Marco de Wit 14 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Viime vuoden USA:n presidentinvaaleissa Trump voitti ylivoimaisesti.

 

Äänestyskoneet olivat kuitenkin toista mieltä eikä korkein oikeus suostunut tutkimaan  päivänselvää vaalihuijausta. Niinpä Amerikka sai seniilin valepresidentti Joe Bidenin.

 

Nyt vaalihuijaus toistetaan Kaliforniassa, jossa on myös käytössä äänestyskoneet.

 

Useat republikaanit saivat äänestämään mennessään kuulla olleensa jo äänestänyt!

 

 

 

Monet suomen kansallismieliset ja persut pitävät päivänselvänä, ettei sähköisiin äänestyskoneisiin voi luottaa.

 

Tästä huolimatta YKSIKÄÄN persu (tai kukaan muukaan ns. kansallismielinen) EI ole valittanut, että jo vuodesta 2013 (eli jytkyn jälkeen) persujen puoluekokouksessa on käytetty sähköisiä äänestyskoneita.

 

Miettikääpä sitä.

 

Kuinka aivokuollut ja mätä pitää persujen ja yleensäkin koko kansallismielisen kentän olla, ettei kukaan ole sanallakaan kritisoinut tätä persujen koneellista äänestystä.

 

Varsinkin, kun samalla lähes kaikki kirkuvat kuinka epäluotettavia ovat Amerikan vaalien äänestyskoneet!!

 

 

 

Kansallismielisiä ei ole herättänyt edes se, että persujen viime puoluekokouksessa ei kerrottu äänioikeutettujen määrää. (Jos sitä ei kerrota, niin miten voit tietää onko ääniä vähemmän tai enemmän kuin äänestäjiä?)

 

Ei vaikka puolueen johtokin myöntää, että viime puheenjohtajavaaleissa 87 ääntä (n. 6%) HYLÄTTIIN tuntemattomasta syystä. Noin kova hylkäysprosentti on täysin käsittämätön ja jo yksinään todistaa, ettei sähköinen äänestys toimi.

 

Persujen pj-vaalien oikeat tulokset paljastuneet? Purra 43%, Puisto 36%, Tiihonen 21%

 

 

Viimeisen vajaan kymmenen vuoden aikana yksikään persu ei ole vaatinut sähköisen äänestyksen poistamista puoluekokouksesta, vaikka puolueen johtokin myöntää, ettei koneilla voi suorittaa tarkistuslaskentaa!

 

Viime puoluekokouksessakaan YKSIKÄÄN persu ei vaatinut lippuäänestystä, vaikka varsinkin puheenjohtajistovaaleissa olisi ollut helppo laskea äänet manuaalisesti. (Vain neljä ehdokasta, joten esim. 10 ääntenlaskijaa olisi laskenut 1000-2000 äänestyslippua tosi nopeasti. Valtiollisissa ja kunnallisissa vaaleissa monilla äänestysalueilla 10 ääntenlaskijaa laskee paljon suurempia määriä hyvin nopeasti.)

 

Yksikään persu ei myöskään ole vaatinut ylimääräistä puoluekokousta tai edes järjestänyt jonkinlaista kampanjaa sähköisen äänestyksen poistamiseksi ja lippuäänestyksen palauttamiseksi.

 

Kirjaimellisesti missään muussa Suomen tai maailman puolueessa ei näytä olevan käytössä sähköistä äänestystä. Vain persut ovat niin terminaalisen tyhmiä ja lammasmaisia, että mukisematta suostuvat tähän farssiin.

 

 

Onneksi on yksi poikkeus: Milad ”Slim Mill” Dehghan. Tosin hänetkin sitten kostoksi erotettiin saman tien. Toivottavasti Milad ei luovuta!

 

Milad “Slim Mill” Dehghanin erotus persuista ilmiselvästi laiton!

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Kalifornian äänestyskoneet republikaaneille: Olet jo äänestänyt!! (Heräävätkö persutkin?)

 1. Onneksi monet republikaanijohtoiset osavaltiot ovat tehneet lakimuutoksia vilpin kitkemiseksi. Se on erittäin tärkeää varsinkin vaa’ankieliosavaltioissa.

 2. Perussuomalaiset puolueen meininkiä:

  Ano Turtiainen ilmoittautuu ehdokkaaksi puolueen puheenjohtajaksi: Erotetaan puolueesta.

  ”Slim Mill” kavereineen käyttäytyy täysin asiallisesti, uutisoi ja tutkii mahdollisesti epärehellistä puoluekokousta ja vanhoja sotkuja: Erotetaan puolueesta.

  Eli aina kun asetut varteenotettavaksi vaihtoehdoksi tai paljastat mätää Perussuomalaisissa, niin ulos puolueesta tai väärennetään vaalit ettet voi voittaa.

 3. Muistaakseni jossain väitettiin että tuota lippuäänestyksen käyttöä olisi vaadittu joidenkin persujen osalta (Tiihoslaiset?) ja jopa meinattu käyttää mutta nuo lippuäänestyksen järjestäjät olivat lähteneet niin myöhään matkaan etteivät kerenneet paikanpäälle. Oli tuo sitten totta tai ei niin on yhtä naurettavaa ettei tuota lippuäänestystä osattu järjestää paikalla olleiden toimesta kuin sekin että tuota sähköistä äänestystä käytettiin ja Purran voitto yllättäen osattiin julkistaa 20 minuuttia ennenmin tuon tilaisuuden ulkopuolella kuin pääkallonpaikalla.

 4. Liberaali demokratia on hieno asia!

  On vaalivilppiä, pervojen ylivaltaa(pride), piikitettävää myrkyllistä jutkulitkua, feminismiä, matujen ylivaltaa(BLM) ja muuta kivaa!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*