Marco de Wit 15 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Alla olevassa kaaviossa hyvin todetaan kuinka kyse on vain ”koronaan liittyvistä” kuolemista. Eli jos joku kuolee koronan kanssa, niin sitten tilastonikkarit määrittelevät hänet koronakuolleeksi. Siis vaikka oli 80-vuotias monisairas vanhus.

 

Vale. Emävale. Tilasto.

 

Todellisuudessa mitään koronaa ei ole olemassakaan, mutta vaikka olisikin, niin virallistenkin tilastojen mukaan kuolleisuus ei ole lisääntynyt missään vaiheessa eikä myöskään tehohoidettavat. Koko pandemia on pelkkää valetta, jossa flunssaa on vain alettu kutsumaan koronaksi, jotta voitaisiin rakentaa poliisivaltio.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Kuinka monta koronakuollutta? Nolla!

 1. Toivon vain ettette tukeudu lääkehoitoon, kun joku päivä saatte tuon satutaudin. Kaikki voittaisivat.

 2. Ihmisiä kuolee ties mihin joka päivä!

  Jos korona olisi vaarallinen globaali pandemia kuten väitetään, niin silloin maapallon väestö olisi vähentynyt viime ja tämän vuoden aikana, mutta näin ei ole käynyt!

  Tosiasiassa väestökasvu jatkuu holtittomana!

 3. Kun sää Marco kuitenkin uskot mitä internetissä sanotaan niin googlaa vaikka ”father of five dies of covid” tai ”former covid sceptic dies”.

  Se on moro!

  1. Joo joo. Amerikassa piti jo kertaalleen kuolleita tappaa uudestaan coronaan. Niin paha tauti se on ettei kuolleetkaan ole turvassa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*