Marco de Wit 20 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Persut ovat erittäin ovela valeoppositio. Ovat vastustavinaan globalismia ja arvoliberalismia, vaikka kehittävät niihin takaportteja. Riikka Purra tuotiin persuihin 2016 nimenomaan kehittämään näitä takaportteja.

 

Riikka Purran 12 takaporttia arvoliberalismiin ja globalismiin

 

 

Purran läheisenä liittolaisena takaporttien luomisessa toimii tietysti puolueen kakkospomo, eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio.

 

Persut eivät vastusta liukuhihna-aborttilakia: Riikka Purra ja Ville Tavio käänsivät takkinsa!

 

 

Myös persujen kansanedustaja Jani Mäkelä on taitava rakentamaan takaportteja, joten hänet on nostettu Purran hoviin. Niinpä Mäkelä on erittäin merkittävissä asemissa sekä eduskuntaryhmän 1. varapuheenjohtajana että Suuren valiokunnan 1. varapuheenjohtajana.

 

Mäkelä on rakentanut takaporttia poliisivaltioon olemalla täysillä mukana koronahysteriassa ja koronasulkujen luomisessa. Häntä ei edes lasten koepiikitykset häiritse. Mäkelä onkin ollut kova vainoamaan koronakulttia vastustavia Ano Turtiaista ja Ossi Tiihosta.

 

Persujen Jani Mäkelä terrorisoi pj-ehdokas Ossi Tiihosta

 

 

Purran ja Tavion oppikirjasta opitulla näennäiskriittisyydellä Mäkelä myös käytännössä puolustaa EU:ta.

 

Persujen Jani Mäkelä: Ei saa polarisoida. Suomen pysyttävä EU:ssa!

 

Mäkelä raivostui, kun Laiton Lehti paljasti hänen näennäiskriittisyytensä.

 

Persujen kansanedustaja Jani Mäkelä raivoaa Laittomalle Lehdelle!

 

 

Purran tavoin Mäkelä nimenomaan kannattaa ”länsi-integraatiota” eli Suomen pitää luopua itsenäisyydestään ja puolueettomuudestaan, jotta voidaan luoda yhteinen rintama suunnattoman pahaa Venäjä-mörköä vastaan. Tämän vuoksi Mäkelä hyväksyy lännestä tulleen koronadiktatuurinkin eikä tee käytännössä mitään sen enempää EU:ta kuin euroakaan vastaan.

 

Ei siis ihme, että Mäkelä on Purran tavoin natottaja. Hän kuitenkin tajuaa enemmistön persuista vastustavan Natoa, joten pyrkii sinne takaportin eli natokumppanuuden kautta.

 

Ai, Laiton Lehti liioittelee? No, kuunnelkaapa itse Mäkelän valiokuntapuhetta. Hän aloittaa sen sinänsä hyvin varoittamalla Suomea liiallisesta sotaintoilusta, mutta samalla vesittää kaiken kannattamalla yhä syvenevää natokumppanuutta. Huomaa, että Mäkelä vähän yksinkertaisena tyyppinä kutsuu Amerikkaa Suomen LIITTOLAISEKSI. No, kyllähän se sitä on, mutta eikö Purra ole tarpeeksi opettanut Mäkelälle, ettei sitä saa sanoa. Pitää teeskennellä liittoutumatonta, jotta tyhmät persujuntit eivät herää!

 

Hitaana tyyppinä Mäkelä ei ole kuitenkaan niin ovela kuin Purra, joten hän paljastaa lähes kaiken omassa eduskuntapuheenvuorossaan:

 

Se toisaalta tässä selonteossa on hyvää ja realistista ja sitä linjaa on helppo tukea, että me olemme Nato-kumppaneita ja meillä on kahdenkeskistä yhteistyötä tämän viitekehyksen ulkopuolella ainakin USA:n, Ruotsin, kenties vähän Norjankin kanssa.

Nämä ovat perusteltavia linjauksia geopoliittisen sijaintimme puolesta, mitä tulee Ruotsiin ja Norjaan, ja tietenkin tämän globaalin asemahdin puolesta, mitä tulee USA:han.

Ja nyt kun me emme sinne Natoon ole ymmärtäneet aikanamme liittyä, niin kenties nämä ovat kuitenkin vähiten huonoja ratkaisuja, joita tässä ajassa voimme tehdä, ja niiden tekemistä kannattaa jatkaa tulevaisuudessakin. ..

 Tietenkin ymmärrän, jos meidän on [Puhemies koputtaa] miellytettävä joitakin liittolaisiamme, kuten USA:ta, mutta ihmettelen, mitä miellyttämistä meillä on Ranskassa esimerkiksi tämän Malin operaation suunnittelun suhteen.

 

 

Nyt tietenkin joku persujuntti selittää: Kyllähän Mäkelä on kansallismielinen. Hän vastustaa Suomen hyökkäämistä Maliin!

 

Persujohto on nykyään niin globalistisen USA- ja natokiimainen, että monet vasemmistoliittolaisetkin ovat isänmaallisempia!

 

Nimittäin ainakin vanhavasemmistolainen Markus Mustajärvi. Päinvastoin kuin Anderssonin kaltaiset uusvasemmistolaiset äärifeministit, niin Mustajärvi on niitä alkuperäisiä vasemmistolaisia, jotka vielä puolustavat köyhiä ja välittävät Suomen itsenäisyydestä.

 

Mustajärvi tuli jopa tukemaan Suomen itsenäisyyden puolesta pidettyä mielenosoitusta.

 

Video: Li Andersson tuomitsi Markus Mustajärven tästä 6.12-leirin puheesta

 

 

Nyt Mustajärvi on paljastanut, että uusvasemmistolaiset feministit ovat liittoutuneet jopa Naton kanssa. Tai siis eivät ainakaan enää kunnolla vastusta sitä, vaan käytännössä hyväksyvät natokumppanuuden syventämisen.

 

 

Kuvassa linkki Kansan Uutisiin

 

 

 

Laiton Lehti on vuosia korostanut, että Naton ja sen tukemien monikansallisten yritysten tukema pridetys eli kulttuurimarxismi on kansan atomisoimisen lisäksi myös keino pehmittää uusvasemmistolaisia hyväksymään Nato.

 

Ei feministejä kiinnosta mikään Natoa rahoittavan pankki- ja talouskartellin vastustaminen, kun kerran monikansalliset pankit ja yritykset täysillä pridettävät.

 

 

 

Täytyy vain ihailla Naton oveluutta. Se on saanut sekä persut että vasemmistoliiton tukemaan yhä syvenevää natokumppanuutta eli takaporttia Natoon!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Natosota: Persupetturi Jani Mäkelä vs. Markus Mustajärvi

 1. Todella limaisia ja kuvottavia kansanpettureita ja rotupettureita nämä persut. Kaikki oikeat miehet on erotettu persuista. Ossi Tiihonen ja Ano Turtiainen ovat ainoita harvoja oikeita ja kunnon suomalaisia miehiä. Suurin osa suomalaisista miehistä on uskomattomia raukkoja ja pelkureita.

 2. Ehkä Purra näkee itsensä suraavana Swalben ryhmän edustajana Suomesta. Mikä YGL se nyt sitten olikaan. Vaikka ei Sannakaan enää mikään nuori ole. Se on keski-ikäinen.

 3. Kaikkien persuedustajien pitää olla aina samaa mieltä johdon kanssa tai muuten lentää ryhmästä ulos. Edes syksyllä 2015 loput ryhmästä ei kapinoinut yhtään kun Soinin tukijat ja ministeriryhmä oli tukemassa invaasiota Suomeen. Hirvisaari ja Turtiainen kun ovat ainoina rohkeina asettuneet johtoa vastaan, mutta heidät on muu ryhmä jättänyt yksin ja ovat sitten lentäneet ulos.

 4. En nyt toruisi kaikkia Persujen kannattajia ja rivijäseniä jotka ovat tavallisia rehellisiä ihmisiä jotka toivovat ja haluavat Isänmaamme parasta.

  Heidät on nyt vain harhaanjohdettu.
  Pomona häärii EU- ja NATO- kiimainen feministi, ensimmäisenä varapuheenjohtajana on mitäänsanomaton ja Purraa sokeasti tukeva muumi- mamma, toisena varapuheenjohtajana mainio poliitikkoa esittävä näyttelijä.
  Kolmantena varapuheenjohtajana häärii julkisessa tv- lähetyksessä housuunsa paskantanut homo jolla on vaimonaan (?) musta mies.
  Puolesihteerinä toimii ankarasti Venäjää vihaava tukevikko jolla ei ole itsehillintää edes syömisessään.

  Muistakaamme että Venäjä- vihan vastakohtana on aina EU- ja NATO- rakkaus.

  1. Mutta hemmetti, unohdin aivan kaiken taustalla takapiruna vaanivan entisen demarin ja vaivaisukolta näyttävän iljetyksen.
   Hänet on tuomittu raiskauksesta vankeuteen mutta sehän ei Persuissa haittaa pätkän vertaa.
   Tuota kummajaista ei kukaan ole valinnut tehtäväänsä mutta tuolla Purran taustapiruna aina ja koko ajan laahustaa. Persut maksavat tuolle vaivaisukolle vielä palkkaakin. Kertovat että se olisi 10 000 €/kk. Mistä helvetin hyvästä?

 5. Kertoo paljon rivipersujen tasosta kun nielevät mukisematta sähköiset äänestykset joita ei voida tarkistaa, natottamisen, feminismin, homosaation, EU:n jne.

 6. Persut ovat vaikuttaneet valeoppositiolta jo vuosia, ja tämän syksyn tapahtumat vain vahvistivat sitä uskomusta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*