Marco de Wit 18 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Persut ovat Riikka Purran ja Matti Putkosen painostuksesta kääntäneet takkiaan kiihtyvään tahtiin. Yksi takinkääntö oli ilmastokulttiin liittyminen. Persut oli pitkään vastustellut kulttiin liittymistä, mutta lopulta ilmastokatastrofiin AINA uskonut Purra sai Halla-ahonkin astumaan ulos viherkaapista ja liittymään ilmastokulttiin. Purra sai uskoteltua Halla-aholle, että ehkä silloin Kokoomuksen, Keskustan ja RKP:n naisjärjestöt vihdoin hyväksyvät persut porvarihallitukseen.

 

Tietenkään ilmastokulttiin liittyminen ei avannut ovia hallitukseen. Paitsi tietysti Purralle.

 

Nyt persutkin ihan oikeasti uskovat ilmastokatastrofin ja siten totaalisen ympäristötuhon olevan tulossa!!

 

Persujen takinkääntö. Osa 8: Ilmastokatastrofi tulossa

 

 

Yksi persu ei kuitenkaan Halla-ahon ja Purran johtamaan persujen ilmastokulttiin liittynyt: Kansanedustaja Ano Turtiainen. Tässä onkin yksi yksi syy miksi hänet yllättäen erotettiin puolueesta.

 

Jahtaako ohituskaistafeministi Riikka Purra persujen konservatiiveja?

 

 

Nyt Ano edustaa Valta Kuuluu Kansalle -puoluetta ja sanoo suorat sanat ilmastokultista antaen ymmärtää sen olevan harhaa. Tosin Ano ei sano sitä ihan tarpeeksi selvästi. Miksei Ano suoraan sano, ettei ole mitään todisteita tulevasta ilmastokatastrofista!?

 

Nyt Ano lähinnä korostaa, ettei Suomi voi merkittävästi vaikuttaa mihinkään ilmastoasiaan. Tämä on huono argumentti, koska tietysti on moraalinen velvollisuus pyrkiä estämään ilmastokatastrofi JOS sellainen olisi oikeasti tulossa.

 

Olisi tärkeää, että joku kansanedustaja suoraan sanoisi, että ilmastokatastrofin ja ympäristötuhon pelko on pelkkää HARHAA, jolla vain levitetään globalismia ja luodaan poliisivaltio. Tätähän Ossi Tiihonen on korostanut.

 

 

Onneksi Ano kuitenkin aika selvästi tuomitsee ilmastoharhan. Anon puhuessa hänen edessään istuu nolona ilmastokultisti Riikka Purra. Tietysti koronakultin mustaan naamioon verhoutuen.

 

Kuinkahan moneen kulttiin Purra vielä persut vie? Ja miksi persumiehet seuraavat kilttinä poikina?

 

Onneksi eduskunnassa on edes yksi mies!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Ano Turtiainen: Jos pohjoisnapa sulaa niin se sulaa! (Ilmastokultisti Purra nolona vieressä)

  1. Minkälaiset nynnyt seuraavat ja nöyristelevät naisten hulluuksille? Ei naisten mielisairauksiin ja harhoihin pidä lähteä mukaan.

  2. ”Persut oli pitkään vastustellut kulttiin liittymistä, mutta lopulta ilmastokatastrofiin AINA uskonut Purra sai Halla-ahonkin astumaan ulos viherkaapista ja liittymään ilmastokulttiin. Purra sai uskoteltua Halla-aholle”

    Ei Halla-aho usko ilmastokulttiin – herätys siellä. Persuissa tehdään niinkuin rahaväki käskee. Rahaväki käskee uskomaan ilmastokulttiin.

  3. Naisvihaaja bongattu. Nyt tähän vielä pari lihanuija tukijaa niin laittoman lehden Muumilaaksobingo on vedetty läpi.

    1. Miksi herjaat LL:n ystävällisiä kommentoijia? Oletko ylimielinen homo?!!

      Sinun on aika ryhtyä kunnioittamaan Laitonta Lehteä!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*