Marco de Wit 14 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Feministit hallitsevat nykyään oikeusministeriötäkin.

 

Eli oikeusministeriössäkin on valkoinen ylivalta!

 

Tämä valkoisten feministien mafia vaatii sinua pyytämään anteeksi etuoikeuksiasi.

 

Ja vasikoimaan kaverisi!

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Oikeusministeriö: Pyydä anteeksi etuoikeuksiasi ja vasikoi kaverisi!

 1. Onneksi minun ei tarvitse pyytää mitään anteeksi eikä varsinkaan suomalaisilta virkamiehiltä. Kaikilla on samat mahdollisuudet. Minä käytin mahdollisuuteni aikoinaan niin että laitoin repun selkään ja lähdin eurooppaan myymään tieto-taitoani. Eli aivovientiä kuten konsultit hienosti sanoisivat. No, mutta eihän sitä ammattikoulupohjalta noin hienoja sanoja osaa käyttää.

  Olen vuosien aikana tienannut Suomeen tuloa yli viisi miljoonaa. Siis enemmän kuin yksikään presidenttti, ministeri tai valtion virkamies on maahamme omalla työllään saanut tuotettua rahaa. Ei lainaa, vaan rahaa jolla on pyöritetty suomalaista taloutta. Ja kuten saksalaiset aina sanovat, raha luo ympärilleen kuusinkertaisen liikevaihdon. Eli siis 30 miljoonan liikevaihdon josta mm. ALV:nä maksetaa em. henkilöiden palkat. Ja viimeaikoina tukia mm. ei-suomalaisille.

  Niin että jos minulla, täälä pimeässä pohjolassa, on mahdollisuus tehdä töitä maailmalla ja kotiuttaa rahaa Suomeen, niin on se muillekkin mahdollista. Varsinkin sellaisten maiden ihmisille joiden ei tarvitse lämmittää puilla 7kk vuodesta taloa. Tai joiden ei tarvitse hämärässä/pimeässäpakkasessa/räntäsateessa korjata ajoneuvoja/työkoneita ulkona sormet jäässsä.

  En katso olevani etuioikeutettu. Katson vain olevani ahkera ja työteliäs. Mitä yleisellä tasolla ottaen muiden rotujen edustajat eivät ole. Se mahdollistaa suomalaisten työllistymisen ulkomailla. Suomalaisia pidetään ahkerina.

  Joku voi pitää minua hulluna kun maksan veroni Suomeen ja tuloutan rahat Suomeen. Mutta missä muualla elää näin hyvin kuin täälä? On turvallista eikä tällaisia harrastusmahdollisuuksia ole euroopassa: pyöräilyt, ammunta, uiminen, golf, suunnistus, retkeily, jokamiehenoikeudet. Noita ei euroopassa rahalla saa.

 2. On tärkeää vihdoin tuoda esille miten viimeiset toista sataa vuotta useimmat naiset ovat olleet se yhteiskuntaa tuhoava ja mädättävä voima sosialismista, kommunismiin, suvakismiin, globalismiin ja kristinuskoon. Miehet ovat lähtökohtaisesti järki, järjestys, luonnollisuutta ja kristinuskon perusta. Naiset ovat usein hulluus, kaaos, mielisairaus ja relativismin vahvin tuki.

  Jos eivät miehet ota yhteiskunnan valtaa takaisin ja pistä hulluja naisia kuriin, naiset tuhoavat tämän kansan ja maan. Useita naisia ei ole luotu ajattelemaan. Nyt kaikki näkevät etteivät monet naiset kykene ajattelemaan järkevästi ja luonnollisesti. Kaikki on hulluille naisille vain sosiaalista konstruktiota ja relativismia. Näiden naisten logiikka vielä muuttuu jälkikäteen aina sen mukaan miten hänelle sopii juuri siinä hetkessä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*