Marco de Wit 14 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Haastattelija ei ehkä kovasti vakuuta varsinkin, kun sanat menevät välillä sekaisin.

 

Välillä haastattelija jopa kutsuu Lauraa Lauriksi! (25 min.)

 

Haastattelija kuitenkin kysyy hyvin, että mitä pitäisi tehdä EU:sta ulos pääsemiseksi.

 

Laura vastaa:

  1. Opetellaan sanomaan ei
  2. Eurosta ulos
  3. Elvytyspaketista kansanäänestys
  4. Kansanäänestys EU:sta

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Laura Huhtasaaren haastattelu Fixitistä

  1. Kansalle ei vissiin vieläkään ole selvää että Laura tai Persut eivät halua erota EU:sta tai eurosta. Laura ei ole ajamassa EU:ssa Suomen asiaa. MEP:it ajavat EU:ssa EU:n agendoja. Siksi ne äänestävät aina tyhjää kun pitäisi äänestää vastaan. Tajusin tämän silloin kun hillotolppa-timo oli MEP:inä. Se ei äänestänyt Suomelle tuhoisia ehdotuksia vastaan. Ja sanoihan se sen myöhemminkin:”Persut ei hae eroa EU:sta”.

  2. Mistäköhän tollanen satunnainen perusjuntti on saanut repästyä esim. Huhtasaaren ja Puopolon haastatteluun?

  3. Ei Laura halua kansan parasta. Samanlainen teeskentelevä takinkääntäjiä ja huijari kuin muutkin persut. Näyttelee ja sanoo aina yhtä ja tekee lopulta aivan muuta. Häpeä Laura. Olet todellinen häpeä muille kunnollisille suomalaisille naisille. Miten olet voinut huorata itseäsi ja myydä valkoisen kansasi?

  4. Laura on sionisti, se ei ole mikään salaisuus. Lauran isosisko vaikuttanee järkevältä ja suoraselkäiseltä naiselta, joka ajaa suoraa demokratiaa ja puolueettomuutta. Toivon mukaan olen oikeassa hänen suhteen kuin pettyisin sen olevan vain esitystä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*