Marco de Wit 17 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti ei ole islam-vastainen.

 

Päinvastoin. Islam sopii erinomaisesti älyllisesti yksinkertaisille sekä kivikautisille kulttuureille, kuten Afganistaniin.

 

 

Talebanit ovat myös upeasti karkoittaneet sekä Neuvostoliiton että Amerikan imperiumin.

 

Taleban myös estää suomalaisten tukeman Pohjoisen (Pedo) Liiton pedofiilien avoimen toiminnan.

 

 

Lisäksi kaupungillakin on kuri ja järjestys.

 

Niinpä Suomen afgaanitkin voivatkin nyt sitten palata sinne.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

16 thoughts on “Kiitos Taleban. Kabulissa kuri ja järjestys!

 1. Moni Afgaani on kuitenkin päätynyt jo työelämään. Pitääkö heidät silti palauttaa Marco?

  1. Mitä afgaanien työelämällä on tekemistä sen kanssa tulisiko heidän jäädä Suomeen? Emme me tarvitse ei-suomalaisia Suomeen, varsinkaan suuria määriä.

   Afgaaneilla ei ole ollut alunperinkään syytä tulla ja jäädä Suomeen. Kehitysmaat tarvitsevat itse kipeästi omia älykköjään. Tämä on parasta kehitysapua mitä voimme heille koskaan antaa.

  2. Kyllä. Niitä tarvitaan kotimaansa jälleenrakentamiseen. Ja omalla esimerkillään ne osoittavat että yhdessä jälleenraknnettu kotimaa on parempi kuin sikaa syövien ihmisten pornoteollisuudella kyllästetty pohjola.

 2. Naton länsi propaganda on uponnut todella syvälle, kun feminismillä ja suvakismilla ihmiset on saatu kannattamaan ikuisia sotia. :D

 3. Taleban ei ole mikään pieni ”terroristiryhmä”, vaan maan enemmistö ihmisistä. Näitä kaikkia ihmisiä vastaan Naton liittouma lähti sitten sotaan ja nosti valtaan myös ulkomaalaisista koostuvan ”vähemmistökoalition”. Rahaeliitti on koko ajan tehnyt samaa ja kansanmurhaa myös suomalaiset samalla tavalla

 4. Ongelma ratkaistu. Kun länsiliittouman rotat, pedofiilit ja huumekauppiaat lähtivät, niin ei ole mitään ongelmia.

 5. Afganistanilaiset ovat viimein saaneet rauhaa ja vakautta maallensa. Suomen pitäisi tunnustaa Taleban-hallinto jotta islamisteja voitaisiin nyt alkaa palauttamaan.

 6. Taleban on rohkea ja voimakas, mutta tarvittaessa hyvin ankara, jos suvakkilehmät tai typerät jenkit hyppii silmille!

  On hyvä muistaa, että urhoollinen Taleban pysäytti homosaation omalla alueellansa! Myös pahamaineisen mustan narkomaanin, eli George ”pink” Floydin muotokuva känselöitiin välittömästi ja tilalle maalattiin pyhiä kirjoituksia!

  Näin palautetaan kulttuuri ja arvot!

 7. Kuka olikaan tämä kirjeenvaihtaja joka varsin rohkeasti ilmaisi näkemyksensä? Näkemyksen, jonka totuudenperäisyyttä en epäile yhtään ja joka varmuudella ei ollut palkanmaksajansa näköinen.

 8. No niin. Usan ja Suomen imperialististen demokratiaa aseilla ja pommeilla vievät armeijat lähtiävt pois häntä koipien välissä niin pommitukset loppuivat. oho

 9. Itse kristittynä vihaan syvästi islamia joka ei pidä Jeesusta Jumalana vaan Muhamedia alempana profeettana

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*