8 thoughts on “LEVELI: World Wide Demonstration Livestriimi!

  1. Ihmiset ovat joka puolella maailmaa lähteneet vastustamaan monista eliittijuutalaisista koostuvaa pankkiirieliittiä, ihmisten vainoamista ja poliisivaltiota. Ainoastaan suomalaiset ovat niin raukkamaisia pelkureita, että uskovat auktoriteetteja ja alistuvat auktoriteeteille! Missään muualla länsimaailmassa länsimaalaiset eivät alistu!

  2. Laiton Lehti on ainoa lehti jossa on juttuja juutalaisten valtavan korkeasta älykkyydestä, joka on niin korkea, että parin sadan miljoonan valkoisen joukosta löytyy vähemmän miljardöörejä kuin muutaman miljoonan juutalaisen joukosta. Kyse on vain korkeasta älykkyydestä ja siitä, että sadat miljoonat valkoiset ovat vain niin tyhmiä.

  3. Sanotaanko näin, että kansanmurhasta selvinneiden valkoisten historian käsitys tulee olemaan hyvin erilainen kuin nykyisen suuren massa. Valkoisille suomalaisille tullaan paljastamaan monia asioita ja tämä pelottaa pankkiirieliittiä.

  4. Sanotaanko nyt niin että mielenosoitus oli varmasti tarpeellinen mutta nuo räppiesityksen herätti valtavan myötähäpeän.

    Kuinka moni näistäkin ihmisistä odottaa että virallinen linja muuttuu? Voin kertoa että se ei muutu. Ihmiset ovat antaneet vallan omista päätöksistä äänestämilleen kansanedustajille. Ja sen vuoksi mikään ei muutu. Heränneiden ihmisten pitää muodostaa rinnakkaisyhteiskunta vaihdannan avulla. Ei rahan avulla vaan vahdannan avulla. Tunti tunnista. Eli, jos joku ulkoiluttaa koiraasi tunnin sillä aikaa kun sinä leikkaat videota, se on silloin sujut. Koska se tunti on molemmille yhtä tärkeä. Koiraakin pitää ulkoiluttaa ja joku tarvii videon leikkausta. Vain tällasella vaihdanttaloudella ja 0-kate myynnillä heränneiden keskuudessa saadaan vahvistettua jäsenistön hyvinvointia ja taloutta. Ja kun muut huomaavat että noillaahn menee hyvin, ne liittyvät automaattisesti.

    Mutta se vaatii sen että ahneus poistetaan ja jokainen alkaa toimimaan minimibudjetilla, mutta maksimityömäärällä. Kaikista ei ole siihen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*