Marco de Wit 18 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kansanedustaja Mika Niikko kysyy ministeri Kiurulta miksi lapsia koerokotetaan. Kiuru EI kuitenkaan vastaa itse kysymykseen, vaan puhuu ohi.

 

Niikon olisi ehdottomasti pitänyt huutaa: VASTAA KYSYMYKSEEN!

 

Kiuru nimittäin TOISTUVASTI jättää vastaamatta kysymyksiin puhumalla asian ohi. Tämä on hänellä ihan tietoinen ja harjoiteltu strategia, koska se oikeasti tehoaa tyhmiin ja lammasmaisiin suomalaisiin. Eli varsinkin nykyisiin purrapersuihin.

 

 

Vihavideo: Mittaa minuutissa kuinka tyhmä olet! Persut vai vihreät tyhmempiä?

 

 

Tämä Niikon pehmoilu on todella surullista, koska aikanaan vennamolaiset eivät olisi tuollaista ministerin pelleilyä katsoneet sekuntiakaan, vaan VAATINEET vastausta.

 

Alla oleva video kannattaa katsoa. Niikko tekee ihan asiallisen ja hyvän kysymyksen, joskin hieman liian pehmeällä tavalla. Sitten Kiuru aloittaa oman performanssinsa, jossa hän puhuu ohi käyttäen monenlaisia hämäystemppuja. Kiuru esimerkiksi käyttää sekavaa lauserakennetta, irrelevanttien sanojen painotuksia, käsien heilutteluja väärässä kohtaa ja tyhmiin uppoavia avainsanoja, kuten ryppäitä. Ideana on vain luoda mielikuvia tyhmissä kuuntelijoissa ilman, että esittää YHTÄÄN argumenttia.

 

Videon kommenteissa asia huomataan hyvin.

 

 

Monet katsojistakin tajuavat, että kyse oli etukäteen harjoitellusta hämäysvastauksesta.

 

 

 

 

Edustuksellisessa demokratiassa on juuri se heikkous, että ovelat poliitikot pystyvät helposti huijaamaan ihmisiä. Tosin Suomessa tämä menee pidemmälle kuin missään muussa maassa. Jos vaikka Italiassa joku ministeri jatkuvasti puhuu ohi, niin taatusti porukka hermostuisi ja alkaisi syyttämään valehtelijaksi, huijariksi, yms. Suomessa porukka kuitenkin vaan suu pyöreänä alistuu huijaukseen. Eikä 99% edes tajua tulleensa huijatuksi.

 

 

 

 

Katsokaa miten Niikkokin vain rauhallisena kuuntelee, kun ministeri vetää häntä kölin alta. Niikko ei millään tavalla yritä saada ministeriä oikeasti vastaamaan. Nähtävästi hänelle vain riittää, että hän on tehnyt kysymyksen, jotta hän voi sitten saada äänestäjiltä pisteitä, vaikka ei KÄYTÄNNÖSSÄ taistele lasten kokeellisia rokotuksia vastaan.

 

Tämä on juuri sitä persujen näennäiskriittisyyttä. Niikko ja persut eivät EDES vaadi haittavaikutusten kunnollista tilastointia. Käytännössä persut ovat rikoskumppaneita. Ehkä Niikkoa meno hieman hirvittää, muttei uskalla keinuttaa venettä. Purra on nimittäin täysillä lääke- ja rokotemafian puolella.

 

 

Miksei persut vaadi THL:ltä satunnaistettuja tutkimuksia maskeista ja rokotteista?

 

 

Jopa monet videon kommenteissa ovat kyllä tajunneet kuvion, mutta persut eivät välitä. Tässä Anne Löytönenkin luulee, että persut oikeasti välittävät.

 

 

Niikon yksi kysymys tietysti riittää lammasmaisille persuille, jotka ihan oikeasti suuttuvat omilleenkin, jos vain uskaltaa korottaa ääntään ministerille.

 

Herroja pitää kunnioittaa!!

 

 

Taatusti Vennamo pyörii haudassaan yhä kiihtyvää vauhtia!

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

20 thoughts on “Nynny Mika Niikko: Miksi lapsiamme koerokotetaan? Kiuru ei vastaa, vaan huijaa TAAS!

 1. Todella kuvottavia, todella epärehellisiä ja limaisia paskakasoja! Edes suomalaisten lasten terveys ja henki eivät kiinnosta! Israelin perään ovat kyllä itkemässä! Saatanan limaiset rotat ja maanpetturit!

 2. ”Käytännössä persut ovat rikoskumppaneita”

  Ei miten käytännössä – de facto he ovat rikoskumppaneita

  1. Jos näet rikoksen ja et siihen puutu, niin mielestäni olet rikoskumppani. Tässä mielessä persut on todellakin valeoppositio. Pelkkää puhetta, ja eivät vaadi vastauksia.

 3. Minä en suostu valheellisen koronahysterian vangiksi. Miehittävän vihollisemme poliiseilla ei ole mitään toimivaltaa Suomen maaperällä.

 4. Eduskunnassa on rajoitettu aika: lopussa vastasi Niikolle: ”riittävä rokotekattavuus”, incl. 12-17v

  1. Jep. Ei siis esittänyt argumenttia. Eli Niikko: Miksi teidän mielestä riittävä rokotekattavuus edellyttää lasten kokeellista rokottamista, vaikka virallistenkaan (vale)tilastojen mukaan yksikään alle 30v. ei ole kuollut koronaan eikä virallistenkaan tilastojen mukaan lasten todeta erityisesti levittävän koronaa eikä kyseisen koerokotteen väitetäkään estävän tartuttamista. Kiuru vastaa: Riittävä rokotekattavuus.

   1. Ja täältä löytyi muumipappa. Vanha jengi koossa kuuntelemassa satuja. BINGO! Huomenissa jatkuu harhaisten bingoilta.

 5. Oikea kysymys olisi ollut: ”Hei kansanpetturit! Miksi ************ haluavat myrkyttää lapsemme kammottavalla *****litkulla?!!”

  Jos Persut eivät ala puhua asioista niiden oikeilla nimillä, niin he tulevaisuudessa löytävät itsensä suljetusta eheytyskeskuksesta!

  Tosin Tynkkynen ja Hankamäki joutuvat sinne joka tapauksessa!

 6. > Edustuksellisessa demokratiassa on juuri
  > se heikkous, että ovelat poliitikot
  > pystyvät helposti huijaamaan ihmisiä.

  Kyse on ihmisen laumavietistä. Se on perinnöllinen eikä sen olemassaololle «voi mitään».

  Tullakseen lauman johtajaksi pitää muodostaa lauma tai saada johtajuus perintönä isältä pojalle. Yksi perimysjärjestyksen muoto on vaalit ja äänestäminen. Lauman koko pyrkii optimoitumaan tiettyyn kriittiseen kokoon. Kun tällaisia laumoja on sitten tarpeeksi paljon, näiden laumojen johtajat muodostavat keskenään lauman, joka sitten seuraa omaa johtajaansa. Johtajan ei tarvitse olla lauman jäsen ja historia kertoo, että kuningas usein haetaan ulkomailta.

  Globaalissa politiikassa valtioiden johtajat ovat muodostaneet lauman, joka orjallisesti seuraa «suuren johtajan» käskyjä. Yhdenkin käskyn kyseenalaistaminen tarkoittaa välitöntä erottamista laumasta ja saavutettujen poliittisten etujen menettämistä. Tämä pelko pitää lauman yhtenäisenä.

  Lauman jäsenet käyttävät univormuja. Nykyään se on kasvomaski. Hitlerillä oli omat univormunsa, niin Stalinillakin. Univormusta kieltäytymisen seuraukset ovat samat kuin käskyn kyseenalaistamisesta. Ajat ja ulkoiset muodot vaihtelevat, ihminen pysyy samana ja tekee samoja ratkaisuja samoissa tilanteissa elipä se nykypäivässä tai «muinaisessa maailmassa».

  (Tämä samojen ratkaisujen tekeminen samoissa tilanteissa ovat lopultakin geeniperimästä johtuvia toimintamalleja. Vain muuttamalla ihmisen geeniperimää, saadaan lauma joko käyttäytymään toisella tavalla tai sitten kokonaan häviämään sukupuuttoon.) Millainen on transhumanistinen ihmislajike? Voiko se elää vain yhdistettynä tietokoneeseen?

  Vaalit ovat vain nykyajan ulkoinen muoto perimisjärjestykselle. Ennen kuin kuninkaat keksivät «perustuslain», joka määräsi kuninkuuden vanhimmalle pojalle, järjestelmässä oli yksi «ongelma»: kuninkaan kuoltua hänen poikansa taistelivat toinen toistaan vastaan ja kuninkaaksi nousi se, joka jäi viimeisenä henkiin. Tällainen tilanne soti kuninkaan «vieläkin syvempiä viettejä» vastaan ja keksintö perimysjärjestyksestä levisi nopeasti kuningaskuntien keskuuteen. Siitä tuli vallitseva käytäntö.

  (Toinen merkittävä sosiaalinen keksintö oli kuninkaallisten keskinäiset naimakaupat, joissa tyttäriä ostettiin ja myytiin ja joiden ansiosta taloudellisesti raskailta sodilta vältyttiin.)

  Laumaihmisen elämän tarkoitus ei ole raha, se on valta. Katsokaamme vaikka ihmisen ohella elossa olevia muita apinalajeja: käyttävätkö ne rahaa? Eivät. Onko niillä käytössä väkivaltaan perustuva alisteinen hierarkia? Kyllä.

  1. Kyllä, Persut vaativat edelleen VIELÄ enemmän matuja Suomeen! Israelin ja Naton sotakoneen kätyreitä laajentamaan Operaatio Gladion verkostoa Suomen maaperällä. Tästä tässä on kysymys!

 7. Tämä ”ohipuhuminen” on alkanut hiertämään minua yhä enenevissä määrin. Korjauksena tähän koko äänestäjäkunnan tulisi tunnistaa, kun tätä tapahtuu ja jos näin vakavan asian suhteen ruvetaan puhumaan puuta heinää, niin höpöttäjä pitää siirtää pois päättävästä asemesta.

  Jotta saamme prosessin ripeämmäksi, niin ehdotan että otamme käyttöön kansanedustajien ja ministerien takaisin kutsun. Tässä tapahtuu seuraavaa: Kun tarpeeksi suuri osa äänestäjistä on todennut höpöttäjän kelvottomaksi, niin hänet voidaan poistaa asemastaan äänestyksellä.

  Tälläisen kusetuksen tunnistamisen pitäisi olla perus kansalaistaito ja voimme selittää asian lapsille esim. yläasteella.

  1. Mikäli meillä olisi toimiva valtakunnallinen media, tämä ohipuhuminen olisi nostettu tapetille jo aikaa sitten. Samalla tämä törkeä ja ylimielinen tapa olisi kuollut ja kuopattukin.

 8. Kansanpetturin tunnistaa siitä, että se nöyristelee ja se on lojaali Israelin valtiolle, EU:lle, Natolle, Yhdysvalloille, Iso-Britannialle, Ranskalle, Saksalle, Neuvostoliitolla ja milloin millekin.

  Suomen nykyiset maanpetturit lähes kaikki pyllistävät Israelin valtiolle, Yhdysvalloille, Natolle, EU:lle ja YK:lle.

 9. En tiedä kummat ovat kuvottavampia ja oksettavampia, kansansa pettävät ja korruptoituneet poliitikot ja virkamiehet vai Suojelupoliisin vasikat ja agentit jotka tekevät kaikkensa sabotoidakseen ja tuhotakseen aitokansallismielisen liikkeen nousun ja voimistumisen.

 10. Ihmismieli on lukossa. Hän ei voi käsittää että hän todellakin elää valheiden ja petosten yhteiskunnassa.

  Hierarkkinen valtarakennelma joka on vapaamuurareiden vallassa. Oli sitten kyse Sauli Niinistöstä, Donald Trumpista tai Pohjoiskorean diktaattorista he ovat kaikki vapaamuurareista. He luovat ongelmia johon heillä on valmiina oma räätälöity ratkaisu.

  Kaikki jotka pääsevät julkisuuden valokeilaan ja elävät media julkisuudesta ovat poikkeuksetta joutuneet vannomaan oman henkensä kautta kuoleman valan että ovat ikuisesti lojaaleja vapaamuurari järjestelmälle.

  Yleisö ei ymmärrä että he ovat lypsettävä karjalauma jota viedään teurastettavaksi. He kustantavat oman tuhoamisohjelmansa.

  Nimimerkki Pikkulammas on ansiokkaasti tuonut esille ongelman juurisyyn.

  Et pääse etenemään kunnallispolitiikkaa pitemmälle ilman alistumista tähän kihisevään, saatanalliseen petokselliseen järjestelmään. Yksikään vähänkään merkittävä poliitikko ei pääse siihen asemaan missä on ilman alistumista vapaamuurari vallalle. Kaikki jotka osallistuvat Bilderberg kokouksiin tai Maailman Talousfoorumiin ovat vapaamuurareita.

  Koko Internetistä ei löydy juuri mitään vapaamuurari vastaista materiaalia. Kaikki on lähes poikkeuksetta hienosäädetty kaikissa hakukoneissa vapaamuurareille suotuisasti.

  Ylen ohjelma munien tervaamisineen oli lähinnä harhaanjohtava jolla katsoja sai sen käsityksen että eihän kukaan voi ottaa tosissaan tuollaista salajärjestöä. VÄÄRIN! Se oli tahallaan ohjelma tehty sellaiseksi ettei ihmiset usko että se on mikään tärkeä asia. Vähän kaavoitus asiaa ja munien tervaamista. Valemedia YLE osasi harhaanjohtaa taitavasti.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*