10 thoughts on “Päivän kuva

 1. Kuvottavaa mutta totta. Naiset ovat yleisellä tasolla luontaisia rotupettureita ja avointen rajojen kannattajia. He paljastavat karvansa hyvin nopeasti jos saavat yhteiskunnassa valtaa ja vapauksia.

 2. Kun naisille annettiin äänioikeus, samalla rikottiin edustuksellinen demokratia, sen rakenne. Se avasi portit diktaattoreille, jotka naamioituvat demokratian kulissien taakse.

  – Eikö Stalin käyttänyt «naisten oikeuksia» valtansa pönkittämiseen?
  – Ja lukemattomat muut esimerkit kertovat samaa.

  Ennen äänioikeutta naiset olivat hyvin edustettuna valtion ja kunnan hallinnossa: naisen edustaja oli hänen aviomiehensä.
  – Tällaisessa edustuksellisuudessa oli se demokratiasta poikkeava piirre, että edustajalla oli täysi vastuu edustettaviensa menestyksestä: mies elätti perheensä ja oli yksin vastuussa toimeentulosta.

  Perinteisessä edustuksellisuudessa myös lapsella oli edustaja: äiti!
  – Äiti oli valmis puolustamaan lapsensa elämää ja eloa aina siihen saakka, että oli valmis uhraamaan oman elämänsä lapsen puolesta.

  Ylöspäin hierarkiassa sitten oli kylähallinto,jonka päämies oli kylän vanhin ja Karjalassa «starikka».
  – Kylän vanhinta ei asettanut «järjestelmä» eikä hän asettanut itse itseään vaikka olisi ollut kuinka rikas tahansa. Kylän ääni kuului valinnassa ja hänen tekemissään päätöksissä.

  Meidän pitää luoda puitteet kylähallinnolle, jotta on sitten toimintamalli mihin pudota ja mihin turvautua, kun tämä rahalla ostettu EU-demokratia romahtaa lähivuosina; kun kunnan ainoaksi tehtäväksi jää «työntekijöiden aseman turvaaminen»: kaikki toiminta lopetetaan, vain palkat ja eläkkeet maksetaan.
  – Ulkomaalaisyhteisöillä ovat kylähallinnon rakenteet kunnossa: «menetetyt lähiöt» toimivat jo nyt tämän mallin mukaan.
  – Klaanihallinto.

  Jos meillä ei ole valmiuksia nopeasti siirtyä kylähallintoon ja kylänvanhimpiin perustuvaan hallintorakenteeseen, on olemassa vaara, että paikallishallintoa ei jatkossa hoideta näiden kylänvanhimpien kautta vaan heidän paikkansa ottavat «vihreät miehet», ulkomaalaiset, jotka «osaavat homman».
  – Missään tapauksissa ei saa hyväksyä ylhäältä annettuja klaani- tai kylänvanhin malleja.

 3. Kielletty kaupunki: vain demokraateille.
  USA:n kongressia suojaavien kansalliskaartilaisten poliittinen tausta tutkitaan. Jos äänestivät Trumpia, heidät erotetaan.

  – The Next US Civil War

  Jokaisesta äänestäjästä on tallennettu ääntenlaskuohjelmaan se, ketä hän äänesti vaaleissa.

 4. Bill Gatesin rahalla tehdään rokote«tutkimusta» Tampereen yliopistossa.

  – Gatesin perkele. Nyt se on jo päästetty husaroimaan Suomeen.

  Tästä ei kirjoitettu mitään, mutta Bill&Melinda Gates- säätiö lahjoittaa noin vuoden aikana 23.2 miljoonaan Tampereen yliopistolle rokotetutkimukseen

  – Miksi koronarokotteet ovat riski koko ihmiskunnalle

  Huomatkaa päivämäärät.

  «Aikajana on varsin mielenkiintoinen. Selvä virhe on tapahtunut lääketutkimuksen rekisteröinnissä, koska se rekisteröitiin EU-järjestelmiin jo aiemmin kuin geenitekniikkalaki-muutosehdotus annettiin eduskunnalle. Myös rokotetutkimuskeskus aloitti vauvojen värväyksen piikkikokeeseen jo ennen kuin eduskunta oli hyväksynyt lain.»

  «Asiat ovat edenneet nopeasti ja välillä on menty jopa niiden edelle. Tärkeä kysymys onkin; Koska lasten lääketutkimuksesta sovittiin ja onko geenitekniikka laki muutettu Suomessa sen vuoksi, että että sen avulla voidaan piikittää pieniä vauvoja ja tehdä jatkossa RNA/DNA- kokeita suomalaisilla ihmisillä? Sellaisella aineella, jonka koostumuksesta ei ole mitään tietoa. Injektiopiikki-blogi»

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*