10 thoughts on “Muista turvaväli rokottamattomiin!

 1. Olen tässä rokottamattomana tällä viikolla työni puolesta kierrellyt lähes kaikissa suurissa kaupungeissamme ja niissä paikoissa joissa on ollut paljon ihmisiä. Lisäksi aviosiippa on ollut kaksoirokotettu jo reilun puolivuotta, mutta ei tässä vielä mitään suurempia kuolemia ole tullut. Tyypilliset kevät- ja syysflunssat pakkaa päälle.

  Niin, ja koko tämän hömpötysajan olen elänyt ihan ilman maskeja.

 2. Hei idiootit! suurin osa koronaan sairastuneista on rokottamattomia, suuri osa heistä todella huonossa hapessa.

 3. Onneksi suurin osa ihmisistä on älykkäitä ja ovat ottaneet rokotuksen, rokottamattomat haahuilee sairaina kuin zombiet.

   1. Eikö me rokotetut kuollakkaan kahden viikon päästä? No ehkä sitten 10 vuoden kuluttua. Tai 20 vuoden kuluttua. Täytyy varmaan lähteä valitsemaan arkkua jo.

  1. Mikäs vääpelikenraali sieltä kellarista huutelee! Kannattaa pysyä vaan tiukasti kellarissa niin ei tartte törmäillä rokottamattomiin zombeihin.

  1. CDC ja FDA itse myöntävät että tätä koronavirusta ei ole eristetty joten PCR-testit on kalibroitu muille viruksille. PCR-testi antaa jopa 95% väärän positiivisen, se on monien maiden oikeuslaitoksissa jo kelvottomaksi todettu ja sen perusteella määrätyt rajoitukset esim. Espanjassa korkein oikeus tuomitsi perustuslain vastaisiksi:

   https://www.usnews.com/news/business/articles/2021-07-14/spains-top-court-rules-pandemic-lockdown-unconstitutional

   Tri, juristi Reiner Fuellmichin sivuilta voi lukea lisää PCR-testien kelvottomuudesta. Hän vetää yli 100 juristin ryhmää joka valmistelee Nurnberg2:sta.

   https://www.stopworldcontrol.com/fuellmich/

   Koko koronakusetus on ennalta suunniteltu, esim. Bill Gates teki sopimuksen 100 miljardista dollarista koskien testauksia, jäljityksiä ym. Ei sisällä vielä edes rokotteita:

   Näillä juristeilla on todisteet että mm. Bill Gates lavasti plandemian ja hyötyy siitä:

   Bill Gates Negotiated $100 Billion Contact Tracing Deal With Democratic Congressman Sponsor of Bill Six Months BEFORE Coronavirus Pandemic

   https://watcot.org/bill-gates-negotiated-100-billion-contact-tracing-deal-with-democratic-congressman-sponsor-of-bill-six-months-before-coronavirus-pandemic/

   Tavoitteena on NWO, yksi maailmanhallitus, jota vetää WEF psykopaatti Klaus Schwabin johdolla. Suomesta WEFiin kuuluu monta päättäjää:

   https://pbs.twimg.com/media/E0ISMQcWYAIjKGy?format=jpg&name=medium

 4. Uusi analyysi perustuu Maccabi Healthcare Services -tietokantaan, johon on rekisteröity noin 2,5 miljoonaa israelilaista. Tutkimus, jota johtivat Tal Patalon ja Sivan Gazit KSM: stä, järjestelmän tutkimus- ja innovaatiotoimikunta, havaitsi kahdessa analyysissä, että ihmiset, jotka oli rokotettu tammi- ja helmikuussa, olivat kesä-, heinä- ja elokuun ensimmäisellä puoliskolla 6-13 kertaa todennäköisemmin tartunnan saaneet kuin rokottamattomat ihmiset, jotka ovat aiemmin saaneet koronaviruksen.

  Eräässä analyysissä, jossa verrattiin yli 32 000 terveydenhuoltohenkilöä, riski oireisen COVID-19: n kehittymiseen oli 27 kertaa suurempi rokotettujen keskuudessa ja sairaalahoitoriski kahdeksan kertaa suurempi.

  Having SARS-CoV-2 once confers much greater immunity than a vaccine

  https://www.science.org/content/article/having-sars-cov-2-once-confers-much-greater-immunity-vaccine-vaccination-remains-vital

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*