Marco de Wit 20 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Jos tämä ei ole lapsen kidutusta niin mikä sitten?

 

Lapselle vapaa hengittäminen on erittäin tärkeää. Tämän vuoksi lapsi vaistomaisesti yrittää saada hengitettyä mahdollisimman vapaasti.

 

Koronahysteerikot kuitenkin vaativat maskia jopa pikkulapsille. Useimmat lentoyhtiöt vaativat maskeja jopa 2-vuotiaille. Monet perheet on poistettu lentokoneesta, koska pikkulapsi ei ole suostunut pitämään maskia.

 

Maailma on oikeasti tullut hulluksi, koska suuri osa ihmisistä lammasmaisesti uskoo valtion valheeseen tappajaviruksesta.

 

 

Lue lisää:

 

Vapauttakaa Lex! Vantaan kaupunki kiduttaa Lex-koiraa maskilla!

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Video: Koronatyranni kiduttaa pikkulasta

 1. Pienten lasten maskittamisessa on kyse vain valtion halusta alistaa vanhemmat tottelemaan heidän mielivaltasia käskyjänsä.

 2. Käväisin juuri viinakaupassa.

  Kassalla oli yksin viehättävä neitokainen jonka maski paljasti pienen sirpakan nenänsä.
  Huomautin siitä ja kiitin rohkeudestaan. Sanoi hiljaa toivovansa että tämä saatanan naurettava maskikusetus saisi jo loppua. Iskin silmää yhteisymmärryksemme merkiksi.

 3. Tyypillinen nykyinen valkoinen, kylmä narttu. Olette pilanneet läntisen sivilisaation, kristinuskon, perheet ja lapset. Naisia ei pidä koskaan päästää täysin vapaaksi tai tapahtuu juuri tätä ja kaikkea muuta. Naiset ovat luontaisia relativisteja. Heille ei todellisuudessa ole olemassa oikeaa ja väärää, kaunista ja rumaa, tervettä ja sairasta, moraalista ja epämoraalista. Miesten pitää miehistyä ja pistää mielisairaat ja kansamme tuhoavat naiset kuriin.

 4. Suvakismi, monikulttuurisuus ja koronahuijaus ovat kaikki mahdollisia nimenomaan mielisairaiden naisten, sekä pelkurimaisten miesten takia.

 5. Aivan hullu akka, sanon näin vaikka olen itsekin nainen. Saksalainen lääkäri kertoi että tietää kolme lasta jotka ovat kuolleet maskin käytön takia, kyse ei ole mistään pikkuasiasta. Jos ei kuole, niin aivot vaurioituvat hapen puutteen takia pienellä lapsella helposti, ja siitä seuraa ennen aikainen dementia. Raskaana olevien maskien käytön on todettu alentaneen vauvan ÄO:ta 20%.
  Meidän kansanmurhaajahallitus pitää maskivaatimuksesta kiinni.

  Koronalahkolaiset pitävät rättejä kiltisti naamallaan, tajuamatta lainkaan mistä on kyse, tyytyväisinä juoksevat myrkkypiikille, pyytävät vielä lisää, vaativat rajoituksia ja rokotepasseja. Kohta kun paska lentää tuulettimeen, ihmettelevät mistä se johtuu.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*