Marco de Wit 15 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Monet persut ovat niin tyhmiä, että kuvittelevat Suomella olevan ”kunniavelkaa” Afgaaneille.

 

Miksi persut haluavat pedoafgaaneja Suomeen? Nato käskee!

 

Kaiken kukkuraksi monet persut haluavat Afganistanista miesturvisten sijasta mieluummin naisturviksia. He kuvittelevat, että naisafgaaneista ei ole mitään vaaraa.

 

Tämä siitä huolimatta, että sekä mies- että naisafgaanit ovat tuhoamassa Suomen kansaa demografisesti. Afgaanimiehet usein ryöstävät suomalaismieheltä puolison ja agfaaninaiset taas synnyttävät valtavasti lisää afgaaneja.

 

Toiseksi, käytännössä kaikki mies- ja naisafgaanit ovat islamisteja! Itse asiassa naiset useimmiten vielä enemmän islamistisia!

 

Miksikö? Koska afgaanien kansallinen kulttuuri on PALJON riistävämpi naisia ja lapsia kohtaan kuin islam, joka on siis valtava parannus naisten ja lasten oikeuksiin. Tämän vuoksi Talebaneillakin on niin suuri kannatus afgaaninaisten keskuudessa.

 

Niinpä ulkomaisillakin eli myös suomalaisilla naisilla on ollut niin suuri rooli ISIS:en organisaatiossa. Islamistimaihin lähteneet suomalaiset naiset ovat ihan oikein tajunneet, että varsinkin kriisioloissa ääri-islami suojaa heidän oikeuksiaan paljon paremmin kuin paikallinen kulttuuri.

 

Isis-tytöt puolustavat “vääräuskoisten” käyttöä seksiorjina

 

Afgaani- ja ISIS-naisten tuominen Suomeen siis taatusti lisää islamismia, koska nämä islamistinaiset ensinnäkin synnyttävät valtavasti lapsia ja toiseksi aivopesevät heidät kovan linjan islamismiin. Tämän huomaa hyvin myös tästä islamistinaisten omasta mielenosoituksesta. Aateen palo on käsin kosketeltavaa.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Islamistinen naisten mielenosoitus

 1. Suomalaiset maanpetturinartut annamme ilomielin islamisteille ja jihadisteille, tietysti jos naiset haluavat. Suomalaisiin, eikä mihinkään muihin naisiin ei pidä koskaan luottaa yhteiskunnan asioissa.

 2. Annetaan kaikki suomalaiset naiset afgaaneille. Vittuako näitä kylmiä ja miehiä vihaavia lehmiä pitämään. Itänaapureista löytyy paremmat naiset. Suomalaisia naisia ei kiinnosta vittuakaan oma kansa ja maa. Miesten ei pidä missään nimessä uhrautua kylmien ja miehiä vihaavien lehmien takia, sillä suomalaiset miehet eivät tule heiltä koskaan kuitenkaan saamaan yhtään mitään vastineeksi. Ei se mene niin, että, suomalaiset miehet uhraavat nahkansa vittumaisten naisten takia jotka vihaavat ja halveksivat suomalaisia miehiä.

  Eivät suomalaiset naiset edes halua suomalaisia miehiä! Onneksi sisällissota ja talousromahdus on tulossa, niin nämä vittumaiset ja kylmät suomalaiset lehmät menevät siinä samalla kun suomalaiset miehet eivät heitä tule pelastamaan. Eivät kaikki suomalaiset miehet ole pelkureita, mutta eivät hekään tule auttamaan näitä kylmiä suomalaisia lehmiä. Hyvää onnea vain yksinänne lehmät.

 3. > Isis-tytöt puolustavat «vääräuskoisten»
  > käyttöä seksiorjina

  Tuo on aivan luonnollinen asenne ja sen perusta on oman perheen etu.

  Jos Suomessakin miehet alkavat valtion suojeluksessa raiskaamaan lapsia, eikö silloin suomalaisenkin reaktio ole: parempi, että raiskaavat naapurin lapsia, niin omat säilyvät.
  – Koska «naapurin lapset» -sanonta kohdistuu johonkin nimettyyn henkilöön, kannattaa se korvata vaikkapa sanalla «vääräuskoiset», koronakieltäjät, äärioikeistolaiset tai jollain muulla vastaavalla ilmaisulla,
  – jonka sitten tulkitaan antavan «oikeutuksen» raiskaamiselle.

 4. Isis varsinkin on todellisuudessa hyvin monietninen ja feministinen järjestö. Heillä on/on ollut paljon eri maista tulleita miehiä ja naisia johdossa. He toimivat miehittäjän lailla ja surmaavat ja telottavat raa’asti ketä tykkäävät.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*