13 thoughts on “Päivän kuva

 1. Nimenomaan naiset kannattavat pedofiiliksi tietämäänsä Joe Bidenia. Nimenomaan naiset kannattavat rajojen avausta ja henkistä mädätystä.

 2. Onko naisilla jokin luontainen fiksaatio ja kiinnostus pedofiilimiehiä kohtaan kun niin iso osa naisista kannattaa avoimesti pedofiili Joe Bidenia ja monikulttuurisuutta?

 3. Ihmettelen ettei tuolle ole saatu jo lähestymiskieltoa. Mahtaa ukko jo tuoksahtaa ammoniakille.

 4. Miksi maahanmuuttajanuoret jengiytyvät?

  – Kulttuuriset jengit ja sosiaalinen sitovuus

  Ihmisen alkulaumoissa vallitsi eräänlainen kollektiivinen tajunnantila, jossa vaarasignaalit vaikuttivat välittömästi ja oltiin aina valmiina pakoreaktioon. Ajatukset, sanat ja teot eriytyivät toisistaan vasta paljon, sanotaanko vaikka miljoona vuotta myöhemmin. Silti emme edelleenkään pysty pitämään niitä täysin erillään toisistaan, vaan yhteisön kriisiytyessä ajatukset, sanat ja teot tuppaavat yhä sulamaan toisiinsa.

  Meissä vaikuttavat yhteisövoimat ja yhteisöominaisuudet ovat perinnöllisintä mitä meissä on.

  1. Käsikirjoituksen mukaan EU kieltäytyy tunnustamasta Venäjän uutta parlamenttia ja vastaavasti nimittää itse Venäjän ”oikeat hallitsijat”.

   https://tass.com/world/1338495

   ”EU:n täytyy olla valmis olemaan tunnustamatta Venäjän parlamenttia”

   ”EU:n on vahvistettava yhteistyötään Yhdysvaltojen ja muiden samanmielisten kumppanien kanssa ja perustaa liittouma puolustamaan demokratiaa globaalisti.”

   — … ja tarvittaessa aseellisesti

   ”EU:n agendan pitäisi tasapainottaa Venäjä ja Kiina heikentävät demokratiaa maailmanlaajuisesti ja horjuttaa eurooppalaista järjestystä.”

 5. Kirje avaruuteen. Postimaksu vain 3 dollaria.

  – China Post offers service to send letters to space

  Kiinan Postin tarjoama uusi postipalvelu on tuonut takaisin nyt jo unohdetut käsin kirjoitetut kirjeet, kun ihmiset ryntäävät lähettämään kirjeensä avaruuteen vain 19 juanin (3 dollarin) kappalehintaan.

  Postituspalvelu kuulostaa tieteiskirjallisuudelta. Kiinan avaruushallinnon ja China Postin yhdessä käynnistämä palvelu oli myynnissä ensimmäisen kerran kesäkuussa 2021. Vain 19 yuania maksava «space letter kit» sisältää avaruus-kirjekuoren, postimaksu-maksettu kirjekuoren ja kaksi postikorttia, joissa on avaruuskuvia. Kirjekuori on osoitettu «avaruuspostille.» Tällä pakkauksella kuka tahansa voi lähettää käsin kirjoitetun kirjeen avaruuteen mistä tahansa postitoimistosta Kiinassa.

  Nämä postikortit skannataan sähköiselle sirulle ja lähetetään avaruusaluksella Kiinan avaruusaseman «avaruuspostiin». Taikonautit näyttävät ja lukevat valikoituja kirjeitä koko maailmalle avaruudessa.

  Space post -projektin johtaja sanoi toivovansa, että tämä postipalvelu toimii erityisenä linkkinä yleisön ja kiinalaisen avaruusaseman välillä, jotta ihmisten ylpeys miehitetyistä avaruuslennoista lisääntyisi entisestään.

  – Kuka Suomalainen on ensimmäinen, jonka kirje julkaistaan avaruudessa?

 6. Tuossa croppaamattomassa kuvassahan on laatikko laitettu paraatipaikalle hyllynpäälle jossa on pelkästään isolla Q. Todella eriskummallinen kuva

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*