Marco de Wit 16 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

9/11-iskujen vuosipäivän muistoksi Laiton Lehti kertoi kuinka Israel orkestroi koko iskun.

 

9/11 terrori-isku oli Israelin operaatio! Sionistipersut pimittää?

 

 

Moni lukija ihmetteli miksi Trump syyttää iskuista muslimeja. Hyvä kysymys.

 

Itse asiassa Trump ei alunperin syyttänyt muslimeja, vaan väitti iskun olevan ns. inside job eli sisäpiirin järjestämä! Hän tajusi välittömästi, etteivät lentokoneet olisi voineet torneja romahduttaa, joten niiden sisässä oli pakko olla räjähteitä.

 

Tässä Trump selittää asian muutama tunti iskujen jälkeen.

 

 

 

 

Trump selittää, että WTC-tornit oli rakennettu erittäin kestäviksi juuri sen takia, että lentokenttä oli niin lähellä.

 

 

 

 

Miksi sitten Trump alkoi myöhemmin valehtelemaan? Yksinkertaista. Hän tajusi, että ihmiset ovat liian tyhmiä ja raukkamaisia.

 

Vaikka ihmisille kertoisi totuuden, niin he eivät sitä kuitenkaan usko. Ihmisiä on paljon helpompi huijata kuin saada ymmärtämään heidän tulleen huijatuksi.

 

 

 

 

Itse asiassa tilanne on vielä pahempi. Jos joku selittää oman puolueesi poliitikkojen huijaavan sinua, niin luultavasti muutut aggressiiviseksi. Saatat jopa hyökätä totuudenpuhujan kimppuun. Vähintäänkin yrität kaikin keinoin demonisoida tai ainakin vaientaa totuudenpuhujan.

 

Tämä ilmiö on tietysti voimakkaammillaan persuissa, joissa puolueen pääperiaatteet (vapaus, itsenäisyys, perhearvot) ovat räikeässä ristiriidassa puoluejohdon toiminnan kanssa. Kritiikki vaiennetaan ”yhtenäisyyden” nimissä. Edes naurettavia sähköisiä äänestyskoneita ei saa kritisoida.

 

Kalifornian äänestyskoneet republikaaneille: Olet jo äänestänyt!! (Heräävätkö persutkin?)

 

 

Ja tässä ei ollut vielä edes se suurin ongelma. Vaikka saisitkin ihmiset ymmärtämään totuuden, niin mitä sitten?

 

Eivät ihmiset kuitenkaan vaatisi ketään vastuuseen. Päinvastoin. Lähes jokainen, joka on tajunnut äärijuutalaisten räjäyttäneen WTC-tornit muuttuu täriseväksi lampaaksi ja vaikenee asiasta loppuelämäkseen, jottei kukaan vain syyttäisi anti-semitismistä.

 

New Yorkissa varmaan ainakin neljännes, jollei jopa puolet tajuaa virallisen 9/11-selityksen olevan täyttä roskaa. Tästä huolimatta he eivät edes SALAISISSA lippuvaaleissa äänestä totuusliikkeen ehdokkaita parlamenttiin tai edes kunnanvaltuustoon.

 

 

Mutta ihmiset ovat vieläkin tyhmempiä. Useimmat hyväksyvät sähköisen äänestyksen, vaikka lippuäänestys olisi paljon turvallisempi. Oman lippuäänesi voit myöhemmin käydä vaikka tarkistamassa, mutta et sähköistä ääntä. Persujen puoluekokouksenkaan sähköistä äänestystä EI voi tarkistuslaskea! Tästä huolimatta zombipersutkin vain lammasmaisesti äänestävät Putkosen käskyjen mukaan sähköisillä äänestyskoneilla.

 

Riikka Purrakin tämän hyväksyy, koska itsekin pelkää ja halveksii puolueen tyhmiä jäseniä. Jos jäsen on niin tyhmä, että on jo 2013 asti hyväksynyt mukisematta sähköisen äänestyksen, niin häneen ei voi todellakaan luottaa missään asiassa. Sellainen jäsen on ihan oikeasti hullu sekopää. Niinpä parempi antaa vain Suomen historian pahamaisimman takapirun, Matti Putkosen hoitaa äänestykset 50-vuoden huijauskokemuksella.

 

Matti Putkonen persujen sähköisen pj-äänestyksen takana? Miksei kukaan vastusta?

 

 

Trump tajuaa tavallisten ihmisten olevan halveksittavia lampaita ja satanisteja, jotka palvelevat pahaa joko aktiivisesti tai passiivisesti. Niinpä Trump päätti pelastaa itsensä valtaeliitin kostolta alkamalla toistamaan virallista narratiivia.

 

Saman kuvion ovat tietysti tehneet monet muutkin älykkäät poliitikot. He alkavat valehtelemaan, koska tajuavat edustuksellisen demokratian edellyttävän älykästä ja rohkeaa kansaa, jota ei ole olemassakaan.

 

Logiikka on pitkälle sama kuin varkailla ja huijareilla. He katsovat tyhmien ja raukkamaisten ihmisten ansaitsevan tulevansa pahoinpidellyksi, ryöstetyksi ja huijatuksi. Usein huijarit myös liittyvät rikollisjengiin (poliitikkoihin) voidakseen ryöstää ja raiskata kansaa ja tulla itse rikkaaksi samalla, kun nauravat pankkiin kävellessään.

 

 

Tämä on tietysti moraalitonta, koska ainahan voisi liittyä vapaus- ja totuusliikkeeseen sekä vaatia suoraa demokratiaa. Mutta se on pitkä ja vaikea tie, jossa ei oikeasti nettoa varsinkin, kun tavalliset ihmiset eivät tue totuutta pätkääkään. Päinvastoin.

 

Niinpä huijarit kysyvät itseltään: Onko huijaaminen ja ryöstäminenkään niin paha juttu?

 

Jos jotain huijataan ja ryöstetään pari kertaa, niin silloinhan huijari on paha. Jos taas joku lammasmaisesti antaa poliitikkojen huijata, raiskata ja ryöstää itseään vuodesta toiseen, niin eikö hän silloin suorastaan kerjää tulevansa huijatuksi, raiskatuksi ja ryöstetyksi? Miksen liittyisi tähän ryöstö- ja raiskausorgiaan?

 

Tämä logiikka näkyy joissain maailmanloppu- ja zombi-elokuvissa, joissa ihmiset muuttuvat raiskaajiksi ja ryöstäjiksi, koska kukaan ei luota keneenkään. Tämä logiikka toimii kuitenkin ihan jokapäiväisessäkin elämässä. Ihmiset ovat lähes järjestään huijareita, jotka yrittävät vain lyhytnäköisesti ajaa omaa itsekästä etuaan.

 

Varsinkin edustuksellinen demokratia on nollasummapeliä, jossa tämä huijaus ja itsekkyys vielä moninkertaistuu. Politiikassa tavalliset ihmiset ovat aivottomia ja ahneita zombeja ja poliitikot vain yrittävät selviytyä äärimäisellä valehtelulla ja raakuudella.

 

 

Huijarin mukaan perusongelma ei ole huijaava teurastaja, vaan tyhmät idioottimaiset lampaat, jotka suorastaan jonottavat teuraalle.

 

Laiton Lehti voi vakuuttaa lukijoilleen, että KAIKKI poliitikot ajattelevat näin. He tietysti pelkäävät valtaeliitin kostoa, mutta pääsyy miksi he eivät uskalla puhua totta on tyhmän kansan pelko. He tajuavat elävänsä hullujenhuoneessa. He pelkäävät sinua, koska olet niin tyhmä.

 

Miksi kaikki poliitikot valehtelevat? Tyhmä kansa, juutalaiset vai Nato?

 

 

Sivilisaation suurin uhka ovatkin Matti ja Maija Meikäläinen.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Miksi Trump valehtelee muslimien tehneen 9/11-iskun?

 1. Trumpilla on yhteys juutalaisiin hänen tytär on juutalainen. Samallainen siionisti kuin Putin, Niinistö ja Persut.

  1. Kaikki hänen lapsenlapsensa taitaa olla juutalaisia.
   Trump oli siis osittain villi cowboy ja apulais-seriffi (varsinainen seriffi on pysyvä), mutta silti viimekädessä vain luottorengin osassa kaupungissa jossa hattumaakari-suku määrää ja omistaa kaiken olennaisen.
   Deputy Trump varmisti perheensä edun ja tulevaisuuden.

 2. Trump on mennyt lopulta myös oma bisnes edellä ja pitänyt kiinni tiukasti siitä että Israel ja saudit ovat USA:n pyhiä liittolaisia. Hän on vain tuominnut Bushin sotaretket, kuten myös suurin osa amerikkalaisista.

 3. Trumpin ensimmäinen reaktio perustui hänen suureen kokemukseen ja tietoon kiinteistö ja rakennus alalta.

  Mutta ääni muuttui nopeasti kellossa kun hän tajusi että totuus ei sovi viralliseen narratiiviin. Trumpin lähipiiri on täynnä juutalaiseliitin ja vapaamuurareiden edustajia. Hän on itse myös vapaamuurari ja tytär kääntynyt juutalaisuuteen koska aviomies Kushner on juutalaiseliittiä.

  New York on juutalaisvallan pääkeskus Yhdysvalloissa eikä Trump olisi voinut edetä ja laajentaa firmaansa ilman juutalaiseliitin suostumusta ja myötävaikutusta.

  Sekä Biden että Trump ovat molemmat kuuliaisia sionisteja juutalaiseliitille.

  Trump olisi voinut perustaa oman median jo ennen vaaleja vuonna 2016. Kyllä hän tiesi miten kovaan sensuurin puristukseen joutuu ja jatkuvan mediamyllytyksen kohteeksi. Kaikesta päätellen hän vain alistui tilanteeseen. Kenellä on mediavalta…

  J.B Campbellin mukaan juutalaiseliitti on keskittänyt vallan kolmen organisaation kautta Yhdysvalloissa. Federal Reserve(pankkivalta), Council on Foreign Relations(ulkopolitiikka), AIPAC (poliittinen lobbaus), mediavallan lisäksi.

  Trumpin lähipiiri kuhisee suorottia:
  https://www.bitchute.com/video/H0BAHtjPJWZh/

 4. Liberaali demokratia on kusetusta, jota esinahattomat pyörittävät!

  Me tarvitsemme aristokratian tai uuden Hitlerin!

 5. ”Laiton Lehti voi vakuuttaa lukijoilleen, että KAIKKI poliitikot ajattelevat näin. He tietysti pelkäävät valtaeliitin kostoa, mutta pääsyy miksi he eivät uskalla puhua totta on tyhmän kansan pelko. He tajuavat elävänsä hullujenhuoneessa. He pelkäävät sinua, koska olet niin tyhmä.”

  Tämä on aika hauska havainto

 6. Voisitteko järjestää tällä harharyhmällä joskus tapaamisen. Kunnon sketsiviihdettä ei ole tullut enää vuosiin, joten tulisin mieluusti seuraamaan, noh kutsutaan sitä nyt vaikka tervejärkisten termillä paneelikeskustelu. Lupaan tarjota juomat jos saan videoita tämän spektaakkelin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*