaiken mihin he ovat koskaan koskaan koskeneet. Naiset kuriin ja Suomesta hyvä maa sekä naisille, että lapsille.

  Älkää lisääntykö ja koskeko naisiin jotka haluavat valtaa tai rahaa. Hyvä nainen alistuu omalle miehelleen. Suurin osa, eivät aivan kaikki suomalaiset naiset ovat pelkkää roskaa. Samalla kuitenkin sanon myös, että suurin osa suomalaisista miehistä on raukkamaisia pelkureita ja sohvaperunoita.

 4. Paskan marjat kyse on mistään naisten vallasta joka on kääntänyt Petturi Orvon takin. Hän on vain haistanut rahan ja vallan tilaisuuden. Nykyiset johtavat miehet ovat kaikki psykopaatteja ja satanisteja.

 5. Naisiin ei pidä koskaan yleisellä tasolla luottaa. He tuhoavat kansamme jos heille antaa vapautta. Katsokaa itse.

 6. Naiset kannattavat suvakismin, monikulttuurisuuden ja relativismin lisäksi jopa tiedettyä pedofiilia Joe Bidenia.

 7. Naiset tuhoavat itsensä, lapset, perheet ja kirkon. Antaa heidän tuhota itsensä. Sisällissota ja totaalinen talousromahdus ovat tulossa hyvin pian, joten jätetään nämä nartut itsekseen jos eivät tajua omaa parastaan. Turha virkistä muilta suomalaisilta apua kun ovat vanhoja, naimattomia ja lapsettomia. Naisen velvollisuus on tehdä lapsia ja alistua, sekä totella miestään. Pieni osa suomalaisista naisista on upeita, mutta suurin osa todellista syöpää ja kylmiä petturimaisia narttuja.

 8. Naisiin ei pidä koskaan luottaa vallassa ja päättämisessä. Yhteiskunnat ovat historiassa aina, joka kerta tuhoutuneet kun naiset ovat nousseet valtaan. Nyt on käynyt täysin sama uudestaan. Perusongelma ovat kuitenkin heikot ja pelkurit miehet. Naiset kyllä saadaan nopeasti kuriin jos vain halutaan.

 9. Lähes kaikki naiset ovatkin pelkkiä valekonservatiiveja ja takinkääntäjiä. Heitä ei ole luotu päättämään yhteiskunnan asioista, vaan heille on kymmeniä ja satoja tuhansia vuosia sanottu mitä heidän pitää tehdä. Nyt näette mihin naisten äänioikeus, valta ja vapaus johtaa.

 10. Naiset kannattavat aina suurta ja vahvaa valtiota, perusoikeuksien rajoittamista ja sensuuria, sekä lähes poikkeuksetta avoimia rajoja. Naiset itse haluavat että maahan tulisi mahdollisimman paljon miehiä. Älkää naiset valittako. Itse olette tätä keränneet. Miesten ei tule uhrautua naisten puolesta elleivät naiset tule ryömien takaisin ja anteeksiantoa pyydellen vahvojen miesten luo. Ei heidän takiaan kannata muuten uhrautua!

 11. Puolueeseen ei pidä päästää yhtäkään varsinkaan sinkkunaista, varsinkaan lapsetonta sinkkunaista. Naimattomat ja varsinkin lapsettomat sinkkunaiset ovat kaikkein petturimaisimpia ja vaarallisimpia. Yhteiskunnan kaatuessa naisille pitää näyttää heidän oikea paikkansa ja selvä kuri. Ilmaiseksi eivät tule enää saamaan yhtään mitään. Vahvat miehet rakensivat Suomen ja vahvat miehet pelastivat kristinuskon, sekä valkoisen euroopan. Naisten saatua äänioikeuden naiset alkoivat välittömästi puukottamaan miehiä, lapsia ja kirkkoa selkään.

  Miksi miehet ovat puolustamassa Suomen kansaa, lapsia ja perheitä? Mistä lähtien miehet ovat puolustaneet lapsia, perheitä ja kristinuskoa? Naiset saavat todellakin hävetä itseään.

  Naisten äänioikeus pitää välittömästi perua. Ei naispappeja ja naiskiintiöitä tai ohituskaistoja.

 12. Historian konservatiivinaiset tajusivat kuitenkin ettei naisten kannata lähteä hakemaan lisää vapauksia ja oikeuksia, sillä naisilta tullaan viemään kaikki oikeudet ja kaikki vapaudet kun lähtevät kapinoimaan ja tuhoamaan yhteiskunnan. He olivat oikeassa. Naisille ei tulla jättämään mitään ja emme neuvottele tulevaisuudessa. Naisilla ei tule olemaan minkäänlaista neuvotteluasemaa tuhottuaan Suomen.

  Kaiken kukkuraksi harvat oikeat miehet eivät tule pelastamaan kylmiä suomalaisia narttuja yhteiskunnan kaatuessa ja sisällissodan alkaessa, mutta lapset pelastamme, joista suomalaiset naiset eivät välitä pätkän vertaa. Kiitos muuten naiset kaikesta. Kiitos kovasti.

 13. Eivät naiset ole mitään oikeita konservatiiveja. Annat pikkusormen niin vievät koko käden. Älykkäät miehet ovat tienneet naisten vaaran tuhansia ja tuhansia vuosia. Tämän takia heillä ei ole koskaan ollut valtaa ja historiasta ei löydy yhtään naisten johtamaa kulttuuria. Heti kun naiset saavat valtaa ja vapauksia, he alkavat välittömästi tuhoamaan yhteiskuntaa.

 14. Ilman naisten äänioikeutta ja naisten valtaa suvakismi ja kansanmurha ei voisi koskaan olla näin voimakasta. Naisten äänioikeus pitää perua ja pistää naiset kuriin. Naiset tekivät pahan virheen kääntäessään takkiaan omalle kansalleen, lapsille ja perheille. Kuka olisi uskonut että naiset puukottavat lapsia ja perheitä selkään?

 15. Naisia ei saa päästää VKK-puolueeseen. Tuhoavat senkin. Vallan vaihtumisen jälkeen naisille tullaan näyttämään kaapin paikka yhteiskunnassa sen jälkeen kun ovat tuhonneet yhteiskunnan, perheet, lapset, avioliitot ja kirkon. Eivät tuhoa toista kertaa.

 16. Peltokangas on aina ollut pelkkä teeskentelijä ja valehtelija jolla on aina ollut pelkät suuret puheet ja teennäinen uho. Teennäisen perkeleen sanominen tuo heti ääniä pelkurin orjakansan keskuudessa vaikka ei tee mitään.

 17. Onko kuitenkin mahdollista että persujen ”surkea” strategia on harkittu. Rahaeliitti haluaa välttää polarisaatiota, mutta tyytymättömät äänet halutaan ohjata valeoppositiopuolueelle Perussuomalaisilla, joka on täysillä rahaeliitin, poliisivaltion ja Naton puolella.

  1. Erittäin hyvä pointti. Samaan tuossa jutussa päädyttiin, mutta siitä tuli niin pitkä, että se jaettiin kahteen osaan, joista jälkimmäinen julkaistaan huomenna tuoden Nato-aspekti mukaan.

    1. Siltä todellakin näyttää. Politiikka on liian tärkeää jätettäväksi kansan käsiin, joten tiedustelupalvelu organisoivat kaiken aina valtamediasta vaalikampanjoihin. Politiikka on vain sodan jatkamista toisin keinoin.

 18. Yleisen äänioikeuden seurauksia on veronika honkasalon, minja koskelan, iiris suomelan, kirsi pihan yms. kaltaisten vasemmistofeministinais-ammattipoliitikkojen häikäilemätön vallan ja propagandan käyttö omiin kyseenalaisiin tarpeisiinsa.

  1. 1900-luvun alussa älykkäät konservatiivinaiset varoittivat muita naisia feminismistä ja vallan haluamisesta. Sama kuin olisi yrittänyt pysäyttää äkkiseltään täydessä vauhdissa olevaa junaa. Asiat ovatkin tapahtuneet juuri kuten he yrittivät varoittaa muita naisia. Vaikka naisten joukossa on aina joitain harvoja yksittäisiä älykkäitä ja järkeviä naisia, yleinen äänioikeus kaikille naisille on tuhon tie. Yhdysvalloista ja Iso-Britanniasta on nytkin voinut huomata että naiset keskimäärin haluavat mädättää ja tuhota ja miehet haluavat mm. talouden ja rajat kuntoon. Valitettavasti on nämä erot. Evoluution aikana naisia ei ole kuitenkaan koskaan tarkoitettu päättämään, vaan toimimaan tunteiden mukaan ja hoivaamaan. Tämä on surkea pohja yhteiskunnan asioiden hoitamiseen.

  2. Jos olisi edes tehty niin ettei naisille äänioikeutta turvallisuuteen, maahanmuuton ja rajojen suhteen niin olisi ollut huomattavasti parempi.

   Perusongelma on silti jos naisia syntyy enemmän kuin miehiä. Naiset ainakin elävät paljon kauemmin kuin miehet. Naisilla oli siis jo alkujaan numeerinen ylivoima, niin miksei tätä otettu huomioon?
   Tulevaisuus on pitkälti naisten käsissä ja miehet eivät voi mitään sille, ellei tehdä vallankaappausta.
   Eli synkät on näkymät.

   Niin, ja todella tyhmiä miehetkin ovat, sehän on nähty, mutta miesten biologia sentään ohjaa heitä suojelemaan omiensa intressejä. Lisäksi ylitunteellisuus on harvinaisuus miesten keskuudessa. Varsinkin se että miesten keskuudessa on enemmän huippulahjakkuuksia ja tiettyä ”autistisuuden spektriä”, johtaa siihen että miesten politiikka on enemmän kotkan näkökenttää kun taas naisten politiikka on… noh… kanojen näkökentää, lol, sori oli pakko xD

 19. Vihreillä on 20 kansanedustajaa ja niistä vain 3 on miehiä. Heillä voisi olla vaikka kaikki edustajat pelkkiä nuorehkoja naisia ja olisivat siitä vain ylpeitä eikä ketään kiinnosta, mutta jos persuilla olisi pelkkiä miehiä niin suvakeille ja persuille itselleen se olisi hirveä haloo.

 20. Nyt on kyllä Marcolla mania päällä kommenteissa. Ihan hiki tulee kun lukee noita naisvihamielisiä kommentteja. Mistä tuo kaikki katkeruus johtuu?

  1. Saattaisihan Marco jotain itsekin kommentoida mutta tuo maanikko ei ainakaan ole Marco. Aika huonoa analyysiä teiltä. Luuletteko muuten myös että M ei laisinkaan tarvitse unta?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*