7 thoughts on “Päivän video: Hitler vs. Piha

 1. Kirsi Piha on juuri tällainen malliesimerkki tyypillisestä suomalaisesta lehmästä. Miksi miehet ovat taistelleet ja miksi heidän pitäisi taistella juuri tälläisten vastaavien lehmien puolesta. Muissa maissa tajutaan, että kylmien narttujen ja lehmien puolesta ei taistella. Ainoastaan Suomessa naiset voivat olla avoimesti ylimielisiä, kylmiä ja feministisiä narttuja. Ei tälläisten puolesta pidä uhrautua ja taistella.

  Naiset itse haluavat tuhota maan ja kansan, sekä pitää rajat auki. Älä taistele ja uhraudu kylmien ja miehiä vihaavien lehmien takia.

 2. Perusongelmasta kertoo hyvin se, että 80, jopa 90 prosenttia avioeroista on naisten aloittamia. Aiemmin naiset eivät voineet hakea avioeroa tai avioeron syy piti todistaa ja perustella. Nyt kun tätä ei tarvitse tehdä, naiset hakevat massoittain avioeroja.

  Aiemmin naisilla ei ollut äänioikeutta. Saatuaan äänioikeuden naiset alkoivat välittömästi tuhoamaan omaa valkoista kansaansa ja kristinuskoa.

  Naisten äänioikeus pitää ehdottomasti perua ja avioeroa ei pidä voida vain saada tuosta vain, vaan naisten pitää todistaa avioeron olevan perusteltu. Tämähän olisikin naisille suuri ongelma, sillä huomattaisiin nopeasti, että naisilla ei ole syytä ja perustetta saada avioeroa.

  Naiset ovat luontaisia relativisteja, kansansa ja rotunsa pettureita, sekä suuren ja vahvan valtion, sekä sensuurin kannattajia.

 3. Tietenkin ystävällinen Hitler on oikeassa! Hitler ei ole koskaan ollut väärässä!

  Ehkä me tarvitsemme uuden Hitlerin, joka laittaa suvakkilehmät kuriin ja nuoret homot erittäin ankariin eheytyshoitoihin eheytyskeskukseen!

  Uusi Hitler laittaisi myös matut töihin suljettuun työleiriin!

 4. Jos joku muistaa niin Kirsihän jäi eduskunnasta eläkkeelle vuonna 1996, muistaakseni sanoen ”olen loppuunpalanut”. Eli silloin 29 vuotias Kirsi oli tehnyt koko elämänmittaisen uransa ja antanut kaikkensa Suomelle, isänmaalleen. Mutta kas kummaa, sille saatiin järkättyä virka EU:sta. Mikä yllätys.

  Siinä Kirsi on kuitenkin oikeassa että täälä ON ahdistava ilmapiiri. Pitäisi pitää maskeja, käydä testeissä ja rokotuksissa. Iloittelu on kielletty. Pitäisi alistua korona-passiin. Valtiohallinto yhdessä ministerien kanssa keksii koko ajan keinoja tuhota suomalaista yhteiskuntaa ja tuhota suomalaisten taloutta. Ja sitten ne koittaa siirto-istuttaa koko ajan lisää luku- ja/tai kirjoitusaidottomia Suomeen. Niitä jotka eivät viitsi jälleenrakentaa omaa maataan tai puolustaa sitä. Niitä jotka hylkäävät perheensä ja pakenevat niin että sandaalit lentelee.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*