Marco de Wit 18 syyskuun, 2021

 

Laiton Lehti on kertonut, että 9/11-isku oli päivänselvästi Israelin orkestroima WTC-tornien räjäytys, jotta USA, Israel ja Saudi-Arabia (U$Srael) saisivat tekosyyn aloittaa Sota terrorismia vastaan ja tuhota 7 vihollistaan (Afganistan, Irak, Iran, Libanon, Syyria, Libya, Yemen).

 

9/11 terrori-isku oli Israelin operaatio! Sionistipersut pimittää?

 

Kaikki vähänkään järjissään olevat tietävät Mossadin orkestroineen 9/11-iskun, mutta eivät tietysti uskalla puhua siitä mitään. Ne harvat, jotka ovat totuuden paljastaneet on tuhottu. Ei suinkaan valtaeliitin toimesta, vaan niiden hyödyllisten idioottien eli Matti ja Maija Meikäläisten toimesta, jotka jahtaavat ”salaliittoteoreetikkoja”.

 

Miksi Trump valehtelee muslimien tehneen 9/11-iskun?

 

 

Edelleen on kuitenkin vielä epäselvää kuinka 9/11 räjäytykset tehtiin. Olivatko räjähteet sekä lentokoneiden että rakennusten sisällä? Millaisia ne räjähteet olivat?

 

Mielenkiintoista olisi myös tietää kuinka nopeasti Suomen Supo tajusi ja informoi valtiojohtoa siitä mitä oikeasti tapahtui. Luonnollisesti Supo ei kerro, mutta yksi mielenkiintoinen paljastus on tullut entisen ulkoministeri Erkki Tuomiojan päiväkirjamerkinnästä:

 

Päiväkirjamerkinnässään 6. marraskuuta 2001 Tuomioja kertoo suojelupoliisin tuolloisen päällikkö Seppo Nevalan (sd.) käynnistä ulkoministeriössä.

– Kysyn vielä, mitä hän tietää neljännen amerikkalaiskoneen pudottamisesta ja hän vastaa, että senhän ampuivat amerikkalaiset itse alas, he kertovat sen itse täysin avoimesti. Se ei silti estä heitä levittämästä valheellista sankarimyyttiä siitä, miten matkustajien vastarinta johti koneen putoamiseen, Erkki Tuomioja on kirjoittanut Seppo Nevalan sanomaksi.

 

Tuskinpa Nevala puhui totta. Kyse oli valheesta valheen sisällä. Nevala varmasti tiesi jo tässä vaiheessa, että lentokone ei pudonnut maahan. Sen sijaan FBI oli vain kaivanut kuopan ja räjäyttänyt siellä roskia.

 

Kuvassa linkki verkkouutisiin

 

Virallisen kertomuksen mukaan lentokoneen matkustajat olivat taistelleet kaappareiden kanssa ja lentokone oli syksynyt maahan ja uponnut sen alla oleviin kaivosluoliin. Niinpä lentokonetta ja matkustajia ei löytynyt ennen kuin pitkän ajan kuluttua jonain pieninä palasina.

 

Tämä on niin älytön tarina, ettei edes Suomen Supo voi sitä uskoa.

 

Väitetty lentokoneen putamispaikka.

 

 

Lentokone kuulemma vain katosi maan sisään.

 

 

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

 

 

 

 

 

8 thoughts on “Uskooko Supo 9/11-iskun viralliseen tarinaan?

 1. Älä koskaan luota poliiseihin! He ovat vihollisiamme.

  On täysin varmaa että kaikki tärkeimmät poliisijohtajat, korkeat virkamiehet, uutisjohtajat jne. ovat vieraan vallan agentteja.

  Suomalaiset poliisit ovat todella limaisia ja epärehellisiä valehtelijoita.

 2. Tämäkin ”lentokone” oli esinahattomien silmänkääntötemppu!

  Edelleen, missä on kaikkien neljän ”lentokoneen” mustat laatikot?!!

 3. Tietysti jos matkustajakone syöksyy aivan täydellä vauhdilla suoraan maahan niin ei sellasesta kyllä paljon jäljelle jää ja ihmisistä tuskin mitään, mutta tommonen savuava kuoppa on jo aika onneton viritys. Erilaista silppua ja roinaa pitäisi olla koko lähiympäristö täynnänsä, jos tuossa olisi iso kone räjähtänyt tuhannen päreiksi. Germanwingsin lentokin kun ajettiin päin vuorta niin erilaista silppua on koko alue täynnä.
  Muistan kun sitä aikanaan naureskelin kun mitään koneen palasia ei ollut missään ja vasta hetken päästä esiteltiin epätoivosesti jotain ”metsästä löytynyttä” koneen palasta eli siis tätä: https://wpcdn.zenger.news/wp-content/uploads/2021/09/09201915/9.-C7AD4265-155D-451F-679BC69DE01CCB78Original-copy.jpeg
  Kuva otettu 14.9. jostakin epämääräsestä purkuromusta pusikossa.

 4. Nimetön cia agentteja vai ? Onks niillä agenteilla joku naamari päässä kun esintyy suomalaisena esim poliitikkona tai poliisijohtajana ?

 5. ”Ne harvat, jotka ovat totuuden paljastaneet on tuhottu. Ei suinkaan valtaeliitin toimesta, vaan niiden hyödyllisten idioottien eli Matti ja Maija Meikäläisten toimesta, jotka jahtaavat ”salaliittoteoreetikkoja”.”

  Tämä kyllä, ovat näin häpäisseet itsensä ja ihmisrodun.

 6. Ne pommit oli varmaan asennettu niiden kaapattujen koneiden siipiin. Tämän vuoksi ne lävistivät teräksen ja betonin kuten kuuma veitsi voin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*