Marco de Wit 19 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on saanut viime aikoina valtavasti viestejä siitä, että Riikka Purran läheinen liittolainen, persujen kakkospomo   eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio olisi vapaamuurari!

 

Varmaa tietoa tästä ei olla saatu, mutta nyt näyttää selvää, että vähintäänkin Tavio pyörii ahkerasti vapaamuurarien kanssa. Herää siis kysymys onko hän vapaamuurarien frontti ja kätyri?

 

Alla on yhdistelty muutamien lukijoiden viestejä ja toimituksen tutkimusta:

 

 

RIIKKA PURRA PUHDISTAA KOVIN OTTEIN – RAPPARI-TAVIOSTA KOMISSAARI?

 

Eduskuntakausi pyörähti käyntiin ja Afganistanin kriisin matut ovat persuille kuin syöttö lapaan. Purralla on mahdollisuus puhua mamuista ja maahanmuutosta yllin kyllin ja välttää keskustelu NATO:sta ja EU:n liittovaltiokehityksestä, jotka ovat todellinen osa Purran agendaa.

 

Puoluekokouksen hämärien ja vääristelyjen tapahtumien seurauksena Milad Dehghan ja Nico Giansanti potkaistiin mielivaltaisesti pois puolueesta. Purra on ilmiselvästi voimiensa tunnossa ja haluaa näyttää kaapin paikan, mutta tilanne kätkee alleen sen tosiasian, että eduskuntaryhmän sisällä on alkanut lievä paniikki tulevasta vaalituloksesta. Porukkaa vuotaa VKK:hon ja Purran ahdinko pahenee päivä päivältä.

 

Moni persuedustaja suhtautuu epäilevästi Purran kykyyn tehdä hyvä eduskuntavaalitulos. Sinne-tänne-lupailluilla ministerinpaikoilla, muilla nimityksillä mutta myös kovalla uhkailulla pidetään porukka kurissa.

 

Monissa puheenvuoroissa Ville Tavion nimi nousee esiin hyvin usein, sillä Tavion vapaamuurarius ja vallanhimo ovat saaneet hänet lähes epätoivoisiin tekoihin. Turun saariston huvilalla ”loosiveljien” kanssa vietetyt illalliset ovat tehneet Taviosta vankan ja vahvan EU-integraation kannattajan. Kuulemma juuri tämän takia Tavio kiemurtelikin kun persuilla oli ”jarrutuskeskustelu”, sillä Tavio ei olisi koko keskustelua edes halunnut!

 

Purra ja Tavio eivät suostuneet osallistumaan jarrutuskeskusteluun edes minuutiksi!

 

Persut pettivät jälleen

 

 

Tavion vanavedessä samoissa juhlissa viihtyy hyvin myös Natoa ja EU:ta kannattava rappariveli Vilhelm Junnila. Airiston aaltojen keinuessa kuin rapparihuvilalle tuotujen upeiden seuralaistyttösten lanteet, Taviosta ja Junnilasta on tullut EU-integraation ja Naton vahvimpia puhe- ja puuhamiehiä Suomenmaassa. Tietenkään ei puhuta suoraan Natosta, vaan ”natokumppanuuden syventämisestä” eli takaportista Natoon.

 

Vapaamuurariverkosto on aina tukemassa Taviota myös vapaamuurarien alkuperin kehittämässä arvoliberalismissa.

 

Persut eivät vastusta liukuhihna-aborttilakia: Riikka Purra ja Ville Tavio käänsivät takkinsa!

 

 

Purran tavoitteena on hallituspaikan lisäksi hänen ”joukkueensa” pääsy Purran itse niin ihailemiiinsa ja kannattamiinsa eurooppalaisiin instituutioihin. Vahvan, jopa kansainvälisenkin rappariverkoston tukea nauttivan Tavion epäilläänkin olevan Purran ja eliitin ehdokas EU-komissaariksi. Tämä sopisi myös Tavion hämärille taustajoukoille hyvin.

 

Politiikan analyytikot näkevät tilanteen niin, että Purra ja Tavio ovat tuossa vaiheessa jo joko hajottaneet puolueen tai todennäköisesti loikanneet kokoomukseen. Harhaanjohdetut ps-äänestäjät eivät tätä tietenkään näe, sillä heille russofobi Arto Luukkasen pappamainen hölinä ja Purran likaiset temput eivät vielä avaudu. Puolueen mennessä alta Arto Luukkainen todennäköisesti jatkaa hölinäänsä Uudenmaan S-markettien tuulikaapeissa ja Purra lienee jo sovitussa, mukavassa hillotolpassa joko Brysselissä, tai ehkä Atlantin takana.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Persujen Ville Tavio vapaamuurarien kätyri?

    1. Voisi ainakin olettaa että tuo vaippanaamainen globalistikätyri Jussi on ottanut myrkkypiikkejä, koska lampaat on lampaita.

  1. Judemuurarit?….naurettava lapsikerho. Jotain loosheja ja alttareita? Buhahaaa…koulukiusattujen teräsmieskerho

  2. Kukaan ei koskaan uskalla sanoa ja tutkia mikä rikas kansa hallitsee poliitikkoja, virkamiehiä jne. vapaamuurariverkostojen kautta. Miettikää keskiaikaa ja sitä millä kansalle olisi ollut eniten tarvetta fronttien käyttöön vaikuttaakseen yhteiskuntaan.

  3. ”russofobi Arto Luukkasen pappamainen hölinä ”

    Luukkanen on raamattua vastustava pappi, niinkuin koko luterilainen kirkko.

  4. Joo kuuluu vapaamuurareihin. Eilen treffattiin kuun pimeällä puolella natsien vieraina syömässä ja tänään ollaan menossa maan alle neuvottelemaan liskoihmisten kanssa maailmanvalloituksesta drinksujen merkeissä. Odottakaa vaan, kohta alkaa tapahtumaan.

  5. Miten tuollainen mitäänsanomaton tyyppi pääsee Arkadianmäelle muuten kuin eri organisaatioiden nostamana? Tavion kuuluisi olla pizzanpyörittäjä ja kaukana johtotehtävistä.

  6. Suomen Uutiset tänään 24.9.2021 haastattelussa Tavio tekee käsillään rapparimerkkiä kristallin kirkkaasti. Katsokaa. Löytyy YouTubesta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*