Marco de Wit 15 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kyseessä on siis ns. knock out-peli, jossa joku tummaihoinen lyö yllättäen valkoista naamaan.

 

Moni islamisti pitää tästä pelistä niin, että lyö valkoista naista naamaan.

 

Laiton Lehti on tästä ilmiöstä julkaissut lukuisia videoita, mutta ne on kaikki nopeasti sensuroitu.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

22 thoughts on “Päivän kuva

 1. Toivottavasti uhri oli vihreiden äänestäjä, jokatapauksessa poliisin olisi parasta vaihteeksi saada joku noista kiinni

 2. Naiset itse haluavat avoimia rajoja ja monikulttuurisuutta. Eikö naisille voida perustaa omaa osavaltiota Uudellemaalle, jonne siirtyvät kaikki rotupetturit?

 3. Todella törkeetä! Onneksi on laiton lehti joka kertoo tästäkin ja näytää vielä kuvat.Mikään muu lehti ei tätä tee. siksi luen vain ja ainoastaan laitonta lehteä,ennen luin mv lehteä mutta nyt siellä nuollaan vain putinin rectumia.

  1. Kyllä MV- lehden täytyy myös kuulua kansallismielisen lukuvalikoimaan.
   Putinin ja Venäjä- mielisyyden vastakohtina ovatkin sitten EU- NATO ja USA. Ovatko ne parempia palvonnan kohteita?

 4. Hyvin kuvaavaa, kun eräs luuseri kirjoittaa tässä viestiketjussa, että lukee ainoastaan tätä julkaisua. mahtaa olla idiotilla hieno maailmankuva. Totuus on, että tätä lehteä lukee muutaman kymmenen idiootin ydinryhmä. Heitä yhdistää monisukupolvinen työttömyys, tunne osattomuudesta, ja alhainen älykkyysosamäärä. tästä samasta syystä Marsun toiminta jää tässä paskajulkaisussa räksyttämiseen. sinä ja ryhmäsi ei kykene mihinkään orgnisoituun ja suunniteltuun pitkäjänteiseen työhön. Kannattajat ovat henkisesti ja fyysisesti huonossa suorituskyvyssä.

  Äläkä vain julkaise tätä Urpo!

  1. Joo tässä ns. kansallismielisessä ei taida kovin moni käydä töissä. Käykö kukaan itseasiassa? Reformi-studion kaksikko käy mielikuvitustöissä mutta sitä ei lasketa.

 5. Kaveri varmaan väittää olevansa suomalainen ja näyttää muukalaispassia.

  Ninhän se yksi neekerityttökin sanoi tv:ssä olevansa suomalainen vaikka ihon väri ja kallon muoto oli suoraan kuin afrikasta.

 6. Uhrin on pakko olla suvakkipoliitikko/virkamies tai heidän perheenjäsen. Ei tätä tunnistekuvan julkaisua muuten pysty selittämään!

  Perinteisesti Polpo on pimittänyt viimeiseen asti tekijän kuvaa, jos kyseessä on matu!

  Miksi Helsingin poliisi ei selvitä 2020 kesän ravintola Kaivohuoneen edessä matujen suorittamaa raakaa murhaa, jossa kuoli nuori vaalearotuinen suomalainen mies, joka ei ollut edes ehtinyt perhettä perustaa. Voiko kyse olla siitä, että murhaamista valvoi kaksi Helsingin poliisia? Nämä poliisit eivät suostuneet ottamaan edes rikosilmoitusta vastaan murhatun uhrin kavereilta!

 7. Tyypillä on päällä ns. ’Matutakki’ eli n. 1100-1400e. Maksava Canada goose. Mistähän rahat saatu? On myös tyypillistä matuille, että aikuisilla miehillä on päällä nuorisovaatteita. En nyt tarkoita takkia, vaan tyypin luurankohousuja.
  Onko ukolla muuten raitoja etuhiuksissa? Viettääkö hän uuttaa nuoruuttaa Euroopassa? Suuret luulot itsestään?
  Ilmeisesti nainen junalaiturilla ei väistänyt tarpeeksi nopeasti kun matu fillaroi paikalle. Matu joutui pysähtymään ja kyllähän tämä hermostuttaa. Etenkin jos on vetänyt piriä.

 8. Bill Gatesilta tulossa usi koronahuijaus.

  – Bill Gates Dumps the Coronavirus, Prepares for His Next Virus Hoax

  Bill ja Melinda Gatesin säätiö, jonka neuvot ohjasivat suurta osaa maailmanlaajuisesta reaktiosta Covid-pandemiaan, on näennäisesti pessyt kätensä viruksesta:

  Maailma ei ole valmistautunut kohtaamaan seuraavaa suurta pandemiaa!

  Säätiön tiistaina julkistama vuosiraportti valitteli koronan aiheuttamaa köyhyyden lisääntymistä. — Unohti mainita, että korona-virus ei ole käskenyt ketään jäämään poistyöstä tai lopettamaan tuotantoa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*