Marco de Wit 19 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Eilen järjestettiin koronatyrannian vastainen World Wide Demonstration -mielenosoitus useissa maailman maissa.

 

Myös Suomessa.

 

 

 

 

LEVELI: World Wide Demonstration Livestriimi!

 

 

Vasemmistoliiton eduskunta-avustaja ja vakiostalkkaaja Taneli Hämäläinen raportoi ahkerasti. Hän väitti mielenosoitukseen osallistuneen noin 50-100 henkilöä. Myöhemmin hän nosti arvionsa kahteen sataan.

 

 

Jopa valtamedia on rehellisempi kuin vasemmistoliiton stalkkaaja.

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

Tässä videoita ja kuvia osallistujamäärästä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Vasemmistoliiton Taneli Hämäläinen: WWD-miekkarissa vain 200 henkilöä! (Poliisi: 1300)

 1. Koronalinko, koronalinko, nyt kaikki kuolee???!!?! Korona leviää joka puolelle ja kaikki kuolee joka paikassa??!

  1. Sääli ettei ollut olemassakaan sitä mittanauhaa ja kelloakin lukevaa älyllistä kansanmurhavirusta, kun tyrannit js heidän aivottomat pikku apurinsa tyrannilampaat jotka haluavat kontrolloida toisiaan, olisi joutanutkin siivota pois mullan alle. Nyt joutuu heidän totalitaristisen terrorinsa keskellä ”elämään” (ja elämäähän sellainen EI ole!).

   1. Mietin tässä että on toki hyödyllistä tuoda julki oma mielipide tässä asiassa. Mutta mitäs jos nuo kaikki ihmiset päättäisivät tehdä heti yhden lapsen lisää? Se tarkoittaisi 900 korona-lasta. Ja se tarkoittaisi 900 äitiysvapaata joka tarkoittaisi 900 vuoden työllisyysjaksoa. Joka tarkoittaisi työttömyyden vähenemistä joka tarkoittaisi kysynnän kasvua ja talouden elpymistä.

    Mitäs jos seuraavaksi vaikka osoitettaisiin mieltä agendalla: Jos ette muuta oloja paremmaksi niin me kaikki teemme lapsen !!! Siinä joutuisi KELA tiukille eikä uusilla maaahanpyrkijöille enää riittäisi rahaa. Ja samaa ”suoraa demokratiaa” voisi käyttää muidenkin agendojen ajamiseen.

    1. Huvittava käsitys lastenteosta. Ei nainen niin vaan paksuksi pamahda. Joskus tarvitaan jopa lääketieteen apua.

 2. Kommunistit ovat aina valehdelleet ja tulevat aina valehtelemaan. Koko heidän ideologiansa on aina ollut ja tulee aina olemaan pelkkää epärehellistä, luonnotonta ja sairasta valehtelua. Monien juutalaisten kirjoittamat kommunistioppaat pitäisi polttaa roviolla, tietysti laillisesti.

 3. Suvakit vääristelevät aina totuutta ja kehittelevät salaliittoteorioita!

  Tätä menoa Hämäläinen ehkä vielä löytää itsensä suljetusta eheytyskeskuksesta!

 4. Tän Tanelin laskutaito nyt ei yllätä. Eihän vassarit mutenkaan kouluissa ole sitä terävintä kärkeä. ja yliopistoissakin keskitytään juomaan halpaa punaviiniä ja puhumaan hienostuneesti Kafkasta. Olen ollut muutamilla kekkereillä ja yllättynyt miten suppea niiden maailmankuva on.

  No, mutta oli se hyvä että noin paljon väkeä päsi paikalle. Monikohan oli pääkaupunkiseudulta? Vai oliko enemmistö taas pitkänmatkalaisia, kuten yleensä?

  Miksi muuten nämä miekkari järjestetään aina silloin kun kukaan ei ole tuola talossa töissä? Ei ne silloin tunne häpeää että niille osoitetaan mieltä kun ne köllii järvenranta mökeillään.

 5. Ei tuolla ollut la aamulla ketään kuin minä eli yksi joten säälittävää. Myöhään kuin ei milloinkaan on paskå sanonta. Aikainen lammas toden sanoo. Vai pitäisikö mennä ahdistumaan puolivälissä itselleen valehtelun sijaan.

 6. Kansallismielisten ja konservatiivien pitää lisääntyä vaikka vittuillakseen kansanmurhalleen. Jokaisen pitää tehdä lapsia tai kuolemme ja häviämme Suomen kansana. Alkakaa tehdä niitä lapsia jos suinkin voitte. Kansanne yritetään murhata ja hävittää kaikin keinoin. Kansanmurhaajat tulevat vielä joutumaan ankaraan vastuuseen, mutta sitä ennen teidän pitää lisääntyä. Älkää ottako myrkkypiikkiä ja varoittakaa läheisiänne ottamasta! Rokotteita ei pidä ottaa sillä ne ovat myrkkyä ja tappavat ihmiset!

  1. Pari tenavaa on plakkarissa. Piikkejä en ole ottanut, mutta puoliso on yhden mennyt ottamaan. Olen valistanut että ei nyt menisi sitä toista ottamaan. Silti uskoo valemedian (valtamedian) valheet. No hoidan perheen sitten yksinhuoltajana jos piikit tekevät tehtävänsä. Moni työkaveri on saanut sitä ihtiään ja saikkuja on tullut valtoimenaan piikkien jälkeen. Emännällä mahdollisesti placeboa kun sai siinä puuteaikana piikkinsä.

 7. Jos ihmisillä ei olisi kameroita joilla ottaa todisteeksi kuvia, niin viranomainen varmaan väittäisi luvuksi alle kymmenen ihmistä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*