14 thoughts on “Päivän kuva

 1. Onko nyt on sattunut negatiivi tulemaan diakuvan sijaan? Kyllähän se tiedetään että lappalaiset ovat tummia ja lyhytkasvuisia, mutta rajansa kaikella.

 2. Ilmastonmuutos on totta. Saamelaiset, jotka ovat ulkoilmakansaa , palavat mustiksi auringossa. Ei vai?…. Mikä kuvassa sitten on väärin?

 3. Katos,Tosiruska on sitten saapunut pohjoiseen. Näyttäs tuo takana oleva porukka liuotinpesunkestäviltä suvakeilta. Oikein malliesimerkkejä . Muijat ”en oo vuoteen saanut”-mökötysilmeestä päätellen vihreitä yhteiskuntatäytteitä.

 4. Uusi muotitrendi: kotisynnytykset.

  – Hospital Says It Won’t Deliver Babies After Staffers Resigned Over Vaccine Mandate + More

  Tällä tavalla ihminen palaa takaisin juurilleen askel askeleelta.

  Tämä muotitrendi ei johdu siitä, että ihmiset haluaisivat synnyttää kotona vaan siitä, että sairaalat kieltäytyvät ottamasta synnyttäjiä vastaan.

  – Tietenkin maksua vastaan voi saada sairaalan palvelut. Ja se maksu on lapsen antaminen hallituksen ihmiskokeiden uhriksi, piikitettäväksi.

  Seuraava vaihe on «pakollinen rokotus vastasyntyneille».
  – Sen seurauksena syntyy uusi muotitrendi: metsäsynnytykset.

  Kukapa sitä nyt ei haluaisi luonnonmukaista elämää itselle ja lapsilleen.

  – Metsäsynnytysten seurauksena syntyy uusi ekologisesti elävä ihmisluokka: metsäihmiset. Heiltä on kielletty kaikki «yhteiskunnan palvelut».
  – Metsäihmiset ovat apinoihin ja apinoiden kaltaisiin ihmisiin verrattava kansanryhmä, jolla ei ole ihmisoikeuksia. Heidät saa tappaa tavattaessa; tapporaha maksetaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*