Marco de Wit 16 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Muutama päivä sitten Laiton Lehti mainosti tulevaa Saara Huhtasaaren haastattelua. Samalla varoitettiin siitä kuinka pridepersujen Suomen Suunta luultavasti tulisi sekä sössimään että mädättämään koko haastattelun.

 

Saara Huhtasaari Suomen (Pride) Suunnan haastattelussa klo 20 tiistaina 14.9.2021

 

Laittoman Lehden toimituskaan ei olisi voinut arvata kuinka hyvin sen ennustus osui nappiin.

 

Ensinnäkin, Suomen Suunnan pridepersujen sössiminen alkoi jo videon älyttömän pitkällä ja sekavalla otsikolla. Toiseksi, he eivät kunnolla mainostaneet haastattelua. Epäpätevyyden lisäksi osasyynä varmaan se, etteivät persut ylipäätään halua mainostaa heihin kriittisesti suhtautuvaa Saaraa.

 

Kolmanneksi, sössiminen kiihtyi entisestään heti kun lähetys alkoi. Laittoman Lehden toimitus yritti nimittäin epätoivoisesti seurata suoraa lähetystä, mutta se katkesi ainakin kymmenen kertaa! Ei auttanut edes selaimen vaihtaminen ja koneen boottaaminen eli kyse oli Suomen Suunnan sähläämisestä.

 

Videota piti siis toistuvasti refreshata, mutta sitten mainokset alkoivat aina uudestaan! Mainoksia piti siis katsoa aina uudestaan ja uudestaan. Onko tämä joku pridepersujen ovela keino saada lisää rahaa?? Miksi ylipäätään he pakottavat katsojat katsomaan mainoksia? Heillä on niin vähän katsojia, etteivät he muutenkaan saa mainoksista kuin pari euroa kuukaudessa.

 

Kolmanneksi, Saara Huhtasaaren yhteyskin katkesi ja lopulta hänestä ei kuulunut muuta kuin ääni! Joku voi tietysti sanoa, että Saara oli liian kaukana Sveitsissä, mutta se ei pidä paikkaansa. Ongelma oli Suomen Suunnan teknisessä epäpätevyydessä. Sitä nämä peräkammarin pojat eivät edes pyytäneet anteeksi, vaan syyllistivät tietysti Saaraa!

 

 

 

Tämä sikailu oli tietysti vasta alkua. Paljon pahempaa oli tulossa. Keskustelu oli nimittäin ovelasti rajattu vain neljään aiheeseen: Suora demokratia, persut, Trump ja feminismi/miesten oikeudet. Kahdessa ensimmäisessä aiheessa Suomen Suunnan väki veti totaalisen pohjanoteerauksen.

 

1. Suora demokratia

Suora demokratia tietysti heti torpattiin varsinkin kanavan omistajan Niko Riekkovaaran toimesta. Kuulemma Suomessa EI voi olla suoraa demokratiaa, koska valtamedia on liian suvakkimainen!

 

Tämä on täysin älytön argumentti, jossa maalitolpat siirretään Plutoon. Ensinnäkin se median suvakkimaisuus on VIELÄ vaarallisempaa edustuksellisessa lobbaridemokratiassa.

 

Edustuksellinen demokratia on PUOLUEVALTAA, jossa raha ja lobbarit määräävät. Suorassa demokratiassa on sentään mahdollista redusoida asioita kyllä/ei -muotoon, jolloin järjen äänen on mahdollista kuulua. Jos esim. euro, matuvyöry, pankkikartelli, Natokumppanuus, velkapaketit ja homoliitot olisi pistetty kansanäänestykseen, niin taatusti ne olisi torpattu. (Tosin tämä ei kuitenkaan käy Suomen Suunnan purralaisille pridettäjille, koska heille niin tärkeät homoliitot ja homoadoptiot pitää saada läpi.)

 

Miksi Riikka Purra vastustaa kansanäänestyksiä? Vaalikonevastaukset paljastavat!

 

 

Lisäksi suora demokratia kannustaa yhden asian liikkeitä organisoitumaan päinvastoin kuin edustuksellisessa demokratiassa, jossa kukaan ei voi mitään valtamedian tukemille lobbareille. Näin suora demokratia herättää suuren osan kansasta taistelemaan aktiivisesti globalisteja vastaan. Ei välttämättä suurta absoluuttista enemmistöä, joka AINA on joka tapauksessa passiivinen, mutta ainakin satoja tuhansia tai jopa miljoonia ihmisiä. Tämä on valtava voima, joka taatusti pelottaa valtaeliittiä ja estää pahimmat törkeydet. Tämän takia Sveitsissä mädätys ei ole levinnyt niin syvälle kuin edustuksellisissa demokratioissa.

 

Lisäksi suora demokratia tarkoittaa DESENTRALISMIA eli vallan hajauttamista. Eli suorat kansanäänestykset toteutetaan joka tasolla alkaen aina kylätasolta, kuten Sveitsissä. Tällöin on paljon helpompi vakuuttaa oma paikallisyhteisö, vaikka valtamedia sanoisi mitä. Näin paikallistasot toimivat perustana, jonka päälle on helppo rakentaa yhden asian liikkeitä, jotta saadaan mädättävät lakiehdotukset kumottua. Suorassa desentralistisessa demokratiassa valtamedian mahdollisuus aivopestä ja ohjailla kansalaisia on paljon vähäisempi kuin lobbaridemokratiassa.

 

 

Kuvassa linkki Mises-instituuttiin

 

 

Suomen Suunnan pridepersut kuitenkin sitten alkoivat selittämään, että suorassa demokratiassa ihmiset kyllästyvät toistuvaan äänestämiseen. Kyllä, mutta ensinnäkään se ei ole ratkaiseva ongelma, koska joka tapauksessa se mahdollistaa tehokkaiden yhden asian liikkeiden syntymisen. Alhainen äänestysprosentti ei ole suorassa demokratiassa yhtä suuri ongelma, koska se nimenomaan antaa suuren vallan aktiivisille kansallismielisille ja konservatiiveille.

 

Huvittavaa on, että Riekkovaara piti tätäkin ongelmana. Kuulemma punavihreät ovat niin aktiivisia, etteivät kansallismieliset ja konservatiivit voi heille mitään suorassakaan demokratiassa!

 

Riekkovaara on täysin oikeassa siinä, että PERSUT ovat niin passiivisia, etteivät tee käytännössä mitään kampanjoita samaan aikaan, kun vihreät aatteen palolla toimivat täysillä kaduilla ja kabineteissa. Tämä kuitenkin johtuu vain siitä, että persujohto tahallaan passivoi kenttää. Se ei suostu järjestämään edes mitään infokampanjoita miekkareista puhumattakaan.

 

Purra tahallaan passivoi kenttää, koska pelkää sen arvokonservatismia ja kansallismielisyyttä. Hän pelkää, että kenttä herää ja alkaa äänestämään esim. Ossi Tiihosen tai Laura Huhtasaaren puheenjohtajaksi. Lisäksi Purra pelkkää, että aktivismi sotkisi hänen hallitus- ja ministerikuviot. Tämän takia lähes kaikki pj-tentitkin peruutettiin ja persunuoretkin kastroitiin, jotta heistäkään ei kukaan kuule enää mitään paitsi tietysti nuoleskelu- ja pridetysuutisia.

 

PS-nuorten pj-paneeli peruutettu! Jenna Simula tukee broileri Miko Bergbomia?!?

 

 

Toiseksi, jatkuva äänestäminen ei ole suoran demokratian perusidea. Tietystikään suoraa demokratiaa ei voi käyttää kaikista asioista päättämiseen. Sen takia pitää olla yksilönvapauksia ja kansan itsenäisyyttä suojeleva perustuslaki, jota ylläpitää itsenäinen perustuslakituomioistuin. Suora demokratia on tarkoitettu suurista YHTEISISTÄ asioista päättämiseen. Jos lobbarit yrittävät mädättää perustuslakia globalismilla, arvoliberalismilla, kartelleilla, veronkorotuksilla, jne., niin joutuvat viemään asian kansanäänestykseen. Tällöin mädätyslakeja on hyvin vaikea saada läpi varsinkin, kun tarvitaan myös kantonien enemmistö.

 

Sveitsin kaltaisessa desentralistisessa suorassa demokratiassa ei mädätyksen pysäyttämiseksi tarvita edes enemmistöä. Pieni vähemmistökin riittää, koska pienet kantonit voivat liittyä yhteen vastustamaan jotain lakia.

 

 

Suomessakin suora demokratia olisi suojellut Suomen alunperin melko hyvää valkoisten kirjoittamaa perustuslakia. Suoralla demokratialla voitaisiin edelleenkin suojella perustuslakia ja parantaa sitä. Tärkeintä kuitenkin olisi, että suoralla demokratialla pystyttäisiin helposti torppaamaan yhä uudet askeleet globalismiin ja arvoliberalismiin. Niitä on nimittäin varmasti tulossa yhä kiihtyvää vauhtia.

 

Suora demokratia on erinomainen tapa puolustaa vapautta ja itsenäisyyttä. Globalismi ja arvoliberalismi ovat perverssejä eli LUONNOTTOMIA asioita, joita on hyvin vaikea saada kansalaisten enemmistö hyväksymään suorassa kansanäänestyksessä. Tämän takia suora demokratia puolustaa maalaisjärkeä.

 

Kannattaa muistaa, että esimerkiksi Suomessa mädätys on edennyt niin, että ensin valtamedia ns. pehmittää kansalaisia, mutta ei saa kuitenkaan selvää enemmistöä kannattamaan mädätystä. Sillä ei kuitenkaan ole väliä, koska valtamedian tuella lobbaridemokratiassa on paljon helpompi mädättää puolueet ja sitten saada eduskunnassa pieni enemmistö. Vasta tämän jälkeen sitten viranomaiset, koulut ja valtamedia alkavat täysillä aivopesemään kansalaisia.

 

Näinhän kävi EU-asiassa ja homoliittoasiassakin. Vain täpärästi saatiin ne lobbaamalla läpi, koska kansan syvien rivien vastustus oli niin massiivista. Heti kun ne saatiin läpi niin alkoi valtavat EU- ja homopropaganda joka tuutista. Erityisen dramaattisesti tämä näkyy homoliittolaissa, koska käytännössä samalla viranomaiset saivat luvan homoadoptioon. Sitten vedettiin äitiys- eli isättömyyslaki läpi ja nyt liukuhihna-aborttilaki. Kehitys on kiihtyvää, kun kerran lobbaridemokratialla saatiin valtio pridetyksen puolelle.

 

Purrapersut hyväksyivät homoavioliiton ja näin avasivat portit yhä kovemmalle pridetykselle, jota lievästi kritisoivat, mutta eivät yritä estää. Suorassa demokratiassa portit eivät olisi edes auenneet. Lisäksi suorassa demokratiassa ne olisi vielä mahdollista sulkea esim. tuomalla äänestykseen lasten seksualisoimista kieltävä laki, joka taatusti menisi läpi. Tällöin voitaisiin aloittaa pridetyksen vähittäinen eliminointi joka paikassa ja päästäisiin pian esim. Unkarin malliseen lakiin. Tosin Purra ja Suomen Suunnan väki vastustaa tätäkin ”homofobisena”.

 

Suomen Suunta: Persupridettäjä feikkihaastattelee Riikka Purraa

 

 

Tämä kaikki ei tietystikään tarkoita, että suorassa demokratiassa suvakismin vastustaminen olisi helppoa. Se olisi kuitenkin paljon helpompaa kuin lobbaridemokratiassa, jota EU- ja monikansalliset yritykset pystyvät helposti korruptoimaan.

 

Persut kuitenkin ihan oikeasti VASTUSTAVAT suoraa demokratiaa vetoamalla siihen, että valtamedia on liian suvakoitunut. Tämä on törkeä ja ääliömäinen TEKOSYY, jolla hämätään tyhmiä ihmisiä hyväksymään globalistien johtama lobbaridemokratia. Jokainen joka tällä suvakkimedia-tekosyyllä vastustaa suoraa demokratiaa on joko äärimmäisen tyhmä tai sitten korruptoitunut.

 

Korruptiosta myös kielii se, että Suomen Suunnan persut eivät edes vaadi pakkoruotsin ja euron vastaista kampanjaa. He vain selittävät kuinka toivotonta kaikki on ja kuinka suvakkimedia on kansallsimielisiä vastaan. No, miksei persut sitten käytä niitä miljooniaan (7 milj./v. puoluetukea + valtavat palkat ja muut tuet) kampanjoiden järjestämiseen, joilla kansaa sivistettäisiin ymmärtämään esim. EU:n, euron, pankkiirien, arvoliberalismin, pakkoruotsin tai edes liukuhihna-abortin pahuus?

 

Miksei ole järjestetty edes yhtä valtakunnallista kampanjaa? Tai edes yhtä mielenosoitusta? Miksei persut koskaan vaadi edes suoraa demokratiaa?? Miksi Purra tekee kaikkensa torpatakseen suoran demokratian?

 

 

Kysymys Riikka Purraa fanittaville: Miksi Purra sabotoi Fixit-projektin?

 

 

Persujohto ja muu valeoppositio pelkää suoraa demokratiaa, koska se pystyy iskemään globalismia sydämeen eli vähimmäisvarantopankkijärjestelmään/monopolistiseen yksityiseen rahakoneeseen perustuvaan pankkikartelliin, joka rahoittaa Natoa ja Israelia. Suomessa globalistien on helppo estää monopolistisesta yksityisestä rahakoneesta äänestäminen, mutta ei Sveitsin suorassa demokratiassa, jossa asia yritetään tuoda noin 10 vuoden välein äänestykseen upean totuusliikkeen toimesta.

 

 

Kuvassa linkki Mises-instituuttiin

 

 

Tietysti sitten globalistipankkiirit aina joutuvat totaaliseen paniikkiin ja sijoittavat valtavasti rahaa estääkseen pankkikartellin kieltämisen kansanäänestyksessä. Viimeksi pankkikartellin kieltämistä kannatti kuitenkin jopa neljännes sveitsiläisistä. Pelkästään tämä fakta pelästyttää suunnattomasti valtaeliittiä ja estää heitä käyttämästä rahakonettaan niin törkeästi kuin muuten. Tämäkin selittää miksi Sveitsissä keskuspankki on niin paljon varovaisempi kuin muualla.

 

Lisäksi globalistista pankkikartellia on helppo rajoittaa monella muullakin tavalla, kuten esimerkiksi vaatimalla kullan kotiuttamista ja suurempia kultareservejä.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Lisäksi seuraavan lamakauden ja pankkikriisin tullessa pankkikartellin vastustajilla on todellinen realistinen mahdollisuus voittaa näitä kansanäänestyksiä ja vapauttaa maailma pankkiirien ikeestä. Jos Sveitsi irtoaa pankkikartellista, niin se luultavasti romahtaa kuin korttitalo ja samalla katoaa suuri osa Naton ja Israelin rahoituksesta. Samalla romahtaa pankkiirien johtama globalistiyritysten kartelli eli koko maailmaa riivaava talouden monopolisoituminen, jossa valtamediakin on vain kuuden monikansallisen yrityksen hallussa.

 

Suoralla demokratialla voidaan siis myös totaalisesti tuhota Ylen lisäksi myös se globalistinen suvakkimainen valtamedia, jota persut käyttävät suoran demokratian vastustamisen tekosyynä!

 

Voit kuitenkin olla varma, että Suomen Suunnan pridepersut eivät ala tosissaan vaatimaan suoraa demokratiaa. Miksikö? Koska tällöin heille kävisi persuissa huonosti. Varsinkin, kun suoran demokratian omaksuminen persujen sisälläkään ei käy. Sehän tarkoittaisi puoluekokouksen sähköisistä äänestyskoneistakin luopumista. Onkin mielenkiintoista miten Saaran haastattelun aikana tästäkään ei puhuttu sanaakaan. Eikö tullut vaan mieleen? Uskokoon kuka haluaa.

 

Matti Putkonen persujen sähköisen pj-äänestyksen takana? Miksei kukaan vastusta?

 

 

Persut

Persujen farssimaisista sähköisistä äänestyskoneista ei puhuttu myöskään silloin, kun Saara kertoi miksi pitää persuja valeoppositiona. Oliko aihe kielletty etukäteen?

Sinänsä todella hyvin Saara korosti, että persut pettivät taas h-hetkellä eli silloin, kun olisivat voineet jarrutuskeskustelulla torpata velkaunionin synnyttäneen EU:n elvytyspaketin.

 

Persut pettivät jälleen

 

Amerikassa ja monessa muussa maassa konservatiivinen kansallismielinen oppositio pysäyttää globalistien ja suvakkien pahimmat lakiehdotukset jarrutuskeskustelulla tai sen uhalla. Sama mahdollisuus olisi myös Suomessa persuilla. Se olisi todella helppoa, koska persuilla on kymmeniä kansanedustajia. Jostain syystä he eivät kuitenkaan halua kunnon jarrutuskeskustelua käydä. Ei edes kohtalonkysymyksessä, kuten elvytyspaketissa!

 

Niinpä persuilla oli VAIN kolmen päivän jarrutuskeskustelu. Ideana oli selvästi vain saada irtopisteitä esittämällä kriittistä, vaikka käytännössä mahdollistaa elvytyspaketin läpimenon. Näin Purran persut sai pisteitä sekä kansalta että valtaeliitiltä.

 

Terminaalisen tyhmät persujuntit eivät tätä ovelaa kuviota tajunneet, vaikka Riikka Purra ei suostunut osallistumaan jarrutuskeskusteluun edes minuutiksi. Huvittavaa on huomata, että jarrutuskeskusteluun osallistui lähinnä vain niitä, joilla on huonoimmat mahdollisuudet päästä ministeriksi.

 

 

Suomen Suunnan purrafani Elias Ojanperä yritti epätoivoisesti selittää ja vähätellä miksei Purra osallistunut jarrutuskeskusteluun. Ojanperä myös väitti, että jos persut olisivat jatkaneet jarrutuskeskustelua, niin sitten olisi tullut uudet vaalit. Haloo! Sehän olisi ollut vain hyvä asia, koska elvytyspaketista olisi tullut vaalikysymys ja käytännössä kansanäänestys. Hallituspuolueet olisivat saaneet murskatappion puhumattakaan kokoomuksesta, koska niidenkään kannattajat eivät hyväksy elvytyspakettia, jolla lapioidaan rahaa Etelä-Euroopan mafiosoille.

 

 

Onkin täysin uskomatonta, että persut pettivät taas kansan. Elvytyspaketti on selvä takaportti liittovaltioon. Saara on täysin oikeassa korostaessaan, että nyt olisi ollut persuilla tuhannen taalan paikka PYSÄYTTÄÄ liittovaltioprosessi sekä Suomen että KOKO EU:kin tasolla. Sitä he eivät tehneet.

 

Saara on myös täysin oikeassa, että Riikka Purra on hyvin epäaidon oloinen ihminen. No, varmaan, kun hämää täysin tietoisesti persujuntteja kehittämällä lukuisia takaportteja globalismiin, arvoliberalismiin ja jopa liittovaltioon!

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Saara Huhtasaaren haastattelu: Pridepersut tuomitsivat suoran demokratian!

 1. Todella kuvottavia persuissakin valtaa pitävät myrkylliset mutantit. Jo heidän ulkonäöstään näkee että heissä on jotain pahasti vialla.

 2. Suomessa tai muissa läntisen Euroopan maissa ei enää koskaan tulla brexitin jälkeen järjestämään kansanäänestyksiä mistään. Edes kuntatasolla niitä ei hyväksytä. Persutkin tietää tämän ja ovat siinä mukana. Suvakit tietää että heidän alotteille riittää että poliitikot äänestävät ne voimaan keskenään, joten edes he eivät tarvitse kuntalais/kansanäänestyksiä, koska yleensä vieläpä häviäisivätkin ne.

 3. Eikö Purran Suunnan porukka ymmärrä edes kuinka naurettavilta he näyttävät kun joutuvat puolustelemaan mädätystään julkisesti Saaran kaltaselle itsenäiselle toimijalle?

 4. Vihreissä ei olla opittu että pitää olla samaa mieltä kun puheenjohtaja tai onko jokin asia realistista sillä äänestivät puheenjohtajan kantaa vastaan radikaalimman vaatimuksen puolesta että kannabis pitää laillistaa eikä vain dekriminalisoida. Vihreillekin pitäisi saada oma Putkonen, poliittinen suunnittelija tai vässykät juontajat kertomaan että älkää kannattako sitä ja tätä puolueen kannaksi koska se ei ole realistista.

 5. Persujen on aika ryhdistäytyä ja alkaa vaatimaan ystävällistä lastensuojelulakia, joka on jo Unkarissa. Myös suvakkien vaatima translain uudistus pitää torpata, koska siinä yritetään kriminalisoida erittäin tärkeät eheytyshoidot!

  Seksikäs ja naisellinen Saara Huhtasaari olisi täydellinen johtajar tulevaan suljettuun eheytyskeskukseen, jossa olisi myös työleiri matuille!

 6. Lukematta kokonaan tätä pitkää kirjoitusta, mutta katsottuani tuon lähetyksen.
  Olen tullut siihen ikävään johtopäätökseen että vaikka suora demokratia olisikin paras, niin lähetyksessä käytyjen syiden takia se ei kuitenkaan toisi juuri mitään parempaaa tänne suoleen. Henkilökohtaisesti olen jo luovuttanut suolen osalta. Tässä mainitun valemedian propagandan takia 99% kansasta on niin totaalisen pihalla todellisuudesta, että suoralla kansanäänestykselläkin ne äänestäisi todennäköisesti vaikka oman kansanmurhan puolesta, jos esim HS niin propagoisi. Se jäljelle jäänyt 1% ei sitten edes jaksaisi lähteä uurnille, koska sen huomaisi melko pian olevan turhaa. Lähinnä Tšadilaiset vihreät demarinuoret kävisi aktiivisesti äänestämässä kaikenlaisia älyttömyyksiä.

  1. Älä noin lammasmaisesti usko persujen propagandaa. Kannattaa lukea juttu. Siinä nimenomaan selitetään miksi nuo persumaiset argumenttisi ääliömäisesti pelaavat globalistisen valtaeliitin pussiin.

   1. Njooh. Jälkitallenteelta katsoessani en huomannut muuta pätkimistä, kuin Saaran yhteys lagasi, jolloin jatkoivat keskustelua keskenään, kunnes Saara otettiin takaisin ilman kuvayhteyttä. Mielestäni hoitivat tuon hyvin, eikä tullut turhaa säätämistä. Joku juttu heiltä kyllä jäi ikävästi siinä kesken.

    Persut on menetetty puolueena. Jo muutaman vuoden ajan huomasin ettei edes Halla-ahon toiminnalla ole mitään merkitystä, ja jotenkin se hypetys lässähti ja merkit koko puolueen ajautumista yhdeksi SDPn kloonipuilueeksi oli nähtävissä. Tottakai itse kannatan sveitsin mallia, vaikka se onkin lähinnä märkä uni.
    En jaksa uskoa että mikään tässä maassa muuttuu, ennen kuin käydään tarpeeksi alhaalla. Kaikki sivilisaatiot on historiassa tuhoutuneet, kun ovat ensin rappioituneet riittävästi. Onko muuten yksikään kulttuuri onnistunut vielä kääntämään kehityksen suuntaa ennen tuhoaan? Mulle ei tule heti mieleen?

    Sinimusta ja VKK on tietysti hienoja hankkeita mut 1% kannattajamäärällä ja ”rehellisillä” vaaleilla niillä ei luultavasti ole kovin pitkää tulevaisuutta.
    Ikävästi olen näin pessimisti.

    1. Juuri noin valtaeliitti haluaa sinun ajattelevan. Eikö sinulle tule mieleen, että olisi helppo iskeä vampyyrin sydämeen? Eli kuten jutussa selitettiin, niin rahakone vain pois valtaeliitiltä, niin koko roska eli korttitalo romahtaa.

   2. …tää unohtui. En minä hyväksy muidenkaan puolueiden propagandaa, ja tuo Saarankin havainto siitä että tuo median propaganda on ongelma, on myös oma havaintoni. Näkyy kaikissa vaaleissa. Ihan kaikkea ei voi persujen syyksi laittaa. Kansa saa sellaiset hallitsiat, kuin se ansaitsee 😂
    Eliaksen miesasialiiken on mielestäni merkittävää/tärkeetä toimintaa, kun eipä taida juuri muita sen asian liikkeitä täällä olla.

 7. En tiedä mikä on suomen suunta mutta varmaan joku hommahopotus. Miksi ne menivät tuota Saaraa haastattelemaan jos nyt kaikki jo etukäteen tiedetään että noilla on ihan eri linjat. Saaran voisi kuvitella esim olevan hurja etnonationalisti eli esim tajuavan ettei hevostallissa syntynyt rotta ole hevonen

 8. Niin ja hyvä kirjoitus Marco. Suorademokratia on se mihin olen itsekkin päätynyt ratkaisuksi. Eduskunta saisi ainoastaan ehdottaa lakeja, ei edes äänestää niistä.

  2015 touhu olisi suomalaisten toimesta saatu kyllä suorademokratialla päätökseen. Toinen hyvä on mahdollisuus antaa epäluottamus ja potkut edustajalle , kyllä sieltä pitää joku rotta saada poistettuakin ihan muin keinoin kuin mielenosoittamalla.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*