Marco de Wit 17 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ano Turtiaisen Valta Kuuluu Kansalle -puolue (VKK) on jälleen saanut kansallismieliset vaatimaan Sveitsin mallista suoraa demokratiaa. Purran johtamat persut ovat tätä pelästyneet ja kehittäneet jälleen uuden tekosyyn suoran demokratian vastustamiseen ja lobbaridemokratian puolustamiseen.

 

Valtamedia kuulemma pystyy aivopesemään peruskansallismielisen ja peruskonservatiivisen kansan niin totaalisesti, että suvakit tulevat kuitenkin voittamaan kaikissa kansanäänestyksissä.

 

Tämä on niin typerä ja valheellinen argumentti, ettei Purra ja persujohto sitä tietenkään suoraan sano. He vain antavat ymmärtää, jotta tyhmät persujuntit sen uskoisivat. Näin on käynytkin!

 

Säälittävämpänä esimerkkinä tästä idiotismista on pridepersujen Suomen Suunta ohjelma, jossa kanavan omistaja Niko Riekkovaara alkoi selittämään Saara Huhtasaarelle kuinka paha juttu suora demokratia olisi Suomelle.

 

 

Saara Huhtasaaren haastattelu: Pridepersut tuomitsivat suoran demokratian!

 

Yllä olevassa Laittoman Lehden jutussa selitetään yksityiskohtaisesti kuinka valtamedian on paljon vaikeampi manipuloida kansaa suorassa demokratiassa kuin lobbaridemokratiassa. Suorassa demokratiassa olisi käytännössä mahdotonta saada läpi esim. euroa, homoliittoja, yksityistä monopolirahakonetta, avoimia rajoja, jne. jne.

 

Lisäksi suorassa demokratiassa on helppo saada läpi esim. totuuskomissio sekä lasten seksualisoinnin kieltäviä lakeja sekä torpata nopeasti esim. natokumppanuus, EU:n elvytyspaketit, isättömyyslaki tai liukuhihna-abortti.

 

 

Sveitsin kaltaisessa desentralisoidussa suorassa demokratiassa tilanne on kuitenkin vielä tätäkin parempi! Monet mädätyslait pystytään pysäyttämään myös paikallisella tasolla. Suora demokratia on nimittäin myös kylä- ja kuntatasolla. Lisäksi mädätyslakeja on hyvin vaikea saada läpi valtiotasollakaan, koska siihen tarvitaan selvä kantonien enemmistö!

 

Jostain syystä persujen on lähes mahdotonta tajuta tätäkään pointtia: Sveitsin kaltaisessa desentralistisessa suorassa demokratiassa ei mädätyksen pysäyttämiseksi tarvita edes enemmistöä. Valtiotasolla pieni vähemmistökin riittää, koska pienet kantonit voivat liittyä yhteen vastustamaan jotain lakia!

 

Confederaatioissa ja federaatioissa on juuri tämä erittäin hyvä puoli. Maalaisjärkeä omaavat maaseudun ihmiset pystyvät torppaamaan kaupunkien suvakkien mädätyksen. Jos persut eivät ole tätä vieläkään tajunneet, niin kannattaa katsoa Amerikkaan, jossa 2016 Trump valittiin presidentiksi OSAVALTIOIDEN äänillä. Hän sai vähemmistön äänistä, mutta silti valittiin presidentiksi. Samoin kävi myös 2020, mutta juuri sen takia demokraatit väärensivät äänestyskoneillaan muutamien vaa’ankieliosavaltioiden tuloksen käyttämällä hyväksi niiden mustien ja mafiosojen dominoimien pääkaupunkien korruptiota.

 

 

Tässä vaiheessa joku persu sitten alkaa selittämään, että eihän Suomessa ole minkäänlaista federaatiota, vaan se on täysin keskitetty yhtenäisvaltio.

 

VÄÄRIN!

 

Valkoiset järkkäsivät sisällissodan jälkeen Suomeen Euroopan itsenäisimmät kunnat. (Joiden teleyhtiöt muuten kilpailivat keskenään synnyttäen Salora-Nokia-ihmeen samalla kun lähes kaikissa muissa maissa teleyhtiöt olivat valtion monopoleja.)

 

Pitäisi siis puolustaa kuntien itsenäisyyttä ja VAATIA niihin suoraa demokratiaa ja suurimpiin kuntiin myös paikallisyhteisödemokratiaa. Näin päästäisiin vielä lähemmäksi Sveitsin mallia.

 

Ikävä kyllä nyt maakuntauudistuksella ollaan heikentämässä kuntien itsenäisyyttä siirtämällä niiden valtaa maakunnille, vaikka olisi pitänyt tehdä toisinpäin eli siirtää valtion valtaa maakunnille ja kunnille. Tilanne voidaan kuitenkin vielä kääntää voitoksi. On vaadittava suoria kansanäänestyksiä paikallis-, kunta-, maakunta- ja valtiotasolle Sveitsin mallisesti. Näin saataisiin käytännössä federaatiomalli. Edes tätäkään purrapersut eivät kuitenkaan uskalla tehdä, koska valtaeliitti nimenomaan haluaa levittää lobbaridemokratiaa joka paikkaan.

 

Ei kuitenkaan tarvita kuin yksi rohkea ja suosittu poliitikko, joka vaatisi Sveitsin mallin toteuttamista. Tarvitaan sellainen kuin Trump taikka Blocher.

 

Miten olisi Ossi Tiihonen tai Laura Huhtasaari? Voimansa yhdistämällä he pystyisivät oikeasti pelastamaan Suomen ja ehkä siinä sivussa Sveitsin mallilla myös maailman.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Persuvale: Kansallismieliset häviäisivät suorassa demokratiassa

 1. On liian myöhäistä. Ainoa ratkaisu rikollista kansanmurhaa vastaan on pyhä sota. Pahin uhka suomalaisille ovat kuitenkin muut suomalaiset itse, jotka alistuvat auktoriteeteille, hallinnoille ja alkavat alistamaan ja vainoamaan muita suomalaisia!

 2. Voimakas ja vahava kunta voisi helposti järjestää kansanäänestyksen esim. siitä, että perustetaanko kunnan alueelle suljettu eheytyskeskus!

  Lopulta käytännössä kaikissa Suomen kunnissa oli suljetut eheytyskeskukset. Suvakit ja pervot olisi ajettu täysin mädäntyneeseen Helsinkiin, jossa käytäisiin Rautatientorilla lopullinen taistelu arvoista! Toki tässä vaiheessa matut olisi kerätty aidattuun leiriin Vuosaaren satamaan, josta kerran viikossa lähtisi rahtilaiva täynnä matuja kohti Afrikkaa!

 3. Pitää oikeasti valita sellainen henkilö joka ajaa suomalaisten asiaa ja haluaa nostaa Suomen kehitysmaasta itsenäiseksi jälleen. Silloin Laura on ihan väärä valinta.

 4. Marco nuolee persettä niin että kieli ruskenee sitten huomaa että alkaa kannattaa väärää aatettejopa loppu perseennuoleminen heti🤣🤣🤣

 5. Olen 2015 alkaen pyrkinyt päivittäin pommittamaan ja valistamaan lähipiiriäni (kaverit yms) näillä asioilla.
  Mitään ei mene niiden lampaiden kalloon. Ne on edelleen 100% mediahupnoosin vallassa. Siksi tämä on mielestäni utopiaa. Vaikka näytät mitä todisteita mistä tahansa, niin se on väärin, jos se ei lue hesarissa.
  Poistin lähes kaikki yhteystiedoista ja luovutin heidän osaltaan. Tämmöisten idioottien maa tämä on.

  1. Jep. Hyvä pointti. Näyttää tosiaan siltä, ettei varsinkaan suomalaisia voi herättää ilman massiivista talouskriisiä TAI, että heidän lyhytnäköinen itsekkyys käännetään kartellien kaatamiseen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*