Marco de Wit 18 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on viimeisen parin vuoden aikana julkaissut lukuisia videoita, jotka todistavat Amerikan valepresidentti Joe Bidenin olevan selvästi seniili.

 

Joe Biden ei ole vain seniili, vaan kärsii myös alzheimerista

 

 

Valtamedia ei ole kuitenkaan Bidenin seniiliyttä halunnut myöntää, koska on halunnut Bidenin syrjäyttävän Trumpin.

 

Nyt Biden on kuitenkin jo ollut presidenttinä yli puoli vuotta, joten valtamedia ei enää niin paljon pelkää Trumpia. Niinpä valtamedia on alkanut paljastamaan Bidenin seniiliyttä, jotta hänen äärifeministinen varapresidenttinsä Kamala Harris saataisiin presidentiksi.

 

Suomen valtamedia on myöskin tajunnut, että Bideniä saa kritisoida.

 

Niinpä nyt Iltalehti kertoo, että Biden unohti Australian pääministerin nimen! Siis vaikka Australia on Amerikan läheinen liittolainen ja KOKO lehdistötilaisuus oli tarkoitettu järjestettäväksi Britannian ja Australian pääministerien kanssa!

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Valtamediakin alkaa myöntämään valepresidentti Joe Bidenin seniiliyden!

 1. Ukkelista on ollut netti vääräällään lukuisia videoita jo kuukausi tolkulla missä unohtaa milloin kenenkin nimet ja välillä missä edes on, mutta valtamedia on täysin pohjois-koreamaisesti pitänyt kulissia yllä. Trumpista taas iskivät heti juttua kun otti jossain kaksin käsin kiinni vesilasista että mikä häntä vaivaa ja onko hän sairas.

 2. > Suomen valtamedia on myöskin tajunnut,
  > että Bideniä saa kritisoida.

  Ei lehdistö mitään «tajua». «Lehtimiehet» kirjoittavat mitä käsketään kunhan palkka juoksee.

  Bidenin «kansainvälinen suosio» on laskussa, koska hänet vaihdetaan ennen kauden päättymistä. Suosion lasku on kansan valmistelemista vallan kierrätykselle.

  Yksi skenaario on, että sekä Biden että varapresidentti Harris «mitätöidään», impeachment. Tämän seurauksena presidentiksi nousee puhemies Pelosi, hullu ämmä ja sotahaukka.

  Mutta miksi käydä hankala ja kuukausia kestävä impeachment-prosessi, kun yhdellä false-flag iskulla saavutetaan tavoitteet nopeasti:

  – Murhataan sekä Harris että Biden,
  – saadaan Pelosi presidentiksi ja
  – hän aloittaa valmiiksi käsikirjoitetun maailmansodan.
  – Iskun syylliset kerrotaan lehdistölle jo tuntia ennen sen tapahtumista,
  – joten maailma saa nopeasti «tietoa»
  – ja Pelosi syyn aloittaa maailmansota.
  – Kiinan ja Venäjän väitetään tietenkin olevan false-flag iskun takana.
  – Poikkeustila ja tiukka sensuuri takaavat menestyksen.
  – Kukaan ei kysele palkan, eläkkeen tai sosiaaliturvan perään. Eihän niitä olisi muutenkaan pystytty maksamaan.

 3. Tää aijä asuu amerikan yhdysvalloissa. Ei siihen kannata kiinnittää paljoakan huomiota. Sen sijaan euroopan asioihin kannaattaa keskittää energiansa.

 4. Yhdysvallat ja amerikkalaiset tulevat joka tapauksessa olemaan ikuisesti Suomen kansan vihollisia. He tulevat korvaamaan imperialistisia rikoksiaan satoja vuosia ja toimittamaan myös fyysistä kultaa Suomeen kunnes kaikki rikokset on edes nimellisesti korvattu. Amerikkalaisille tulee vielä lopulta maksajan rooli ja jokainen amerikkalainen tulee maksamaan rikoksensa takaisin uhreilleen. Koko tämän loiskansan nykyinen asema perustuu pelkästään muilta loisimiseen ja muilta varastamiseen. Heti kun he eivät voi loisia muista kansoista, amerikkalaiset kaatuvat. Näin kävi keskiajalla kristinuskon vihollisille ja nyt aivan sama käy amerikkalaisille ja heidän ”liittolaisilleen”.

 5. Eivät he ole tajunneet mitään. Uutispäälliköt ja medioiden omistajat ovat CIA:n, MI6:n ja Mossadin agentteja. On yhdessä päätetty mistä uutisoidaan, mistä ei uutisoida ja miten uutisoidaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*