Marco de Wit 14 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Värillistetty kurdilainen jalkapallojoukkue hyökkäsi suomalaisen jalkapallojoukkueen kimppuun.

 

Ihme kyllä MTV:n uutinen kertoi tästä. Normaalisti puhutaan vain joukkotappelusta erittelemättä mitenkään sitä kuka hyökkäsi.

 

 

Kuvassa linkki MTV-uutisiin

 

 

Kurdien joukkueen sivuilla lukee:

FC Komar on turkulainen, monikulttuurinen jalkapalloseura, joka pelaa taatusti rasismivapaata jalkapalloa. 

 

Mutta kas kummaa. Joukkueella näyttää olevan hyvin etnonationalistinen logo.

 

 

 

Lähde:

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Kurdien jalkapallojoukkue hyökkäsi suomalaisten kimppuun!

  1. Marcon johtamat aitokansallismieliset tekivät aina pikamiekkareita vastustamaan Suomen kansanmurhaa ja kuvottavia rikoksia. Nyt mm. CIA-operaattori Matti Putkosen johtama väkivaltainen rinki Perussuomalaisissa on saanut terrorisoitua ja siivottua aitokansallismieliset pois ja kukaan ei enää vastusta yhtään mitään. Monet kurdimilitantit myös Suomessa kuuluvat Naton salaiseen Operaatio Gladio-stay behind-armeijaan.

  2. No,eipä taso ainakaan ihmeellinen. Pelailin huvikseni joskus höntsäkutosessa ja pari maalia per peli hyvänä päivänä. Ja hymyssä suin. Jopa junnupelit aikoinaan tasokkaampia kuin kutosen kohelluspelit. Joukkuekuvakin kuin jostain isommastakin finaalista. Heh heh

  3. Kebab-asiantuntijoiden impulssiivinen käytös voi johtua siitä, että he ovat kaikki sukua keskenään, koska heidän vanhempansa ovat serkuksia, jotka taas ovat serkuksia muitten serkkujen kanssa!

    Myös ympärileikkaus lisää agressiivisuutta!

    1. Olisikohan pienet aivot ja alhainen ÄO. Usein myös noilla muilla matuilla, koska matuthan tulee pääasiassa Afrikasta ja Lähi-Idästä.

  4. Siellä kutosessa pelaa joku FC Global…jotai täytekansalaisia suurin osa…Olisko harjoitusottelu näiden välillä mitään? Sais potkia samoilla säännöillä vittu niin paljon toisiaan kuin tykkää. Ja vaikka potkis kotios asti. Fc Global….naurettava nimi. FC Lentävämatto pelottas enempi

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*