Marco de Wit 19 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Saara Huhtasaari on tinkimätön suoran demokratian kannattaja. Nykyään hän taitaa olla ainoa kansallismielinen, jolla on oikea missio Sveitsin mallin eli vapauden, itsenäisyyden, puolueettomuuden ja suoran demokratian puolesta.

 

Monet persut ovat huomanneet Saaran mission, joten purrapersut ovat hätääntyneenä alkaneet selittää jäsenilleen, ettei suora demokratiakaan ole ”realistista”. Kuulemma valtamedia on niin suvakkien hallussa, että suorassa demokratiassa suvakit voittaisivat kaikki äänestykset.

 

Persut yrittivät jopa saada Saara Huhtasaaren uskomaan tuon valheen.

 

Saara Huhtasaaren haastattelu: Pridepersut tuomitsivat suoran demokratian!

 

 

Saara ei kuitenkaan usko persujen valheita. Päinvastoin. Hän haistaa valheet ja huijaukset kaukaa eikä todellakaan alistu persujen jyräämäksi. Niinpä Saara on sisuuntuneena alkanut entistä kovemmin vaatia suoraa demokratiaa.

 

Nyt Saara kannustaa myös VKK:ta korostamaan suoraa demokratiaa. Kannattaa katsoa Twitteristä koko keskustelu. Tässä parhaat palat:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “Suora demokratia: Saara Huhtasaari vs. Ano Turtiainen?

  1. Kiitos linkistä. Pitää kirjoittaa tuosta juttu.

   Eikös noita suojaimia voi käyttää moneenkin tarkoitukseen? Ja jos joku haluaa käyttää koronasta ”suojautumiseen” niin mitä sitten? Jokaisella on oikeus suojautua vaikka mitä mielikuvitushirviöitä vastaan. Pääasia, ettei yritä pakottaa ja painostaa muitakin ”suojautumaan”. Niinpä on vaikea nähdä suojainten myynnissä olevan mitään ongelmaa.

   1. Voi. Turtsan onneksi korona sattui juuri jylläämään niin sai kaksinaismoralistina fyrkat veks ja vielä tukirahat kaupan päälle. Jauhaa että koronasta aiheutuneet muutokset tulee purkaa, vaikka tienaa sillä ja tukirahat kelpaa.

   2. Tässä vähän lisää matskua lihanuijasta niin voit kirjottaa sen varmasti objektiivisen ja puolueettoman jutun kuten kunnon journalistin kuuluu.
    https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/24ba9986-84b8-4d5c-b9dc-00591f6a1860
    https://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2019/08/09/elamaa-rinnakkaistodellisuudessa/
    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kansanedustaja-ano-turtiaisen-firma-valmistaa-maskeja-mutta-itse-han-ei-niita-kayta-nain-han-selittaa-puheitaan-valineteatterista/7999016#gs.b4x4ux

    Tossa alkuun. Lisää hyviä jutun aiheita voisi olla levelin poikien mahdolliset juutalaiskontaktit. Marcoliinin perheen kotitöiden jakautuminen, Marcoliinin tulot jne.. Kysy vaan, kyllä täältä ideoita löytyy.

   3. Juttu on vuoden 2020 alkupuoliskolta ja noihin aikoihin tai ainakin sitä ennen hyvin moni vielä uskoi koronaan ja siltä suojautumiseen Anoa ja Marcoa myöten. Enää ei ainakaan Anon verkkokaupassa ole mitään maskeja myynnissä, mutta muuten en tilanteesta tiedä. Paljon pahempaa taas on se että Kärkkäinen tekee todella likasta bisnestä myymällä erityisesti lapsille suunnattuja Robin Ruthin erilaisia Muumimaskeja, jotka nimenomaan edistää vain tätä täysin korona-aikana keksittyä lasten maskittamista!

    1. Minä en koskaan uskonut koronaan, koska sen olemassaoloa ei ole todistettu. Taisin kyllä ihan alussa sanoa, että voihan olla, että osa koronasta on tavallista tuberkuloosia samalla tavalla, kuin osa tuberkuloosista määriteltiin Aidsiksi

     1. Maskia kuitenkin käytit silloin kun olit tullut poliisikuulusteluista aseman pihalla ja epäilit onko sinulla korona ja miksei poliisi välitä siitä.

     2. Marco nyt valot päälle poliisit tuli kotio hakemaan sanoit silloin et mahdollinen korona potilas viedään!!

 1. Ei tää Saara näillä kysymyksillä koita kuin kerätä ääni. Jos se joskus pääsee jonnekkin niin siihen loppuu sen suora-demokratia höpötys. Ja sitten vaihtaa lvyä ja kertoo ettei voi tehtä mitään kun ei voi yksin muodostaa hallitusta.

  Näin se on aina mennyt ja näin se menee nytkin. Ihmiset jotka oikeasti muuttivat Suomea paremmaksi paikaksi asua ovat jo kuolleet. Heidän valtakautensa sijoittui 50 ja 60 luvuille. 70 luvulla tuli jo kaikenmaailman Sorsat, Väyryset, Koivistot ja Haloskat. 80 luku oli vieläkin tuhoisampi.

  Mutta joo, niin kauan kun politikot kyselee tai puhuu kolmannessa persoonassa, niin kauan niiden tarkoitus on VAIN täyttää omat taskunsa niin nopeasti kuin pystyvät. Sillä Suomen eduskunta ollaan lopettamassa ja Suomi ollaan alistamassa EU:n päätöksenteon alle. Ja siksi Lauralla on sielä nyt hyvät oltavat.

 2. Miksi Saara Huhrasaaren siskosta Laura Huhtasaaresta tuli valehteleva ja teeskentelevät takinkääntäjä?

 3. Persut ovat paljastaneet totaalisesti itsensä ja maskit ovat tippuneet. CIA:n ja Mossadin johdot eivät ole tyytyväisiä. CIA ei pidä epäpätevistä kätyreistä jotka paljastavat kaikki salaiset operaatiot. Nyt kaikki tajuavat Matti Putkosen olevan CIA:n operaattori.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*