Marco de Wit 15 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Tieteessä vapaus ja kilpailu ovat ehdottomia edellytyksiä totuuden löytämiseksi.

 

Vapaus on kuitenkin tuhottu sensuurilla ja poliittisella korrektiudella. Kilpailu on puolestaan tuhottu keskittämällä tutkimus valtion ja globalististen suuryritysten tutkimuslaitoksiin. Näin tiede on totaalisesti politisoitu ja mädätetty.

 

Monet kuitenkin luulevat, että vain humanistiset tieteet voi mädättää. Ei pidä paikkaansa. Mädätys on levinnyt myös valtio- ja taloustieteisiin.

 

Sekä myös vielä ”kovempiin” tieteisiin, kuten lääketieteeseen (virustutkimus) että jopa biologiaan (esim. sukupuoli- ja rotututkimus).

 

 

 

Monet kuitenkin luulevat, että on yksi tieteenala, jota ei voi mädättää: Matematiikka.

 

Ei pidä paikkaansa. Ensinnäkin suvakit ovat kehittämässä ”kulttuurisidonnaista matematiikkaa”, jossa väärätkin vastaukset voivat olla kulttuurisesti oikeita tai ei ainakaan täysin vääriä.

 

Toinen ja vieläkin vakavampi uhka matematiikalle ovat monenlaiset muoti-ilmiöt, joissa matematiikka tehdään niin abstraktiksi, ettei sillä ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.

 

Tämä ongelma on tabu, mutta onneksi paljon intersektioonalisia pisteitä omaava naismatematiikko saa asiasta puhua.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Suvakit mädättämässä myös matematiikkaa

 1. Älä koskaan luota naisiin ja anna heille valtaa ja vapauksia. He tuhoavat kansamme ja maamme. Suomalaiset naiset tullaan pistämään kuriin ja perumaan naisten äänioikeus. Ei koskaan enää. Kansaamme ja maatamme ette naiset tuhoa. Juuri tämän takia rahaeliitti pyrkii aina lisäämään naisten valtaa ja vapauksia, koska he tietävät naisten tuhoavan yhteiskunnan, kulttuurin ja kristinuskon saatuaan yhtään valtaa ja vapauksia.

  Keskimäärin naiset ovat aina kehittyneet tekemään mitä miehet sanovat, eivät ajattelemaan omilla aivoillaan. Naisten älykkyydessä ja järjessä islamistit ja jihadistit ovat sentään täysin oikeassa.

  Nyt on naiset viimeinen aika ryömiä ja pyytää anteeksi virheitä, sekä luvata ettette koskaan yritä mitään enää tulevaisuudessa.

 2. Eikö oikea otsikko olisi, että naiset mädättämässä myös matematiikkaa. Ei kyse ole loppujen lopuksi edes suvakismista, vaan naisten saamasta vallasta, vapauksista ja mielisairaasta tavasta ajatella suhteellisesti. Naisten valta, vapaudet ja äänioikeus pitää poistaa tai Suomen valkoinen kansa tuhoutuu. Hyvin yksinkertaista. Naisia maan ja kansan tuhoutuminen ei kiinnosta, koska heitä kiinnostaa vain saada mahdollisimman paljon eri geenejä mistä valita. Naiset ovat sekä luontaisia relativisteja, että avointen rajojen ja monikulttuurisuuden kannattajia. Yhteenkään naiseen ei pidä koskaan luottaa. Kaikkialla muualla tajutaan tämä.

 3. Yksi hulluimmista tieteellisistä asiantuntijoista on tietenkin pahamaineinen ruotsalainen sekopää, eli Greta Thunberg, joka ”näkee” savupiipuissa hiilidioksidia. Tämän lisäksi tämä ”näkijä” kannattaa antifaa!

  Tietenkään Thunbergilla ei ole mitään akateemista tutkintoa!

  Greta Thunbergin fyysiset ominaisuudet myös herättävät kysymyksiä! On syytä muistaa, että hän on jo aikuinen nainen, mutta hänellä ei ole rintoja, eli hän on lauta! Thunbergilla on myös ”mantelisilmät”, jotka ovat perinteinen tuntomerkki Downin syndroomasta! Thunbergilla on myös vesipäisyyttä!

  Thunbergin lautaisuus voi johtua myös siitä, että hän on alunperin ollut Greg eikä Greta!

  1. Olen Greta kakkonen eli meillä on sama diagnoosi, mutta minä taas arvostan kovia tieteitä enemmän pehmeiden tieteiden sijaan. Voisin vaikka pyyhkiä takapuoleni mädätyksellä.

 4. Taas liittynyt suvakkeihin mitenkään, mutta todella harvoin näissä harhoissanne onkaan mitään logiikkaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*