Marco de Wit 15 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Evoluutio on tehnyt ihmisistä järjellisiä olentoja, jotka tietävät totuuden merkityksen sekä luonnontieteissä että myös ihmistieteissä (logiikka, matematiikka, etiikka, jne.).

 

Niinpä oikeudenmukaisen yhteiskunnan luominen pitäisi olla helppoa ja maailma voisi siirtyä vapauteen, vaurauteen ja rauhaan.

 

Mistä sitten kiikistää? Siitä, että evoluutio on tehnyt ihmisistä myös erittäin lyhytnäköisen itsekkäitä. Jokainen geeni haluaa voittaa olemassaolon taistelun, muttä älytön geeni haluaa tehdä sen lyhytnäköisesti.

 

 

 

Tämän vuoksi ihmisille on kehittynyt relativistinen kaksoisstandardi, jonka avulla hänen on helppo valehdella sekä itselleen että muille. Yksilö esim. vaatii muita olemaan rehellisiä, mutta itse aina tarvittaessa valehtelee. Samoin hän vaatii muita kunnioittamaan yksilön itsemääräämisoikeutta kehoonsa ja omaisuuteensa. Itse hän ei kuitenkaan teekään niin, vaan keksii aina tekosyitä väkivaltaan ja monenlaisiin huijauksiin. (Esim. vaatii verotusta ja kartellioikeuksia.)

 

 

Kaiken kukkuraksi evoluutio on vahvistanut kaksoisstandardia ryhmälojaalisuudella. Näin totuudesta tulee vieläkin relativistisempi eli yksilöllä on taipumus uskoa sitä mitä ryhmän valtaenemmistö pitää totena. Evolutiivisesti tästä on hyötyä varsinkin silloin, kun ryhmän jäsenet ovat hyvin tyhmiä. Näin ryhmän eliitin älykkäämmät mielipiteet ikäänkuin automaattisesti ilman argumentaatiota leviävät myös tyhmien jäsenten keskuuteen.

 

Tässä ryhmien välisessä kilpailussa älykkäimmän eliitin omaava ryhmä sitten luo niin vapaan ja vauraan sivilisaation, että muut ryhmät alkavat matkimaan sitä. Näin vapaus ja vauraus leviää koko maailmaan.

 

 

Kuvassa linkki videoon

 

 

Tässä upeassa kuviossa on kuitenkin yksi heikkous: Mitäs jos joku erittäin älykäs ja ovela ulkopuolinen ryhmä päättää ottaa tuon mahtavan sivilisaation haltuunsa? Se on yllättävän helppoa, koska tavalliset yksilöt nimenomaan seuraavat johtajaa. Kaappareiden ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa sivilisaation rahajärjestelmä haltuunsa, rakentaa oma monopolistinen rahakone ja sitten rahoittaa sillä infoeliitin (akatemia, valtamedia) ja poliittisen eliitin manipulointi ja haltuunotto.

 

Tämän jälkeen tämä vierasperäinen vihamielinen eliitti pystyy pitkälle hallitsemaan maailmaa. Sillä on kuitenkin vielä yksi ongelma: Tavalliset ihmiset saattavat nousta kapinaan varsinkin jonkun talouslaman aikana. Niinpä tämä eliitti aloittaa tehokkaan hajoita ja hallitse -operaation:

 

 1. Hajoitetaan luonnolliset yksiköt (perheet, paikallisyhteisöt, kirkot) kulttuurimarxismilla
 2. Hajoitetaan kansat avoimilla rajoilla (Israel ainoa poikkeus)
 3. Luodaan globalistinen sota- ja poliisivaltio, joka tuhoaa kaikki toisinajattelijat (U$Srael, Nato)

 

Osana tätä operaatiota on tärkeä kääntää perinteiset poliittiset liikkeet ja puolueet päälaelleen. Näin vasemmistosta ja oikeistosta tehdään uusvasemmisto ja uusoikeisto, jotka hyväksyvät globalismin. Samoin konservatiiveista tehdään uuskonservatiiveja, jotka käytännössä hyväksyvät kulttuurimarxismin.

 

Koko tämä operaatio on tietysti uskomaton siinä mielessä, että yhden ihmisiän aikana käännetään yksilön kaikki mielipiteet päälaelleen. Tyhmimmät eivät edes sitä tajua tai jos tajuavat, niin kokevat tulleensa ”modernimmaksi”, ”realistisemmiksi” ja ”suvaitsevammiksi”.

 

Aivopesu ei kuitenkaan ole aina helppoa. Varsinkin kansallismielisten puolueiden aktiivijäsenten aivopeseminen on vaikeaa. He ovat vuosien ajan taistelleet vapauden, itsenäisyyden ja perhearvojen puolesta. Heidän aivopesemisensä edellyttää:

 

1. Hämäämistä käsitteitä mädättämällä

Mädätetään ja sekoitetaan esim. vapauden käsite tasa-arvolla, rotu- ja sukupuolikäsitteet identiteettiteorialla ja mädätetään itsenäisyyden käsite pala palalta, kuten alla olevassa jutussa on selitetty.

 

Missä olet aitokansallismielisellä kartalla?

 

 

2. Siirtymällä vastaisuudesta kriittisyyteen ja lopulta neutraaliuteen

Esimerkiksi EU- ja eurovastaisuudesta siirrytään kriittisyyteen ja lopulta ollaan niin neutraaleja, ettei järjestetä edes infokampanjoita ja mielenosoituksia EU:ta ja euroa vastaan. Tai homoavioliittolain ja homoadoption vastustamisesta siirrytään kriittisyyteen ja lopulta puolue ei ota kantaa edes homopropagandaan, isättömyyslakiin ja liukuhihna-aborttiin.

 

Persut eivät vastusta liukuhihna-aborttilakia: Riikka Purra ja Ville Tavio käänsivät takkinsa!

 

 

3. Luomalla monenlaisia takaportteja globalismiin ja arvoliberalismiin

Esimerkiksi Nato-vastaisuudesta siirrytään kriittisyyteen ja lopulta neutraalisti hyväksytään takaportin Nato eli Natokumppanuus. Sama juttu pakkoruotsin vastaisuudesta siirrytään kriittisyyteen ja lopulta neutraalisti vaaditaan takaporttia pakkoruotsiin eli kolmatta vierasta kieltä.

 

Riikka Purran 12 takaporttia arvoliberalismiin ja globalismiin

 

 

4. Vedotaan realistisuuteen

Selitetään esimerkiksi, ettei totuutta voi kertoa ja itsenäisyyttä ja vapautta vaatia, koska kansa on liian tyhmää. Samalla ei kuitenkaan tehdä mitään kansaa valistavia polarisoivia kampanjoita, koska sitten ei päästäisi ”vaikuttamaan” hallitukseen. Kansanäänestysstrategian sijasta omaksutaan siis lobbausstrategia. Systeemin muuttamisen sijasta pyritään vain viilaamaan systeemiä.

 

Kysymys Riikka Purraa fanittaville: Miksi Purra sabotoi Fixit-projektin?

 

 

5. Vedotaan yhtenäisyyteen

Selitetään valistus- ja kansanäänestystrategioita kannattaville, että lobbausstrategiaa kannattavaa puoluejohtoa ei saa kritisoida ja haastaa, koska se vaarantaisi puolueen yhtenäisyyden. Edes puoluejohdon valtaa sementoivaa puoluekokouksen sähköistä äänestystä ei saa kritisoida, koska se saattaisi puolueen huonoon valoon.

 

Matti Putkonen persujen sähköisen pj-äänestyksen takana? Miksei kukaan vastusta?

 

 

Näiden viiden kikan avulla on siis mahdollista kääntää konservatiivinen kansallismielinen puolue uuskonservatiiviseksi globalistipuolueeksi.

 

Tässä kaikki. Eikö olekin simppeliä?

 

Itse asiassa niin simppeliä, että kaikki älykkäät ihmiset tajuavat sen helposti sen jälkeen, kun uskaltavat asiaa alkaa miettimään. Luonnollisesti heille tulee alussa kieltoreaktio eli denialismi, mutta lopulta he sen ymmärtävät. Prosessi etenee seuraavasti.

 

 

 

Nyt sitten tietysti voi ihmetellä, että miksi niin harva valitsee sinisen tien? Yksinkertaista. Se on lähes varma tuhon tie. Ensinnäkin massojen käännyttäminen on lähes toivotonta, kuten Mark Twain sanoi.

 

 

 

Toiseksi, eliitillä on käytettävissään monia epävirallisia ja virallisia sanktioita, joilla totuuden torvit pistetään kärsimään. Äärimmäisen harva ihminen on niin rohkea, että nousee valtaeliittiä vastaan varsinkin, kun sillä on aivopesty kansa puolellaan. Varsinkaan Suomen kulttuurissa ei arvosteta ns. totuuden torvia.

 

 

Kolmanneksi, eliitin käännyttäminen on mahdotonta, koska he ovat kaikki käytännössä korkeimman eliitin ostettuja kätyreitä. Korkein eliitti puolestaan on nimenomaan sitä erittäin vihamielistä eliittiä, joka ei taatusti käänny.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Pankkiirit ja sionistit!

 

Mitä siis tehdä? Tästä Laiton Lehti tulee vielä kirjoittamaan monta juttua.

 

 

 

Lue lisää:

Top 10 vihakirjaa: Ketkä hallitsevat maailmaa? Kansanmurhaajat nimetty!

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “Miksi kaikki poliitikot valehtelevat? Tyhmä kansa, juutalaiset vai Nato?

 1. Tämä on mahdollista pitkälti kolmesta syystä:

  1) Naiset on nostettu valtaan, jolloin he ovat alkaneet välittömästi puukottamaan kansaansa, maataan, kulttuuriaan ja kristinuskoa selkään. Naiset ovat historiassa aina tuhonneet yhteiskunnan saatuaan valtaa ja vapauksia. Naisiin ei koskaan pidä luottaa yhteiskunnan asioissa. Se on tuhon tie.

  2) Myrkylliset mutantit ovat nousseet valtaan. Tämä näkyy selvästi myös Perussuomalaisista. Jussi Halla-ahosta, Riikka Purrasta jne. kaikista näkyy selvästi kuinka heillä on myös ulkoisesti sairaat ja huonot geenit. Riikka Purra jopa kuulostaa siltä kuinka hän saisi milloin tahansa sydän tai astmakohtauksen.

  3) Suomalaisista on tullut terminaalisen tyhmiä. Kaiken kukkuraksi suomalaiset ovat ainoana kansana täysin sokeita kaikille auktoriteeteille.

  1. Hyviä pointteja, mutta kuka on nostanut naiset valtaan ja edistänyt sekä myrkyllisten mutanttien kehittymistä että keskimääräisen älykkyysosamäärän alenemista? Tietysti vihamielinen eliitti, jonka VALKOISET MIEHET ovat antaneet nousta valtaan! (Arabit, mustat ja mongolidit eivät siihen ole koskaan suostuneet.)

   Tämä vihamielinen elitti sitten EI avaa omia rajojaan eikä anna omassa ryhmässää naisille paljon valtaa sekä estää myrkyllisten mutanttien kehittymisen ja älykkyyden alenemisen euganiikalla, jota ovat jo harrastaneet tuhansia vuosia.

   Olen kirjoittanut tästä kirjan, joka on lähes valmis. https://holycrusade.news/2021/04/22/the-rationalist-liberty-manifesto-the-parasite-theory-of-history/

 2. Yksi ensimmäisistä askeleista on poistaa valta ja vapaudet naisilta. Ilman tätä ei voida palata täyteen vapauteen ja patriarkaattiin. Naiset tulevat aina tuhoamaan Suomen kansan monella eri tavalla.

  Toisekseen rahakone pitää vallata takaisin suomalaisille. Naisetkin seuraavat vain rahan valtaa. Näin naiset eivät tule koskaan alistumaan suomalaisille miehille, va

 3. Maan ja kansan tuhoaminen on kaikkein tehokkainta ostamalla naiset pettämään rotunsa ja kansansa. Kaikkia miehiä on hyvin vaikea ostaa, mutta naiset voidaan ostaa hyvin helposti pettämään oman rotunsa ja kansansa. Rahaeliitti tietää tämän erittäin hyvin. Eikö Marco uskalla kertoa kuinka vika on hyvin pitkälle juuri naisissa ja naisten saamassa vallassa ja vapauksissa?

  On erittäin kriittistä, että esimerkiksi naisten äänioikeus perutaan heti ensimmäisenä. Kaikesta vahingollisesta ja syntisestä on kuitenkin tehty hyveellistä, kuten myös naisten vallasta ja vapauksista, homosaatiosta, transusaatiosta jne.

  Suomen talous on romahtamassa hyvin pian ja pitkälti naisten takia joudumme monikulttuuriseen sisällissotaan. Jos Suomen kansa selviää vielä tästä, on selvää että naisten valtaa ja vapauksia ei tulla enää sallimaan. Se on tuhon tie.

  1. Joo, siis toki se vihamielinen vieras eliitti harjoittaa hajoita ja hallitse -taktiikkaa ensisijaisesti perheitä hajoittamalla. Eli yllyttämällä feminismiä, homotusta, transusaatiota, jne. Feminismi on suuri ase, koska naisia on niin paljon ja heidät on paljon helpompi aivopestä kuin miehet. Mutta näinhän luonto on tarkoittanutkin eli ei sitä voi kovasti esim. parikymppisiä nuoria naisia syyttää, että miehet ovat luovuttaneet maan vihamieliselle eliitille…

   1. Päätöimittaja vastailee taas omiin kommenteihinsa. Ainoa lehti maailmassa missä kommentikentässä näin mielipuolista menoa.

 4. Enemmän kiinnostaa miksi Marcoliini valehtelee. Venäläinen raha, hulluus vai koulukiusattu? Niin tai näin, mutta kaikki ”jutut” kopioitu jenkkien foliohatuilta ja käännetty vielä tökerösti.

 5. Kun et halua yhteiskunnalta mitään, vasta silloin olet vapaa !!

  Siihen asti sinua kuljetetaan kuin pässiä narussa ja siihen asti sinua käytetään hyväksi. Siihen asti Mtrix omistaa sinut.

 6. Persut erosi suuresti muista puolueista tuhotessaan nuorisojärjestöstä erilaisten poliittisten linjojen vuoksi. Muissa puolueissa äänestetään nuorisojärjestöjen aloitteista ja nuorisojärjestöt voi olla hyvinkin eri mieltä emopuolueen kanssa joissain asioissa, mutta persut haluaa pitää nuoret otteessaan ja ovat valmiit käyttämään siihen aivan ennennäkemättömän röyhkeitä ja diktatuureista tuttuja menetelmiä. Nuorilta ja jäseniltä sallitaan lipuminen vain liberaalimpaan ja suvakimpaan suuntaan, mutta jos suunta on toinen niin sinut tuhotaan.

 7. Muissa puolueissa linjan määrää jäsenistö ja persuissa poliittiseksi suunnittelijaksi kutsuttu Putkosen alainen puoluevirkailija.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*