5 thoughts on “Päivän video: Fuck you Biden!

  1. Enemmän kyllä urheilutapahtumien rajoituksista, kuin liittovaltion työntekijöiden rokotuksista, mutta ei anneta faktan pilata Marcoliinin satuja.

  2. Imperialistiset amerikkalaiset ovat ylipäätään sairas ja rikollinen loiskansaa, joka osaa ainoastaan loisia muista kansoista. Yksin heistä ei ole yhtään mihinkään. Kaikki heidän nykyinen asemansa on peräisin muista ihmisistä loisimisesta. Amerikkalaiset tuhoutuvat kun eivät pysty loisimaan ja varastamaan muilta.

    1. Jep, siinä mielessä, että Amerikan FED pyörittää massiivista rahakonetta, jota vielä petrodollarijärjestelmä ja Nato suojelee. Sitten kun rahakone on romahtanut, niin amerikkalaisten elintaso tulee joksikin aikaa romahtamaan elleivät sitten nopeasti hyväksy sekessiota ja palauta kultakantaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*