Marco de Wit 14 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laittoman Lehden toimitus myöntää, että se on mennyt laskuissaan sekaisin. Toimituksella on nimittäin vaikeuksia pitää lukua siitä kuinka monta kertaa persut ovat kääntäneet takkinsa.

 

No, ainakin 20 kertaa. Jos et usko, niin katso Laittoman Lehden persuilu-arkistosta. Juttujen otsikot on suunniteltu sellaisiksi, että niistä kyllä huomaa persujen takinkäännöt. (Jaksaisiko joku laskea?)

 

 

Huolestuttavinta tässä kaikessa on, että takinkääntö alkoi Soinin aikana, mutta jatkui Halla-ahon aikana. Purran aikana takinkääntö kuitenkin vain KIIHTYY!

 

Tämä on Purralle helppoa, koska valtamedia on hänen puolellaan. Jos Ohisalo kääntelisi takkiaan ja keksisi kymmeniä takaportteja kansallismielisyyteen, niin valtamedia paljastaisi hänet. Valtamedia kuitenkin vain auttaa ja pimittää, kun Purra kääntelee takkiaan ja keksii kymmeniä takaportteja globalismiin ja arvoliberalismiin.

 

Riikka Purran 12 takaporttia arvoliberalismiin ja globalismiin

 

Nyt onkin taas uusi takinkääntö menossa: Persut EIVÄT nimittäin vastusta täysin älytöntä ja hirviömäistä LIUKUHIHNA-ABORTTIA.

 

Yle myöntää, että nykyinen aborttilaki on rajoittanut turhia abortteja. Tämä on kuitenkin suvakkien mielestä suuri ongelma.

 

Ruotsissa tehdään Pohjoismaista eniten raskaudenkeskeytyksiä. Vuonna 2019 Ruotsissa tehtiin 16,4 keskeytystä tuhatta hedelmällisessä iässä (15–49-vuotiasta) olevaa naista kohden.

Suomessa vastaava luku on huomattavasti pienempi, 7,7 keskeytystä tuhatta samanikäistä naista kohden. …

Vaikka abortin halutessaan saa, moni kokee nöyryyttäväksi ja turhaksi joutua perustelemaan asiaansa moneen kertaan. Tässä suhteessa lainsäädännössä olisi parantamisen varaa. ..

Aborttilain päivittämiseksi tehtiin viime vuonna kansalaisaloite Oma Tahto, joka luovutettiin eduskunnan käsittelyyn joulukuussa.

 

 

Kuvassa linkki Ylen sivuille

 

 

Vihreiden aloitteesta ollaan lopettamassa abortin perusteluvaatimus ja harkinta-aika. Suomessa abortin ovat saaneet kyllä kaikki naiset, jotka ovat sitä halunneet, mutta ensin on pitänyt puhua kahden lääkärin kanssa ja tietyissä tapauksissa (esim. raskaus on parin kuukauden aikana kehittynyt pitkälle) pitänyt käydä perheneuvolassa keskustelemassa asiasta ja odottaa viikko ennen kuin lupa annetaan sairaalan johdolla tehtävään aborttiin.

 

Nyt tämä harkinta-aika ollaan poistamassa ja tekemässä siitä äärifeministinen operaatio, jossa nainen voi vain kävellä suoraan uuteen aborttikeskukseen (tappolaitokseen) tekemään abortin heti kun huvittaa. Kukaan ei siis edes muistuta naista, että abortissa viedään henki kohdussa olevalta sikiöltä eli kohtulapselta.

 

Uskomatonta, etteivät persut tätä hirviömäistä feminismiä vastusta!!!!!!

 

Tämä kaikki johtaa myös siihen, että feministit tekevät abortista coolin ja hauskan jutun. Abortista tulee jopa intersektionaalisia pisteitä, kun todistaa olevansa ”todellinen” feministi. Amerikassa monet feministit tekevät ylpeänä kymmeniä abortteja. Usein feministit myös järjestävät juhlia, kun joku tekee abortin.

 

Ai, Laiton Lehti liioittelee? No, katsokaas tätä.

 

Päivän video: Iloinen abortti

 

Tässä nainen kertoo olevansa raskaana, mutta alkaa ryypäten juhlimaan tulevaa aborttia. Nainen oikein korostaa olevansa ”kaikkea mitä konservatiivit pelkäävät”.

 

Päivän video: Abortti tulossa

 

Tämän jälkeen feministit kehuvat hänet ihan taivaisiin. Tai oikeastaan helvettiin, jota feministit myös fanittavat!

 

Varsinkin, kun siellä voi deittailla saatanan kanssa.

 

Match.com suosittelee deittailua Saatanan kanssa

 

 

Eikä tämä äärifeminismi ole vain amerikkalainen juttu. Chilessä feministit polttavat miekkareissaan nukkevauvoja.

 

 

 

 

Maahanmuuttopolitiikassa Timo Soini oli petturi, mutta ei koskaan perhearvoissa. Soini ei antanut milliäkään periksi feministeille, homoille, transuille ja muille arvoliberaaleille.

 

Monet liberaalit väittivät, että tiukalla linjallaan Soini tuhoaisi persujen kannatuksen. Kävikin päinvastoin ja kannatus vain nousi. Ja varsinkin naisten keskuudessa!

 

Perhearvojen kannattaminen on nimittäin juuri sellainen asia, joka tuo sekä miesten että naisten ääniä puolueelle. Varsinkin, kun kansan syvät rivit ovat valtamedian painostuksesta huolimatta vielä hyvin konservatiivisia.

 

Soini piti huolen, että myös eduskunnassa yksikään persukansanedustaja ei alkaisi feministiksi ja homottajaksi. Niinpä esimerkiksi tunnetulle arvoliberaalille, Ville Taviolle annettiin varoitus hänen lähdettyään jälleen feministien ja homottajien kelkkaan.

 

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Soini teki loistavaa työtä puolustaessaan perhearvoja. Tällöin Jussi Halla-aho kuitenkin alkoi tekemään myyräntyötä liittoutumalla Tavion ja muiden arvoliberaalien kanssa. Tämä ei ollut mikään yllätys, koska Halla-aho oli nuorempana suunnitellut pornokaupan perustamista.

 

 

Kuvassa linkki Karjalainen-lehteen

 

 

Soinin pettäessä 2015 syksyllä puolueensa maahanmuuttopolitiikassa Halla-aho tajusi hetkensä tulleen. Islam-kritiikin varjolla hän sai arvoliberaalit liittoutumaan yhä lukuisimmiksi tulleiden maahanmuuttokriitikkojen kanssa. Tämä arvoliberaalien tukeminen kävi Halla-aholle luonnostaan myös siksi, että se on nimenomaan Naton strategia.

 

Nato aloitti 2000-luvulla pridetyksen, jotta saisi vähennettyä liberaalien ja punavihreiden Natoa vastaan tuntemaa vastenmielisyyttä. Strategia onkin toiminut loistavasti ja nyt jopa monista vihreistäkin on tullut natottajia varsinkin, kun Venäjä ja Kiina esitetään homofobisina hirviömaina.

 

Persujen homotusringillä Nato-kytkentöjä?

 

 

Natottajien raivokkaalla tuella sekä epäpyhällä konservatiivisten rajakkien ja liberaalien homottajien liitolla Halla-aho siis jakoi puolueen kahtia. Soini ei kuitenkaan ollut huolissaan, koska uskoi peruskannattajien kavahtavan Halla-ahon äärinatotusta sekä voimakasta arvoliberalismia varsinkin, kun juuri ennen 2017 puheenjohtajavaalia valtamedia alkoi ”sattumalta” kertomaan miten Halla-aholla oli avioliiton ulkopuolinen salalapsi.

 

Soini ei kuitenkaan arvannut yhtä asiaa: Hänen oikea kätensä Matti Putkonen yhdessä Riikka Purran kanssa olivat salaa loikanneet Halla-ahon leiriin. Tämä oli erityisen tärkeää monestakin syystä. Ensinnäkin Putkonen ja Purra järjesti 5 pj-tenttiä pitäen huolen siitä, ettei Halla-aho joudu vastaamaan itselleen vaikeisiin kysymyksiin.

 

Kuvassa linkki Suomen Uutisten juttuun

 

Toiseksi, Putkonen hallitsi pitkälle puolueorganisaatiota ja varsinkin puoluekokouksen sähköistä äänestystä. Putkonen oli nimittäin heti 2011 jytkyn jälkeen tuonut äänestyskoneet persuihin varmistamaan, ettei suureksi puolueeksi tullut persut vaan koskaan joutuisi aitokansallismielisten käsiin.

 

Matti Putkonen persujen sähköisen pj-äänestyksen takana? Miksei kukaan vastusta?

 

Vieläkään ei tiedetä lisäsikö mahdollinen Nato-agentti Putkonen pari sataa ääntä äärinatottaja Halla-aholle vai voittiko tämä ”aidosti” eli järkkäämällä valtavasti uusia jäseniä juuri ennen puoluekokousta ja sitten bussaamalla nämä paikalle äänestämään Halla-ahoa.

 

Soini tajusi, ettei voi mitään Putkosen ja Halla-ahon liitolle, joka tulisi hallitsemaan puolueen miljoonarahoja, organisaatiota ja varsinkin sähköistä äänestystä. Halla-aho on edelleenkin äärimmäisen kiitollinen Putkoselle siitä, että tämä puukotti Soinia selkään. Suomen EU:iin, euroon ja tiiviiseen Natokumppanuuteen vieneestä Paavo Lipposen oikeasta kädestä Matti Putkosesta tuli näin Halla-ahon oikea käsi tai siis jopa enemmänkin.

 

Onko Matti “Vapaaherra” Putkonen Jussi Halla-ahon ja Riikka Purran pomo/handleri?

 

 

Halla-aho ja Putkonen miehittivät nopeasti puolueen johtopaikat de facto natottajilla ja arvoliberaaleilla samalla kun potkivat aitokansallismieliset ulos puolueesta tai ainakin sivuraiteille. Operaatioon tietysti kuului myös aidon konservatiivin Laura Huhtasaaren ja Teuvo Hakkaraisen karkoittaminen Euroopan parlamenttiin kiristämällä heitä eli Huhtasaarta esim. keksitystä gradukeissistä ja Hakkaraista vaikka mistä.

(Moni on viimeisen parin vuoden aikana lähettänyt kauhistuneita viestejä toimitukselle, että Putkonen ja Purra ovat yhteistyössä täysin blokanneet, alistaneet ja hiljentäneet Laura Huhtasaaren. Siis vaikka Laura on tunnettu taistelijana – tai juuri siksi. Tämän takia monenlaiset kiristysteoriat ovat niin kovasti levinneet ja jopa syrjäyttäneet sionistikätyriteorian. Kiristysteoria todellakin voisi selittää sen miksei Laura uskaltanut tukea 2016 PS-nuorten Fixit-projektia tai edes vastustaa 2018 poliisivaltiolakipakettia (äänesti tosin tyhjää) ja jatkuvasti vain maltillistuu jopa arvoasioissa. Aborttilain muutoksestakin Laura on ollut kumman hiljaa aivan kuten oli aiemmin hiljaa isättömyyslaista. Onko Lauraa uhattu, jos ”keikuttaa venettä”? Selittäisikö tämä myös miksi Laura ei ole koskaan uskaltanut pyrkiä puheenjohtajaksi, vaikka hänellä taatusti olisi enemmän kannatusta kuin Purralla. Miten Laura on saatu neutraloitua ja alistettua???)

 

Puheenjohtajaksi päästyään Halla-aho petti välittömästi lupauksensa pyrkiä Fixit-kampanjalla ulos EU:sta ja eurosta. Sen sijaan hän ihan ylpeänä Purran ja Sorjan kanssa selitti jopa Svenska Ylelle, että nyt persuista tehdään paljon liberaalimpi puolue. Näin Halla-aho uskoi saavansa persut hallituskelpoiseksi puolueeksi, jotta voitaisiin luoda Suomen Natoon vievä porvarihallitus.

 

Kuvassa linkki Svenka Yleen

 

 

Halla-aho teki kaikkensa osoittaakseen, että persut on nyt moderni arvoliberaali puolue. Teatraalisesti Halla-aho syytti Soinia arvomaailmaltaan ”keskiaikaiseksi”. Kaiken kukkuraksi Halla-aho hyvin suvakkimaisesti vihjaili Soinin olevan sairaalloisen kiinnostunut sikiöistä, kun kehtaa tinkimättömästi vastustaa niiden tappamista.

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Halla-ahon, Purran ja Putkosen ovela arvoliberalismia korostava strategia ei kuitenkaan onnistunutkaan. Varsinkaan Kokoomuksen, Keskustan ja RKP:n naisjärjestöt eivät hyväksyneet Halla-ahoa mm. tämän vanhoista ”homofobisista” blogikirjoituksistaan johtuen. Niinpä ovet hallitukseen ovat pysyneet suljettuna.

 

Lisäksi viime vuosina arvoliberalismi on varsinkin feministihallituksen aikana edennyt niin valtavaa vauhtia, että jopa Halla-ahoa hirvittää. Ehkäpä hänelle on tullut hieman huono omatunto, jota hän on yrittänyt rauhoittaa satunnaisilla ”ääriliberaaleja” kritisoivilla kommenteillaan.

 

Tai sitten Halla-aho vain yrittää rauhoittaa persujen syviä rivejä, jotka ovat kauhuissaan puolueen muuttumisesta feministien, ruotsinkielisten, liberaalien ja homottajien temmellyskentäksi.

 

Riikka Purran vasen käsi Marika Sorja fanittaa dildoilevaa arvoliberalismia!

 

 

Niinpä Halla-aho alkoi kesällä ihan avoimesti puhua feministisestä kulttuurivallankumouksesta ja kulttuurisodasta. Tosin tietysti ihan vain retorisella tasolla ja sekin vain koska oli jo Kokoomuksen ja suvakkien mieliksi luopumassa puheenjohtajuudesta.

 

Jussi Halla-ahon kulttuurivallankumouspuhe aito vai huijaus?

 

 

Putkonen siis määräsi Halla-ahon syrjään ja äärinatottaja Purra järjestettiin sähköisellä äänestyksellä puheenjohtajaksi. Purran tehtävänä on ENTISESTÄÄN lisätä arvoliberalismia, jotta voidaan luoda hyvät suhteet feminisoituneisiin porvaripuolueisiin ja päästä hallitukseen natottamaan. Ja tietysti leikkaamaan suomalaisilta, jotta seuraavassa lamassa voidaan suurilla pankkituilla pelastaa Natoa rahoittava pankkikartelli.

 

Niinpä ei ole ihme, että persut eivät suostu ottamaan kantaa liukuhihna-aborttilakiin. Eli taas käytetään tätä samaa hämäysstrategiaa: Ollaan kriittisiä, muttei koskaan vastaisia. Vanha laulu: Ollaan EU-kriittisiä, muttei vastaisia. Eurokriittisiä, muttei vastaisia. Nato-kriittisiä, muttei vastaisia. Koronatyranniakriittisiä, muttei vastaisia. Ilmastokulttikriittisiä, muttei vastaisia. Pankkikartellikriittisiä, muttei vastaisia. Poliisivaltiolakipakettikriittisiä, muttei vastaisia. Sensuurikriittisiä, muttei vastaisia. Äänestyskonekriittisiä, muttei vastaisia. Afgaanien hakemiseen kriittisesti suhtautuvia, muttei vastaisia. Homoliitto ja homoadoptiokriittisiä, muttei vastaisia. Isättömyyslakikriittisiä, muttei vastaisia. Liukuhihna-aborttikriittisiä, muttei vastaisia. Jne, jne. Suvakit vie ja persut kitisee.

 

Viime aikoina tämä mädättäminen on viety vieläkin suvakimmalle tasolle. Nykyään persut ei ole usein enää edes kriittinen, vaan EOS! Nykyään puolue ei enää osaa sanoa.

 

Tätä kitinä- ja EOS-strategiaa johtavat tietysti Matti Putkonen, Riikka Purra ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio, joka on erittäin taitava huijari ja valehtelija. Tavio on luonut itselleen kansallismielisen ja konservatiivisen imagon, vaikka on erittäin arvoliberaali. Kaiken kukkuraksi Tavio on globalistista pankkikartellia pyörittävien sionistien kätyri, joka kannattaa jopa vauvojen leikkelyä. Ei ihme, että valtamedia tuo häntä jatkuvasti esille mahdollisimman positiivisessa valossa.

 

Persujen Ville Tavio tuomitsee pridetyksen?

 

Niinpä viime vuonna Purra ja Tavio ilmoittivat, etteivät persut ole vielä luoneet mielipidettään liukuhihna-abortista. Persut kuulemma tarvitsevat miettimisaikaa. MITÄ MIETTIMISTÄ JA POHDISKELUA SIINÄ ON??

 

Perussuomalaisten ryhmänjohtaja Ville Tavio ilmoittaa, että ryhmä ei ole vielä muodostanut kantaa aloitteeseen.

– Ennen kannan muodostusta on hyvä kuulla asiantuntijoita ja käydä myös eettistä pohdiskelua, Tavio viestittää.

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Tässä olisi todella hyvä paikka persuilla nostaa profiiliaan ja saada PALJON äänestäjiä sekä kokoomuksesta että varsinkin keskustasta, joka uskomattomalla tavalla suosittelee lain puolesta äänestämistä. Keskustan kansanedustajille on siis persujen tavoin annettu ”vapaat kädet” äänestää, mutta vahvalla äänestyssuosituksella tappolinjan puolesta. Keskustan naisjärjestö nimittäin ihan fanaattisesti tukee lakia, joten niin myös puolueen feministinen johto.

 

Mutta mitä tekee persut? Jättää tämän kultaisen mahdollisuuden käyttämättä. Purran ja Tavion johdolla persut käytännössä TAAS tukee feministihallitusta. Niinpä lakiehdotuksen vastainen kampanja on jäänyt Päivi Räsäsen harteille.

 

Video löytyi: Marssi Elämän Puolesta ei lässähtänytkään!

 

 

Purra ja Tavio huijaavat olan takaa persukenttää. Purra nimittäin puheenjohtajatentissä ilmoitti kannattavansa nykyistä aborttilakia. Kukaan ei tietysti kysynyt häneltä, että aikooko tehdä KÄYTÄNNÖSSÄ mitään uuden lain torppaamiseksi. Ei tietenkään aio. Suvakithan voisivat vielä suuttua.

 

Niinpä Ylen toimittajatkin nyt ilakoiden korostavat, että vain kristillisdemokraattinen puolue vastustaa liukuhihna-aborttia.

 

Ylen kyselyn mukaan myös enemmistö eduskuntapuolueista kannattaa OmaTahto2020 -kansalaisaloitetta. Ainoastaan kristillisdemokraatit on ilmoittanut vastustavansa sitä

Päivi Räsänen on huolissaan siitä, että jos laista poistuu vaatimus kahden lääkärin päätöksestä, samalla harkintaan käytetty aika lyhentyisi.

– Menetettäisiin mahdollisuus käydä läpi sosiaalisia ongelmia, jotka ovat johtamassa aborttiin, jos mitään perusteluja ei tarvittaisi, Räsänen sanoo Ylen jutussa.

 

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

 

Hetkinen!

 

Ei voi olla.

 

Onko jutussa virhe? Vai eikö Ano Turtiaisen Valta Kuuluu Kansalle (VKK) puoluekaan vastusta liukuhihna-abortteja???????

 

Tässä olisi VKK:lle tuhannen taalan paikka. Miksi he ovat niin hiljaa?

 

 

 

Lue lisää:

Satanistit: Abortti on satanistinen rituaali

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

14 thoughts on “Persut eivät vastusta liukuhihna-aborttilakia: Riikka Purra ja Ville Tavio käänsivät takkinsa!

 1. On julmaa muttei mitenkään yllättävää että persut jättää taas kristilliset yksin näissä arvokysymyksissä. Ennen Juvonen ja Tavio pantiin häpeäpaaluun eduskuntaryhmässä näissä asioissa, mutta nyt koko ryhmä on heidän kannalla ja Tavio johtaa sitä! Kristilliset on ollut jo pitkään eduskunnan ainoa puolue jota voi pitää konservatiivisena.

 2. Elämä alkaa siitä kun ihmisen sydän alkaa lyödä ja kaikki sen jälkeen tehtävä elämän lopetus on henkirikos!

 3. Hedelmättömyys ja keskenmeno on monelle naiselle suuri tragedia ja samalla tuollanen satanistinen kuolemankultti voi polttaa nukkelapsia. Persuilla on nyt edessä päätös asettuvatko elämän vai kuoleman puolelle.

 4. Taas nähdään hyvin miten naisiin ei voi koskaan luottaa ja naisten valta ja vapaudet tuhoavat aina yhteiskunnan. Heti kun naisille annetaan ”vapaa oikeus päättää”, vapauksia ja valtaa, niin he alkavat välittömästi puukottamaan omaa kansaansa selkään. Ei senttiäkään vapauksia ja valtaa naisille! He tuhoavat Suomen.

 5. Suomalaisten kylmien feministen narttujen kannattaa mennä itseensä ihan omien etujensa takia ja miettiä hieman mihin nykyisten suomalaisten naisten käytös johtaa. Suomalaisten joutuessa sisällissotaan ja totaaliseen talousromahdukseen kylmiä narttuja ei tule auttamaan yhtään kukaan. Luulevatko naiset tosiaankin että kun Suomi joutuu sisällissotaan ja talous romahtaa, että suomalaiset miehet alkaisivatkin auttamaan ja suojelemaan heitä? Hahah. On totta, että suurin osa suomalaisista miehistä on raukkamaisia pelkureita, mutta myöskään oikeat suomalaiset miehet eivät tule tekemään mitään näille kylmille suomalaisille nartuille. Suomalaisten vittumainen asenne kaikkia miehiä kohtaan ja vallan vaatiminen kostautuvat todella pahasti.

 6. Kun naisten annetaan vapaasti päättää, niin ensin he tuhoavat kirkon ja kulttuurin. Sitten he avaavat rajat. Nyt he murhaavat lapset jos vain voivat vapaasti päättää. Nyt naiset itse näkevät, että he eivät kykene päättämään järkevästi. Naiset ovat relativisteja joille kaikki on vain suhteellista ja he toimivat täysin tunteiden, ei todellisuuden ja järjen mukaan. Naiset ovat aina tuhonneet yhteiskunnan aina kun ovat saaneet vallan yhteiskunnassa. Joka ikinen kerta historian aikana. Naisten ei voi antaa äänestää ja päättää, sillä he oikeasti tuhoavat tämän maan ja sen valkoisen kansan! Ennen pitkää naisten äänioikeus ja valta tullaankin perumaan.

 7. Viattomia lapsia murhaavat naiset pitää tuomita totaalisesti. Raiskaukset ovat eri asia. Jos aikuisena harrastat vapaasta tahdosta seksiä, sinä myös pidät vauvan, etkä murhaa sitä! Vaikka olisit minkälainen jakorasia ja huora tahansa, niin vauvoja et murhaa!

 8. Persujen feminismi on kuvottavaa!

  Teknisesti abortti on kansanmurhaa. Toki vammaiset/downin syndroomat pitää abortoida, kuin myös jos valkoinen nainen on paritellut negridin/kurdin tms. kanssa,niin raskauden keskeyttäminen voi olla ainoa vaihtoehto.

  Jo väärän abortin tehneet täytyy ohjata erittäin ankariin eheytyshoitoihin suljettuun keskukseen!

  Nyt suvakit ovat vaatimassa transuille ylivaltaa ja samalla ehdotetaan erittäin tärkeiden eheytyshoitojen kriminalisointia. Mikä mahtaa olla persujen kanta tähän täysin hulluun translain uudistukseen?

  Vai eikö sitä kantaa ole?!!

 9. Ei pakoteta naista aborttiin julmilla mielipiteillämme huonosta äidistä, koska hän luovuttaa syntyneen lapsensa lasta haluavalle pariskunnalle! Ylistetään elämää ja sen jatkumista, ei kuolemaa!

 10. Mä en nyt niin tosta abortista jaksais meuhkaa. Oon aika varma, että vasemmistolaiset tekee eniten abortteja, niin silloinhan se on hyvä asia. Tänne tarttis syntyä yhtään vasemmistopaskiaista.

 11. Olihan siellä kommenteissa yksi satanisti. Hetken jo luulin että teidän sivistäminen tuottaisi hedelmää – turhaan.

 12. Nykyiset lehmät pilaavat harvojen hyvien naisten maineen. Heitä on kieltämättä todella vähän. Mikseivät harvat hyvät naiset tuomitse ja lyttää näitä narttuja jotka pilaavat tämän maan ja kansan, sekä, saavat miehet vihaamaan myös harvoja hyviä naisia?

 13. Älykkäät konservatiivinaiset tiesivät aikoinaan ainakin, että naisten ei kannata mennä liian pitkälle ja haluta liikaa valtaa. Nykyiset naiset eivät tajua omaa parastaan, vaan tekevät juuri sitä mistä älykkäät konservatiivinaiset yrittivät varoittaa muita naisia. Naisten vapauksia tullaan poistamaan erittäin ankaralla kädellä, sillä muuten he tuhoavat tämän kansan. Nykyinen mädätys ja tuho on mahdollista juuri naisten saaman vallan ja vapauden takia. Juuri miehet kannattavat kansallismielisyyttä, perinteisiä perhearvoja, eroa EU:sta, heikkoa valtiota ja hallintoa, totaalista sanan ja kokoontumisen vapautta, luonnollista ja loogista tiedettä jne.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*